< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
maraz ali potansiyeli yüksek bir arkadaşımız
-
-
Bu adam kocaeli hukuk mezunu değil mi sivil havacılık okumayan kişi nasıl pilot oluyor hayal aleminde mi yaşıyor çözemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ferrum hocam iş bankası havayolu şirketi kursa, bizim marazı da pilot olarak işe alsa güzel olmaz mı? Ya da neyse hayal kurmayalım şimdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
LKAHDLKASHDLKASHDLIAHSDLLASJDASHDLJK OLM NASIL Bİ ADAMSIN ALKSDHLASKDNLAŞSHDASDJ KORKMA DAVA FALAN AÇAMAZ BU PARASI YOK DAVA AÇACAK OMG
-
Uçuş var dediler geldik.
-
Kalemimi mi kırdınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olüüm bu görmüş olduğunuz kral var ya tafıl denen sınavda fulle yakın puan almıştır. Saygı duyun babalar okkeyy pisko pisko
Marazın ilk pilotaj eğitim günü.
-
Sanırım pilot olmak için illa pilotaj okumak gerekmiyor ben de duyunca epey şaşırdım
maraz sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
hamza, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem.
-
Geçen parayla hoca tuttum diye konu açmıştı sanırım belki dediğiniz gibi okumadan ücret karşılığında sertifika veren yerler vardır
-
Uçak muçak süreyim deme abicim sadece her zamanki gibi ofise gir çalış hepimiz için en iyisi bu uçak simülasyonu yükle bilgisayara istediğin kadar uç
-
ağlama melis
-
Ömer geldi canını seven saklansın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ünide o bölümü okumadan kurs al pilot ol diye bir şey mantıklı mı sence hocacım. Sadece mantıklı düşün yok hocası var danışmanlık veriyor sınavdan geçiriyor birde para vermişsin yemek alsaydın boğazına gider karnın doyardı en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cehapeliler önüne taş koydu reisin.
-
Vallahi öyle
parlak bi kariyerim olacakken cehapeliler hayatımı elimden aldı
ölene kadar chp zihniyetiyle mücadele edeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X