?? Devir kesici devreye girdi demek istiyorsun sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: CaN30
toyota 114 lukle 218 de elektrık kestı.
corolla tabii
Marea derim. toyota donanımsal olarak yetersizdir ve de konforsuzdur. sağlamdır az yakar.2.elde kolay satılır. ama marea lükstür. daha konforlu ve donanımlıdır. motoru gayet iyidir.bende sw marea var. lpg ile kendim 210 km hız gördüm. oda şehirlerarası yolda. otobana hiç çıkmadım daha. parçaları da ucuzdur. marea sürmek keyif verir insana.
2004 Marea Exclusive ile 2001 opel astra karşılaştırırsanız hangisi
quote:
Orjinalden alıntı: trbartin
2004 Marea Exclusive ile 2001 opel astra karşılaştırırsanız hangisi
Bartınlı arkadaşım bence bu soruya cevap bile yazmaya gerek yok. Pederde 2004 Astra Classic var, bende 2004 Liberty. Açıkçası 3 yıl daha yaşlı ve daha az aksesuarlı bir arabaya gitmen için çok özel bir sebep yoksa (uygun fiyat, arabanın çok temiz/ veya tanıdık / veya istisnai bir araç, veya hayalinizdeki marka-model olması gibi) kesinlikle Marea. Selamlar
genie1 dostum, herhangi bir özel sebebim yok sadece aracımı değiştireceğim ve yeni alacağım aracı belirlemek amacıyla sordum. Aldıktan sonrada LPG düşünüyorum.
astra ile lpg konusunda bilgim yok ancak bendeki marea'da zavoli sistem takılı. forumlarda söz etmiştim. ben memnunum rahatlıkla tavsiye edebilirim. selamlar
2001 astra ile 2004 marea yı karşılşatırırsam kesinlikle marea derim toyotmaı mareamı yine marea
bildiğim kadarıyla astra marea dan daha pahalı
Kesinlikle Marea al. Araç Türkiyede tutulmadığı için çok ucuza düşürebilirsin. Neredeyse Broadway fiyatına, yarı Mercedes'in olur. Çift havayastığı, ABS bulunsun aracında. Klima zaten standarttır. Toyota o kadar tutuluyor ki, çoğu klimasız, yazın adana kebap oluyo kullanıcılar... 10-11 yaşında arabada ilk kazada metal yorgunluğundan, teneke gibi bükülür. Bunları da gözrdı etme. Çünkü büyük kazalar genellikle sadece bir kez yapılır insan hayatında...
ama aracın gerektiğinde çabuk okutulabilmeside önemli değilmi
bu fitaya başka tavsiyeleriniz nelerdir
marea dostum kuzenlerimde var 98 ve 2004 model çok güzel araçlar bence başka bişey düşünme gidişide harika tipide güzel parça olarakta ucuz benim tavsiyem budur yani :D
quote:
Orjinalden alıntı: c.demirer
marea dostum kuzenlerimde var 98 ve 2004 model çok güzel araçlar bence başka bişey düşünme gidişide harika tipide güzel parça olarakta ucuz benim tavsiyem budur yani :D
2004 ve üstü kasa olursa tadından da yenmez.marea
MAREA AL
EN İYİSİ MAREA
en az sorun çıkaran araba toyota grubudur ben toyota derim nede olsa japon malı
Fiat'ın sağlamlık konusunda Toyota'ya yaklaşabileceğine uzaktan-yakından düşünemiyorum bile. Başka marka olsa neyse de hele ki Fiat'ı hiç düşünemem. Fiyatı uygun olabilir ama parça fiyatları arabanın fiyatı kadar cezbedicimidir? Ben kesinlikle Toyota derim. Eğer çok lüks bir araç düşünürsen git Laguna falan al o fiyatlara. Sonuçta Marea falan yanında hikaye kalır. Haa bu arada, bu araçların hepsi sorun abidesi, ona göre...
Kaç yıl bineceğine karar vermende bence fayda var satarken üzülmek istemiyorsan mareadan uzak dur ikinci eli yok denecek kadar az ama toyota herzaman rahat satılır ve uzun yıllar motoru seni üzmez