Şimdi Ara

Marcao’yu beğenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence oldukça iyiydi.Ujfaulisi nin genç hali dyebilirim.İlerde dahada gelişir.Çok iyi transfer yapmış yönetim.Bir tane başarılı forvet te alsalar tam olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne Ujfalusi si ya alakası bile yok adamın.Şuanki hali abartmış olacağım ama PSG li Marquinhos gibi.

Bizim ligde bu kadar dinamik adam çok az gördük biz.
  • Herşey için çok erken bugün performansı iyiydi ama zemin futbol için gösterge değildi rakip ise hiç değildi.Beklemek şart.
  • UEFA Kupasında oynayacağımız Benfica maçlarında görmek lazım. İlk 2 maçta olumlu not aldı. 22 yaşında olması 2-3 sene sonra iyi bir bonservis ile satmamızı muhtemel kılıyor.

İstikrarlı bir şekilde oynar ve kendini Avrupa arenasında gösterirse 10 m euroya 25 yaşındayken satabiliriz.

• Ben şimdilik beğendim, atletik ve agresif bir savunmacı, ama daha izlemek gerekli.

• Ben şimdilik beğendim, atletik ve agresif bir savunmacı, ama daha izlemek gerekli.

• bedavaya almışız adamı resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayağı çok iyi top yapıyor ve sol ayaklı olması onu değerli kılıyor.

• Şimdilik iyi , zaten eli ayağı düzgün bi amatör defansı da getirseler Maicon-Ahmet Çalık'tan sonra iyi zannedecektik.
  • Ben marcaoyu yanına deneyimli biri olmadığı için eleştirdim.
    Maiconun satılması durumda vardı o zaman.
    Tabi marcao değil yönetimi eleştirdim.
    Şampiyonluğa giden bir klübüz. Maicon satılırsa eleştirilerim devam edecek.

Marcao sol ayaklı olması başlı başına +5 milyon euro. Böyle oynarsa belkide transfer rekoru kırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 27 Ocak 2019; 14:30:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok dengesiz girişleri var, stresi yüksek maçlarda bunu yaparsa sıkıntı yaşayabiliriz. bu düzeltilebilecek bir şey.

serdar gürlere yaptığı faulde birden gözümün önüne fenerbahçe deplasmanında oynayan chedjou belirdi :(( umarım onun gibi dengesiz olup bizi yakmaz.
  • Yorum yapmak için erken. Dünkü maç normal bir maç değildi zeminden dolayı. Normal zeminde, kalburüstü takımlara karşı görmek lazım.
  • Ben beğendim. Güven veriyor savumada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.