Şimdi Ara

Marka konusunda tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, aklımda 3 model var. Karar veremiyorum.

Opel Astra, Toyota Auris, Hyundai i30..

Hatchback istediğim için bu üçünden birini seçmek istiyorum. Fikriniz nedir?

• Cevap veriyorum

Opel ASTRA
  • Opel Astra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman malından şaşma diyorsunuz yani :) Uzun zamandır aklımdaki araba o ama Toyota da aklımı çelmeye başladı.
  • yrtby_126 Y kullanıcısına yanıt
    Bence şaşmayın 😊 ama eğer şaşmayı düşünürsenizde i30 a bakın derim yeni çıkan bütün araçları özellikle test ederim i30 u geçen yıl test etmiştim dizel otomatik ti çoğu firmanın paket halinde verdiği opsiyonlar full pakette standarttı donanımına hayran kalmıştım ama aklım öncesinde test ettiğim qasqahi daydı

• Evet i30'un tasarımı falan baya hoşuma gitti. Aracın göze hoş görünmesi önceliklerim arasında. Donanımının etkileyici olduğunu kullananlar söylüyor. @D-NZ-93
  • Bütçe, motor seçeneği, kriterler belirtmemişsiniz. Bu şekilde şunu veya bunu alın demek pek doğru olmaz.

Bu araçlardam tercih yapacak olsam ilk tercihim astra olurdu, ikincisi de i30.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Buzdolabı marka ve öneri
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Son fiyatlar hakkında Bi bilgim yok fakat geçen yıl sorduğumda 60 a bırakıyorlardı i30 dizel otomatik fulü (yanlış hatırlıyor olabilirim yanlışsa peşin peşin özür diliyorum) ama muadillerinden daha ucuz daha donanımlı bence en yakın zamanda 3 modelide test edin

• Opel Astra :)

• Muadillerine gore i30 fazla yakiyor.
    Toyota Auris ise i30 ve Astra nin yaninda bence sekil olarak sonuk.Ama lpg uyumu mukemmel
    Opel Astra ise sık ve kaliteli.Motor secenekleride iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam özellikle kriter belirtmedim. Hepsinin aynı özelliklere sahip olduğunu düşünürsek, daha çok tasarım, işlevsellik ve servis gibi konular açısından değerlendirme istiyorum.
  • Opel Astra O bir Alman
  • astra diğerlerini boşver
  • Herkese teşekkür ederim cevaplarınızdan ötürü...
  • i30 Dizel otomatik çok yakıyor diye biliyorum. Astra her türlü.

• Astra 1,6 136 hb dizel, ve donanımlı astra sadece bu saydıklarınız arasında değil, kendi sınıfında en alınası arabalardan biri. Ama fiyatı baya yüksek olacaktır.
    leon yazmamışsınız ama 61.5 bine herşey dahil 1.4 tsi leon fr de kesinlikle almadan önce test edilmesi gereken bir seçenek.

Bugün Toyota ile 20 yıllık birlikteliğimi sonlandırdım(1994-2004, 2004-2014 Corolla)...Belki biraz duygusal nedenlerden dolayı diyeceğim ama ben Auris diyorum.
  • Toyota

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrtby_126

Arkadaşlar, aklımda 3 model var. Karar veremiyorum.

Opel Astra, Toyota Auris, Hyundai i30..

Hatchback istediğim için bu üçünden birini seçmek istiyorum. Fikriniz nedir?
    Astra
    Opel astra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.