Şimdi Ara

markafoni alt limitsiz 25 tl lik çek konusuna ne oldu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
5.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çay stoklayan bi ben değilmişim :)

doğadan gizli bahçe 1kg markette 27 kusure satılıyor.

yaninda başka seylerle 1 2 tl ye süper oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Ben bunlara güvenip alışveriş yapmam. Yani 25 lirayı iade edip edemeyeceklerinden şüpheliyim. Sistemde gözükmüyor, sonra arayın, bıdı bıdı çekebilirler.

aynen bunlara güvenilmez. baksana bi çek verdiler geri vermemek için binbir bahane üretiyorlar
  • markafoni iletişimden hangi numarayla arıyorsunuz?0850 olanı arıyorum bir saat müzik dinletiyor.mail attım cvp yok.yardımcı olurmusunuz.siz nasıl irtibarta geçiyorsunuz?
  • naz91 kullanıcısına yanıt
    Bekleyin bağlanıyor bir süre sonra.

• htepeli kullanıcısına yanıt
    4 dakka acık kaldı :(
  • megalomanyag kullanıcısına yanıt
    avantajix kullandınız mı? onda da kupon düşmeden önceki fiyat üzerinden %11 yansıtılacak gözüküyor. yani 26-27tl'lik ürünler üzerinden para bile kalıyor, tabi 25tl çek para ile satın alınmadıysa.

21 adet siparişim vardı, 20si geldi tam olarak, diğeri de yolda, birinde sorun var sadece, mug almıştım kulpu kırılmış ama kullanılır, çok problem değil. son dönemdeki iyi fırsatlardan birisiydi özetle, zaten kaldıramadı markafoni bile bu yükü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugi7

avantajix kullandınız mı? onda da kupon düşmeden önceki fiyat üzerinden %11 yansıtılacak gözüküyor. yani 26-27tl'lik ürünler üzerinden para bile kalıyor, tabi 25tl çek para ile satın alınmadıysa.

21 adet siparişim vardı, 20si geldi tam olarak, diğeri de yolda, birinde sorun var sadece, mug almıştım kulpu kırılmış ama kullanılır, çok problem değil. son dönemdeki iyi fırsatlardan birisiydi özetle, zaten kaldıramadı markafoni bile bu yükü.

Avantajixde ki iadeler ödeme zamanı gelince düşürülüyor hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

benim çay siparişlerimin hepsi geldi çok şükür :)

Kaç kilo almıştınız hocam?

10'ar adet 1 kg lık ve 48lik demlik poşeti almıştım hocam..

gelmez ya da iptal ederler diye fazla deneme yapamadım malesef. :(((

ayrıca avantajix de dediğiniz gibi ödediğimiz tutar 1.98 ama 2.5 tl iade gösteriyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

quote:

benim çay siparişlerimin hepsi geldi çok şükür :)

Kaç kilo almıştınız hocam?

10'ar adet 1 kg lık ve 48lik demlik poşeti almıştım hocam..

gelmez ya da iptal ederler diye fazla deneme yapamadım malesef. :(((

ayrıca avantajix de dediğiniz gibi ödediğimiz tutar 1.98 ama 2.5 tl iade gösteriyor :)

Hemen hemen aynı miktarda almışız hocam. Bende siparişler iptal olur diyerek; 40 civarı sipariş geçtim ama tek bir butiğe yoğunlaşmadım. Çay çok iyi bir fırsattı aslında 40 siparişin 40 ınıda çay sipariş edebilirmişiz demek ki. Neyse hiç yoktan gönderdiler siparişleri. Avantajx olayına çok takılmayın orası ayrı bir güzellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 1 Haziran 2016; 12:04:05 >

• Çekler geri gelmiş beyler,benim sepette 25 tl indirim oldu.
  • ilk izlenimlerim....
    120/20 çekle ve sepetin yarısını öde ile birleşmiyor
    kargo ücreti 8tl...
    son kullanım tarihi meçhul

son dakika:çekler silindi tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polyo -- 1 Haziran 2016; 14:47:37 >
  • Ayrıca tam bir şey alacakken ödeme ekranında indirim düşmedi,şimdi de sepette indirim gözükmüyor.vazgeçtim şu an,çok saçma bir site,ilerde bir şey alacağımı sanmıyorum.
  • tam alışveriş yaparken çeki vermedi anlamadım ne iş ??
  • hay ben böyle markafoni nin dalga mı geçiyor bu firma insanlar la
  • müşteri hizmetlerinin dediği şu banada cep telefonunuza yada mail adresine gelen ekran görüntüsünü çekin destek@markafoni.com a atın yardımcı olalım diyor
  • dalga gecer gibi geri silmişler ya. bidaha yuklense aninda birseyler alacam bari. kurumsal yapi sifirmis markafonide.

• Komedi gibi
    Bu mesaja eklenen görseller:

markafoni alt limitsiz 25 tl lik çek konusuna ne oldu

• Yalan ya sistem hatasi falan degil bilerek kapatiyolar harcamasin kimse diye

• yok mu hiçbir gelişme? bu kadar mı yalan dolan olur. Aldık geri vermiyoruz deseler daha iyiydi
  • Malesef yalan oldu galiba 3kagitcilar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.