< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 29 Mayıs 2023; 1:49:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50k Mezun Çalışma Günlüğü (hedef tıp)

-
-
iyi calismalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kolay gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
artık çalışmalara bir çeki düzen vermek lazım bu gidişle geçen yıldan daha beter yapacağız.
27 Aralık
uyanış saati: 10.40
YAPILACAKLAR
tyt fizik 2 deneme
Newton hareket tekrar
kenan kara ek çizimler
kenan kara dik üçgen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 28 Aralık 2022; 11:31:10 > -
hocam uyku problemi var mı çok geç kalkıyorsun sanki
-
evet hocam uyku probleminden zaten çalışmalar hep berbat, erken kalksam yüksek saatleri görürüm ama 11de kalkınca 4-5 saat oluyor anca
-
28 aralık
uyanış saati = 10.40
YAPILACAKLAR
tyt fizik 8 deneme
kenan kara açıortay kenarortay
bs açıort kenarort
kenan kara benzerlik + alan + açı kenar
bs benzerlik
bs alan
bs açıkenar
acil trigo denk 4 test
apotemi trigo bitir
-
iyi oglenler hocam tıp fakültesi amfisinden yazıyorum size...
gayet guzel gidiyorsunuz, başarılarınızın devamını dilerim.
sonuclar acıklandıktan sonra TIP FAKÜLTESİ tercihiniz için iletişimde kalalım.
selamlar
#tıpyaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
-
hocam arkadaşım 66 binden mezun 2 bin istiyor bence hedefi yükseltin
-
ULAAAAAAAN İLK KEZ KURUMSAL BİR DENEMEDE 100 NET YAPTIM OLACAK BU İŞ SENEYE TIPTAYIM AUUUUUUUUUUUUUUUUUU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 2 Ocak 2023; 20:49:15 > -
netleri nasıl su an
-
tyt 100e dayyanmış ayt söylemiyo
-
hangi yayındı, ayt ortalaması kaç knkss tyt ortalaman kaç, ben de 56k mezun
-
yanıt hocam kolay ortamsıydı
-
sabah karbon kimyası ve alkanları bitirdim
alkenler 1 video kaldı
uyuyana kadar hedef
alkenler 1 video
alkenler 4 test
alkinler tüm videolar
alkinler 4 test
apotemi limit bitir
-
buraya programımı yazmayacağım ama ara ara duygu durumumu netlerimi falan güncelleyeceğim.
her güne dil bilgisi + problem + tyt mat deneme koydum şimdiden etkisini görüyorum bayağı verimli oldu denemede hep yanlış yaptığım 2 soru tipini doğru yaptım. Doğru yolda olduğumu hissettirdi. tytyi rutinlere salacağım şu an tek derdim aytde konu olarak ilerlemek. Apotemi LTİ ve modern FKB sipariş ettim. Kimyasına bu hafta fiziğine haftaya biyosuna sonraki hafta başlayabileceğim gibi duruyor. Türeve de haftaya başlarım.
-
hocam iyi çalışmalar ayt nasıl gidiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

iyi oglenler hocam tıp fakültesi amfisinden yazıyorum size...
gayet guzel gidiyorsunuz, başarılarınızın devamını dilerim. sonuclar acıklandıktan sonra TIP FAKÜLTESİ tercihiniz için iletişimde kalalım. selamlar #tıpyaz |
bayadır yazmıyordum içimi dökmek istiyorum. Töderde tyt 100 net geldi ama aytsini batırmışım mat 33.5 net geldi. Asla 33 net yapılacak bir deneme değildi 5/12 bulup 7/12 işaretlemek gibi saçma sapan hatalar yapmışım. AYT mattan denemelere geç başladığım için oldu sanırım. Sırf başlıca 4 yayın yetişsin diye apar topar ayt mat seri deneme yardırmaya başladım geçen yılın ltili apotemisini tarıyorum, şu an 6.denemedeyim önümüzdeki 2-3 günde bitmesi gerek. Sonra Acil ve Orijinalin geo denemesini hızlıca bitireceğim çünkü en çok net pkob ve geodan kaçıyor. 29 sorudan en az 4 boş geliyor pkob +geodan. Bu ikisini sorun olmaktan çıkarabilirsem ayt mat zorlarda 30 kolay ortalarda 35 üstüne sabitlenir diye umut ediyorum. ayt matı kurtarayım derken ayt feni acayip saldım. Ayt fende 4er branş deneme bitirdim ayt mat çalışmalarım bitince fen yardırmaya döneceğim hemen, 4er tane daha bitirmek istiyorum çünkü sınava girmeden + belli başlı konularda tekrar ve meb okumaları yapmam lazım. Denemeler akıyor ama acaba daha az deneme çözüp analize daha mı çok vakit versem diye düşünmüyor değilim. Gerçekten ne verimli ne verimsiz ayırt edemiyorum artık. Yolun sonunu göremiyorum 4 deneme bitirip hala indirgenir indirgendir sazan.avi na düşmek koyuyor cidden. tyt allaha emanet. Son 15 gün içinde 105 96 89 100 92 87 ve 76.5 gördüm. 76.5 olan denemede sürem yetmedi şaka gibi gerçekten mat 22.5 geldi o yüzden. Bu belirsizlik çok korkutuyor işte. Töder netlerimi puangoya yazınca 22'ye göre 29k dedi ama o kadar çok parametre var ki şu an sınava girsem zorluk seviyesine / farklı sınav senaryolarına göre 15k da 50k da yapabilirmişim gibi geliyor ve bu aşırı korkutucu. Tıptan başka bir seçeneğim yok çünkü, en kötü 29k yapmak zorundayım (ki muhtemelen 25le falan kapatır tıp bu sene) of çok kötü hissediyorum, umarım yazın "neler yaşamışız vay aw, iyi ki tıp kazanıp kurtulmuşum" ifadesiyle okurum bu yazıyı, anı kalsın. |
Benzer içerikler
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
- msü sıralama hesaplama
- ankara mı istanbul mu
- kenko kronometre alarm kapatma
- elit karma video çözüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X