Şimdi Ara

marantz SR 4000 amfi icin yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim kendini tamirci sanan 8 yaşındaki oğlum amfiyi yaktı. Hoporlorlerden çıkarttığı kabloları birbirine değdirerek amfinin çalışmamasını sağlamış.Şimdi amfide elektrik var ama kesinlikle çalışmıyor.Herhalde çıkışları yaktı diye düşünüyorum.(Ya da ustalar daha iyi bilir ne olduğunu).
    Ne yapmalıyım? Kendim bu eski alete ait parçayı bulabilirmiyim ya da beni kazıklamıyacak bir usta bulmam lazım.Ne önerirsiniz? Eski olmasına rağmen performansı yüksek bir alet olduğu için vazgeçmek de istemiyorum.

• Hangi ildesiniz?
  • Istanbul Kozyatagindayim arkadasim..
  • marantz Türkiye distribütörü Extreme-Audio.En garantisi yetkili servisine tamir ettirmen.
    Extreme Audio Tel: 0216 574 38 77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 28 Ağustos 2006; 11:52:55 >
  • Tamamdir arkadasim.Alakana tesekkurler..
  • İyi geceler, aradan uzun zaman geçmiş ama merak ettim.Marantz sr4000' i tamer ettirtiniz mi? Sorunu öğrenebildiniz mi? Benim de philips fr995 var marantz tarafından üretilmiş neredeyse sr4000 ile bire bir aynı.Benim de sorunum radyoda 5.1 sorun yok ancak tv sat game vb modlarda surround ve merkez hoparlörlerde ses gidiyor 6- 7 dakika sonra geri geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜLBÜL

İyi geceler, aradan uzun zaman geçmiş ama merak ettim.Marantz sr4000' i tamer ettirtiniz mi? Sorunu öğrenebildiniz mi? Benim de philips fr995 var marantz tarafından üretilmiş neredeyse sr4000 ile bire bir aynı.Benim de sorunum radyoda 5.1 sorun yok ancak tv sat game vb modlarda surround ve merkez hoparlörlerde ses gidiyor 6- 7 dakika sonra geri geliyor?

foruma son giriş tarihi 8 yıl önce soran kişinin bence beklemeyin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklısınız pmde gönderebilirdim ilgili herkesin görmesi için paylaştım. Sorunu çözdüm yarın yazacaktım surround left hoparlör bobin telindeki temas, bağlantı vb nedeniyle amfi kendini korumaya alıyor bugün farklı hoparlör seti ile denedim sorunsuz iki saattir çalışıyor.Körük değişimine Hakan Elektronik' e gittiğinde körük degişti ama hoparlörde sorun yok demişti.Şimdi tekrar gidecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.