Şimdi Ara

markafoni alt limitsiz 25 tl lik çek konusuna ne oldu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
5.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de anlamadım olayı. Şimdi de türk telekom kodları için sepetiniz uygun değil uyarısı veriyor. Hayır şimdiye kadar birleşiyordu şimdi ne oldu da vazgeçtiler.
  • Dün telefonla görüştüğüm müşteri temsilcisi sitenin yenileme çalışmaları nedeniyle bazı sorunların olduğunu, kupon yükleme ve kargo takiple ilgili sıkıntıların bilindiğini, ilgili birimin çalışmalarının sürdüğünü ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyledi... Verilen cevap durumu kurtarmaya yönelik de olabilir gerçeklik payı da olabilir. Konu sadece kupon silinmesinden ibaret değil. Geçen hafta verdiğim sipariş için siteye bakarsam hala tedarikte görünüyor ama akşam kredi kartı güncel dönem hareketlerine bakınca iade edilen tutarı görünce şok oldum. Ürün gelmiş, kargo sözde evde bulamamış ve 3 gün bekletmiş ardından Markafoniye geri göndermiş ve benim bunlardan haberim parayı iade alınca oluyor.
  • benimde iki farklı hesaptan aldığım ürünler tedarik aşamasında görünüyor ama dün kargocu getirip teslim etti ürünleri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mail atmıştım, 25 tl yüklemişler, ödeme ekranında diğer indirimler olarak görünür yazmışlar ama bulamadım, var mı çözen ?
  • 25₺ indirim yüklü hesabım vardı ama hala görünmüyor.

dün mail atmıştım sitemizde sorun yok farklı tarayıcıdan deneyin diyor.

işimiz olmaz bundan sonra bunlarla

• Artık indirim çek vs. birleşmiyor arkadaşlar. Sitedeki 25 tl indirimle 20 tl TT çeki örneğin. Hiçbir avantajı kalmadı artık.
  • Kupon yüklenen hesap ile aşağıdaki işlemi gerçekleştirmenizi rica ederiz.

Sitemizdeki sorun nedeni ile kuponlar şu anlık aktif edilememektedir.

Alışverişinizi tamamlamanız ve sipariş numaranız ile bizlere bilgilendirmeniz durumunda 25 TL iade ya da kupon yüklemesi gerçekleştirilecektir.

İyi alışverişler,

bu ne demek :) saçmaladılar iyice
  • markafonı eski sitesi yemınle daha kolayudı cek ıcın demıyorum eskıden cekızde alıseriş yapıoduk sepet yarısı falan ama artık karman corman olmus....kendı kendılerını bıtırdıler :))

ciiddi kampanya olmadıgı surece buralar bok kalacak
  • benimde siparislerin hepsi tedarikte gozukuyordu ama mesaj gelip duruyordu kargonuz verildi diye. hepside elime sorunsuz gecti. benim gibi bebeginiz yada ufak cocugunuz varsa stride rite ayakkabilarindan oneririm bugune kadar gordugum en kaliteli ayakkabilardan ayagi ne hizla büyüyecek bilsem daha fazla alirdim.

habersiz iade olmasin diye kontrol edin mailede kargo verildigibde mail gidiyor sma te gidiyor ceklerle aldiginuz siparisler boşa gitmesin bari.

cekler birlesmeden ceptetep kampanyasi ile uygun gorsem yinede alisveris yaparim o kadarda haksizlik etmeyelim trendyol morhipo vb cok farkli degil. hepsi birbirinden farksiz.

ha cekler gitti ellerine yuzlerine bulastirdilar o bir gerçek. belki dedikleri gibi telafi ederler. sonucta kötü niyetli olsalae cekleri birlestirip aldigimiz siparisleri iptal ederler parayi geri verirlerdi ama gonderdiler.

ucuz fiyaya aldigim yada ewery day me kodlari ile ucuza mal ettigim seyleri iptal eden trendyol u. hatali fiyat girilmks diye yalandan temin edilemiyor diye siparisimi iptal edip farkli fiyatyan ayni anda satisa sunan morhipoda farksiz bence. firsatti acele eden yararlandi. umarim telafi ederler. ceklerin birlesmesi avantajdi aciklariydi kapatmak zorundaydilar. oylede oldu.

ta universitrdeyken markafoni ilk ciktigi seneler davetten kazabilan 10 tl ler birlesiyordu 10 20 tanesi bile. ve iade iptal edilen siparislerden bile 10 tl arkadas indirimi geliyordu o sekilde bir gunde 10 20 siparis iptal edip ceklerle belese adisas esofman ayakkabi vb seyler alindigini hatirliyorum. me oldu 1 ay sonra aktif olma iptal dildiginde silme ve birlesmeme gibi seyler getirildi biz alisveris yapanlar gelistikce onlarda gelismek zorunda kaliyor malesef. bu dogal bir surec.

• bende parfüm aldım ama hala tedarik sürecinde umarım sıkıntı çıkmaz
  • arkadaslar guncel bilgi az evvel aradim çekler ile ilgili sordum altlimitsiz son gün artik bekleyin demiştiniz diye.

musteri temsilcisi maili kontrol etti ve siparis verin arayin 25 tl kartiniza iade edelim dediler. bilginize.

sorun yasamam degilmi dedim yok dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: megalomanyag

arkadaslar guncel bilgi az evvel aradim çekler ile ilgili sordum altlimitsiz son gün artik bekleyin demiştiniz diye.

musteri temsilcisi maili kontrol etti ve siparis verin arayin 25 tl kartiniza iade edelim dediler. bilginize.

sorun yasamam degilmi dedim yok dediler.

teşekkürler bilgi için..
  • Ürünü iade edip de parasını iade alamayan birsürü insan varken bu şekilde alışveriş riskli geliyor bana. Facebookta epeyce yazan var. Hele ki tek hesap neyse de birkaç hesaptan aynı isimle alışveriş yapıp da sonradan iade beklemek daha da riskli.. Bu arada diğer konuda da başka bir arkadaşa 25 tl yi ya karta iade ya da çek olarak yükleriz demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Ürünü iade edip de parasını iade alamayan birsürü insan varken bu şekilde alışveriş riskli geliyor bana. Facebookta epeyce yazan var. Hele ki tek hesap neyse de birkaç hesaptan aynı isimle alışveriş yapıp da sonradan iade beklemek daha da riskli.. Bu arada diğer konuda da başka bir arkadaşa 25 tl yi ya karta iade ya da çek olarak yükleriz demişler.

buda doğru, resmen batırdılar sistemi.
  • Urunleri saglam gelenler cok sansli 3 siparis hepsi defolu kirik geri iade sureci ile ugrasiyorum 3 siparis daha var hala tedarikte onlarda ayni gelirse sikayet edicem bir urun saglam gelsin ya hepsinde kusur olurmu

• Ben bunlara güvenip alışveriş yapmam. Yani 25 lirayı iade edip edemeyeceklerinden şüpheliyim. Sistemde gözükmüyor, sonra arayın, bıdı bıdı çekebilirler.
  • keşke çek tanımlıyken alsaymışım alacağım şeyi. bugün kullanayım dedim baktım çek filan yok. mail attım başka adresinize tanımladık dediler. baktım orada da yok. ürünü bekletiyordum yarım saattir de bakıyordum ürüne, 36.5 numara converse ayakkabı. 3-5 gündür açık olan butikteki ayakkabı sanki millet sırada bekliyormuş gibi almak için, ben almak istediğimden midir bilinmez birden tükendi yazısı çıktı. hem de 36.5 numarası tükendi ahahah, resmen karşıdan müdahale edildi almiyim diye. sonra mail attım ağzıma geleni saydım. temsilciyi aradım kem küm etti, bekletti telefonda bi yerlerle görüştü. burada yazılanları ilettim silmişsiniz herkesin çeklerini dedim yine sustu kaldı onlara itibar etmeyin dedi. en sonunda da siz alın, biz 25tlsini iade edelim dedi pesssssss...
  • Adam gibi tanımla 25tl çekleri sende kurtul bizde kurtulalım, arayın 25tl iade edelim olayı çok saçma
  • benim çay siparişlerimin hepsi geldi çok şükür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

benim çay siparişlerimin hepsi geldi çok şükür :)

Kaç kilo almıştınız hocam?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.