Bildirim
Marka tartışma.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
dfm succe -
-
quote:
Orijinalden alıntı: piluthh
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-dfm-temiz-dfm-succe-1.6-lpg-li-full-plusfull-108678737/detay/
parasına göre gayet güzel araç bence -
Aslında ticaret işinde olanların yada orta seviyede yük taşıma işinde olanların işini baya baya görür bu araçlar, 5-6 kişilik bi aile ve uzun yolculuk için oldukca düşük maliyetli araçlar aynı zamanda ancak güvenlik ve kullanım ömrü ne seviyede bunu araştırmak lazım benim hiçbir fikrim yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: DoMinicSS
Aslında ticaret işinde olanların yada orta seviyede yük taşıma işinde olanların işini baya baya görür bu araçlar, 5-6 kişilik bi aile ve uzun yolculuk için oldukca düşük maliyetli araçlar aynı zamanda ancak güvenlik ve kullanım ömrü ne seviyede bunu araştırmak lazım benim hiçbir fikrim yok.
Hocam guvenlik acisindan hic guvenmiyorum bu araclara
Gecen forumda bi foto gordum tata ya arkadan araba çarpmış,
tatadan kalan tek saglam sey motor blogu :/
Araba biraz daha hizli çarpsa tatanin icinden gecip gidecekmiş herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X