Şimdi Ara

Mark Webber Pit Stop (2.05 Saniye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adamlar yakında piste pit arabası sokup havada yakıt ikmali yapan uçaklar gibi pit stop yapacaklar

• Bu arada pit-stop Malezya'daki yarışta gerçekleşmiş ve bu süreyle dünya rekoru kırmışlar.
  • Hiç durmasaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 7 Nisan 2013; 10:15:41 >
  • F1'in neden spor alanına girdiğini şimdi anladım
  • yakıt almadı herhalde. yada ben göremedim
  • Bu alanda en iyi takım RedBull'dur.Yine çok iyi iş çıkarmışlar.
  • Bir kaç yıldır pit-stoplarda yakıt alınmıyor. Tam depo başlıyor herkes yarışa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bir kaç yıldır pit-stoplarda yakıt alınmıyor. Tam depo başlıyor herkes yarışa

en son Mika Häkkinen li gri mercedes benz ile Michael Schumacher'li kırmızı ferrari'ler yarışırken izlemiştim F1'i. ne zaman Hakkinen bıraktı F1'i, Ferrari tek başına yarışır oldu, ben de bi daha doğru düzgün izlemedim yarışları
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Bir kaç yıldır pit-stoplarda yakıt alınmıyor. Tam depo başlıyor herkes yarışa

en son Mika Häkkinen li gri mercedes benz ile Michael Schumacher'li kırmızı ferrari'ler yarışırken izlemiştim F1'i. ne zaman Hakkinen bıraktı F1'i, Ferrari tek başına yarışır oldu, ben de bi daha doğru düzgün izlemedim yarışları

Bende son yılllardaki değişikliklere çok uyuz olmaya başladım. Mika zamanında ise F1'e başladığında doğmamıştım yarışırkende bıraktığında da daha çocuktum o yaşlarda pek aklım başımda değildi. Ama Mika olsun Senna olsun babam bilir bayağı izlermiş eskiden. O da son yıllarda o kadar sık takip etmiyor eski zevki kalmadığı görüşünde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.