Şimdi Ara

markafoni alt limitsiz 25 tl lik çek konusuna ne oldu (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
5.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalan oldu yalan oldu her siparişte aşk yalan oldu

yalancı markafoni söz verdiği halde sepette 25 tl indirimleri geri vermedi siteyi yeniledik hikayesiyle 25 tl sepette indirimlerin üzerine yattılar dolayısıyla biz markafoniden bir daha alışveriş yapmayın derecesine çamura yattılar yatsınlar debelenip dursunlar zaten 3 sene öncesi alışverişimden sonraki alışveriş olacaktı, olamadı olmadı olmadı gitti markafoni bitti bir daha markafoni hesaplarıma girebilmem için sepette altlimitsiz 25 tl indirim şart! olmazsa 3 değil 30 sene girmem markafoni yalan!

markafoni bitmiş!
  • Her konuya girip uyarıyorum. Bu siteden alışveriş yapmayın, pişman olursunuz diye. MH çözüm üretmekten aciz, oyalama taktiği ile zaman kazanmaya çalışıyor. Muhasebe departmanı felç durumda. 50 gündür iademi yapmadılar. Sanırım son demlerini yaşıyorlar. Umarım fazla mağdur bırakmazlar arkalarında .
  • Cek satista hala 25 tl alt limitsiz cek satiliyor bu nasil oluyor peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

Cek satista hala 25 tl alt limitsiz cek satiliyor bu nasil oluyor peki

Israrcılara kod verdiler sanırım
  • Kesinlikle oyle hergun arayip tepki verdim iadelerim eksik urunler kusurlu bugun markafoniden arandim
    hesabiniza cek tanimlanicak ama biraz sabir dediler
    site hala duzelemedi gitti bakalim kac hafta surer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 7 Haziran 2016; 17:17:41 >
  • Benim anlamadığım sitede her türlü düzenleme yapılıyor da 25lik cekleri geri yuklemek bu kadar mi zor. Her gun eklenen reyonlar oluyor hatta bazilarina 90/30 kod gönderiliyor ama iş 25lik ceklere gelince teknik ekip çalışmalara devam ediyor oluyor yuh diyorum !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsahin2003

Benim anlamadığım sitede her türlü düzenleme yapılıyor da 25lik cekleri geri yuklemek bu kadar mi zor. Her gun eklenen reyonlar oluyor hatta bazilarina 90/30 kod gönderiliyor ama iş 25lik ceklere gelince teknik ekip çalışmalara devam ediyor oluyor yuh diyorum !!!

yaklaşık 1 hafta önce alt limitsiz 25tl çekler sepette düşüyordu.. bende düzelttiler sandım, bir süre sonra baktım yine kaybolmuştu.

hakikaten ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
  • Gunlerce arayip tepki vermem sonucu 2 hesaba alt limitsiz cek verdiler kod olarak baska hesapta kullanilmasi cok guzel benim gibi siparisi iptal olan yada hasarli urun alanlar hakkinizi arayin 3. Hesap icin ugrasiyorum simdide

• quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

Gunlerce arayip tepki vermem sonucu 2 hesaba alt limitsiz cek verdiler kod olarak baska hesapta kullanilmasi cok guzel benim gibi siparisi iptal olan yada hasarli urun alanlar hakkinizi arayin 3. Hesap icin ugrasiyorum simdide

Maile mi attilar hocam. Ayrica gönderilen hesaplar durduk yere silinen hesap miydi yoksa sipariş iptali iadesi falan mi oldu ?

• Hesap satin almistim forumdan musteri hizmetlerine israrla telefon ile iletisim kurun dememe ragmen mail gondermisler spama dusmus sagolsun hesabi veren kisi mail sifrelerinide verdi ordan takip ettim ama 2 haftadir her gun nerdeyse arayip canlarindan bezdirdim mutfak urunlerinden 6 hesap alisveris yapmistim 15 parca falan ve sadece 2 urun saglam gerisinde goruntu ile ayni degil defolu kimisi kirik daha kutudan cikarmadan paramparca kargoyu acmadan yolladim 1 hesaba veririz dediler israr ile 2 hesaba aldim simdi 3. Hesap icin ugrasiyorum gonderdikleri tencere kapagi kapanmiyo demligide gondermediler ama sitede satisi vardi yani israr edip 20 dk bekliceksin musteri hizmetleriyle gorusmek icin tek guzel yani kod seklinde oldugu icin o cekleri kendi hesabimda kullanabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 10 Haziran 2016; 22:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.