Şimdi Ara

marea-brava cılar yardımlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size danışmam gereken önemli bir kaç sorum var. lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun.

2004 yılından beri brava sahibiyiz, eski kullanıcıyız yani

1. kalorifer açıkken cok fena kokular gelmeye başladı, polen filtresini değiştirdim ama gene düzelmedi. bu arada polen filtresini değiştirdiğim yerde
    sarı renkte açıp kapanan bir kapak var. bu yer iç hava sürkülasyonunu devreye sokunca açılıyor ve kapanıyor. ama benim aracımda acıldıktan bir sn sonra tekrar kapanıyor ve sankı motorunda bir şeyler yerinden çıkmış gibi '' tak '' sesi geliyor ve bunu 3 defa yapıyor ve sonunda kapak açık kalıyor. bu kapağın motorunun sağ ön yolcu tarafındaki torpidonun arkasında olduğunu internetten öğrendim ve torpidoyu söktüm. içerde bi ben yokum. içerde airbag e ait yuvarlak bi kutu var sarı renkte kabloları var her yere giden, bide 3 tane sarı yeşil ve siyah kibrit kutusu kadar parçalar var. şimdi bu motor nerde ? bunu bilen var mı ? nasıl sökerim bu otoru ? internette aramadığım yer kalmadı inanın.

2. sürücü koltuğunun altı ıslak su anda. bunun nedenide kalorifer peteğinin delik olmasıymış internetten baktım pahalı bir parça değil. alıp onuda kendim değiştirmek istiyorum. acaba daha önce değiştiren var mı ? varsa nerede ?

yardımlarınızı esirgemeyin. eğer kendim yapabilirsem resimleriyle siteye atıcam, böylece herkeze yardımcı olmuş olruruz diye düşünüyorum.

resim olursa çok sevinirim saygılar

• Kalorifer peteğinden değil. Kalorifer musluğundan dolayı koku yapar ve sürücü koltuğunun altı ıslanır.
  • peki kalorifer musluğu nerededir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirhan2023

peki kalorifer musluğu nerededir ?

Klima analog ise, sıcaklık komütatörünün arkasında.
  • command_4 kardeşim tamam biliyosunda senin sölediğini ben anlayamıyorum ki

bana şöle teyibin arkasında konsolun sağında solunda şeklinde ifaade etsende bende anlasam iyi olma mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadirhan2023

command_4 kardeşim tamam biliyosunda senin sölediğini ben anlayamıyorum ki

bana şöle teyibin arkasında konsolun sağında solunda şeklinde ifaade etsende bende anlasam iyi olma mı ?

Gaz pedalının az yukarısında sağ tarafta, kalorifer radyatörüne bağlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.