Şimdi Ara

markafoni alt limitsiz 25 tl lik çek konusuna ne oldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
5.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam şartlarda 1 kez faydalanabilir diyordu da ondan şaşırdım. İnşallah farkedilmez :)

quote:

Aynı kişi kampanyadan sadece 1 kez yararlanabilir. Aynı kişinin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır.
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Şimdilik sıkıntı yok bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVVA pantolonları yağmalamışsınız mübarekler. Neyseki bi tane bedenime göre bulabildim

44.90 kot + 5.99 çelik demlik+ kargo bedava + 2.60 tl beruby iadesi = 23.40 tl'ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

AVVA pantolonları yağmalamışsınız mübarekler. Neyseki bi tane bedenime göre bulabildim

44.90 kot + 5.99 çelik demlik+ kargo bedava + 2.60 tl beruby iadesi = 23.40 tl'ye aldım.

Bedenleri nasıl pantolonların kot için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

AVVA pantolonları yağmalamışsınız mübarekler. Neyseki bi tane bedenime göre bulabildim

Biraz araştırdım bana uygun beden 36 gözüküyo. Boyum 1.80 kg 81

• quote:

quote:

quote:

Hocam eminmisin 36 baya büyüktür :) ben 92 civarıyım boy 180 bana da 36 oluyor :) Zaten en büyük bedenin bir küçüğü. Bugün elime geçecek yine yazarım olmazsa avvadan almadım daha önce ama tablodan bakmıştım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam eminmisin 36 baya büyüktür :) ben 92 civarıyım boy 180 bana da 36 oluyor :) Zaten en büyük bedenin bir küçüğü. Bugün elime geçecek yine yazarım olmazsa avvadan almadım daha önce ama tablodan bakmıştım

Aslında pek emin değilim ama aldık işte olmazsa iade ederim yapacak bişey yok

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    :) ben de emin olmadan aldım bakalım byük olursa belini yaptırırsın :)
  • Tam 34 gündür iademi yapmadılar. Şikayetler de ayyuka çıkmış durumda. Aman derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Tam 34 gündür iademi yapmadılar. Şikayetler de ayyuka çıkmış durumda. Aman derim .

geçmiş olsun bı sıkıntı var anlamadım bır iki haftadır
  • bu site yakında kapanır ıyıce kacırdılar ipin ucunu cer cop var sitede
  • Cek satistan 6 hesap satin aldim 3 hesapta kargo bedava iken 3 ayri adres ile kisi ve bkm hesabi ile almistim
    Bugunde bukoli ile kargo ucretsizdi 3ayri yere aldim ama teslim alicak kisi hesap sahibi gorunuyor arayip siparis no ile alicak kisi ismini degistirebiliyorsunuz hepsi mutfak esyasi insallah sorunsuz gelirler
    Hesap aldigim kisi ilede gorustum iptal olursa geri odemeyi hesap durumlarina.gore vericek sagolsun odeme yapmadan hesaplari verdi tek tek.deneyip aldim
    Evlenicekler yada mutfak esyasi lazim olanlar kacirmasin cekle.cok uyguna geliyor kargo ucretsiz olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Tam 34 gündür iademi yapmadılar. Şikayetler de ayyuka çıkmış durumda. Aman derim .

geçmiş olsun bı sıkıntı var anlamadım bır iki haftadır

Allah'tan fazla bir miktar değil. Ama sitede bir sorun olduğu kesin. Eskiden böyle değildi. 2 gündür yeni butik de açmıyorlar.
  • Hocam pantolon bugün gelir demistiniz geldiyse bedeni oldu mu

• vincentvega kullanıcısına yanıt
    geçen hafta içinde 12 adet iade gönderdim. en az 1 iş günü en fazla 5 iş günü bekledim. son 2 side bugün iade yapıldı.
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Evet geldi 180 boy 93 kg, 36 beden tam oldu hocam. İki adet almıştım diğeri geniş oldu. Kesime göre de değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

geçen hafta içinde 12 adet iade gönderdim. en az 1 iş günü en fazla 5 iş günü bekledim. son 2 side bugün iade yapıldı.

Şanslısınız o zaman. Bugün de yeni butik açılmadı. Yeni sipariş verecekler dikkat etsin derim ben .
  • yahu bilen kimse yok mu telefona mesaj geldi lakin ne hesapta nede sepete eklediğinde düşmüyor indirim
  • daha önce kullandığınız bir hesapta telefon numranız kalmıştır. bu yüzden indirim düşmüyordur. o hesaba bakmak lazım.
  • Siparişler bir bir kargolanıyor. Yeni butik açılmamasınız sebebi; bu 25 liralık çekler yüzündendir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.