Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.4 Terra Alayımmı Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın komşusu satıyor aracı. Aracı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var , toyota serisi hakkında hiç bir bilgim yok ilk defa toyotaya binicem.

Araç 2001 Model ve 145 bin km bakımlı temiz, yalnızca arka bagaj kapağı düzeltilmiş ve ön kaput düzeltilmiş.

Araçtaki donanımlar

1.4 VVT-I Motor (Akıllı motor diyorlar triger kayışı yerine zincir kullanılıyormuş)
    Hidrolik Direksiyon
    Alarm
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Camlar
    Sürücü Hava Yastığı
    Immobiliser

Araçta lpg yok ve arka tamponun boyası dökülmüş, birde tavanda 1 avuç kadar güneş yanığı var.

Aracın fiyatı ise 14.500 YTL

Sizce bu fiyata değermi bu araç ?

Eğer değmez ise ne kadara alınır ?

Parçası, bakımları çok fazla tutarmı ?

Parçası bulunur mu, yakıt tüketimi nasıldır ?

Sizlerden yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjsero -- 2 Haziran 2008; 22:11:11 >

• model belirtmemişsiniz.
  • Kusura bakmayın unutmuşum, Araç 2001 Model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sjsero -- 2 Haziran 2008; 22:11:27 >
  • fiyat makul gözüküyor lpg de olsaymış güzel olacakmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: geremy

fiyat makul gözüküyor lpg de olsaymış güzel olacakmış.

Aslında halen pazarlık etmedim, sanırım pazarlık edersem sıralı sistem lpg parasını çıkartabilirim
  • evet iyi olur aynı modeldeki toyotaların fiyatlarını araştırın
  • Yanlış zamanda konu açmışsın arkadaşım, şimdi kimse buraya bakmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde 1.6 sı var. 2001 model.yakıt tüketimi gerçekten çok iyi. sakin kullanıyoz ve şehir içi 8.0 litre felan yakıyor.kimse inanmıyor ama öyle.
  • bence fiyatı 13.000 ytl ye çek hocam sonuçta 7 yaşında 145 binde 1.4 motor bir coralla bu
  • Bir kaç 2. el araba sitesine felan baktımda yine aymı 14 - 15 bin civarında değişiyor 16 isteyende var tabi.
  • FORUM TOZ DUMAN
    quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Yanlış zamanda konu açmışsın arkadaşım, şimdi kimse buraya bakmaz

• Yokmu bu aracın kullanıcısı ?
  • yukarıda yazdım ama hiç soru felan gelmedi. o aracın 1.6 sını 8 senedir kullanıyoz.sorun varsa cevaplarım.
  • Genel olarak Corolla da 1.3 yada 1.4 gibi motor seçenekleri pek tercih edilmiyor. Ayrıca fiyat ve km olarak da sanki biraz fazla gibi.
  • Ben olsam Kliması olmayan araba almazdım.
  • Toyotoda öyle yedek parça falan sıkıntı olmaz, bu modelde kasa hafifti 1.4 97 ps 130 nm tork çok yeterli ve motor çok ekonomik, fakat bahsettiğin özelliklere göre 12.000 ytl den fazla etmez açıkçası ben 12'de vermezdim bu kasa piyasada pek tutulmadı ama araçlar güzel temiz bitane çok güzel olur.
  • yahu 2001 model 1.4 var mıydı?Varsa eski kasadır onlar.E eski kasaysa(farları çift olanlardan,makjajlıları)fiyat fazla.12-13 eder...Bir önceki kasaysa fiyat iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof2150

Toyotoda öyle yedek parça falan sıkıntı olmaz

toyota'ya yedek parçaya gerek yok üstündeki parçalar sorun çıkarmaz zaten.
  • kardes arkadasda 2003 100 bınde 17 zor edıyor hatta 16 eder dıyenler var.
    1,4 alma kı km sı cok satmakda zorlanırsın
    dnanım arac bazında ıyı ama bence alma bıraz daha ekle yada eskı kasa gemı kasa dedıkelrınden daha ucuz ve saglıklı guzel arabalar onu al bnce
    bnde 2006 sol var arac delı gıbı 1,6 tavsıyemdır
  • 1 depo ile şehir içi 700 km yapmanın mümkün olduğu, 145 bin km nin toyota için komik bir km olduğu, 1.4 den 1.6 araçların performnsına yakın performans alındığı, yıllar geçsede dağıtamadığın, bozamadığın japon kayasıdır, ben olsam direk alırdım, keza 2001 1.6 VVT-I ' ım vardı hala özlerim o arabayı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 4 Haziran 2008; 16:47:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.