Bildirim
markafoni alt limitsiz 25 tl lik çek konusuna ne oldu (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TinyAngel
Siparişler bir bir kargolanıyor. Yeni butik açılmamasınız sebebi; bu 25 liralık çekler yüzündendir.
aynen oyle bu çeklerın son gunu 31 i yanı salı sayıya kadar elde kalanları cekle satacaklar taktıklerı -
Elden olan birkaç çeki haftasonu bitirdim. Bu kampanyalar zorla alışveriş yaptırıyor, şimdi olsa kendimi tekrar alışverişe zorlardım gibi geliyor. Belkide çek alır, alışveriş yaparım ama kendimi durdurmam lazım. -
nike gelmiş ama boş fiyatlar ateş pahasına. -
Mutfak fırsatlarındaki ürünler diğer ürünlerle aynı sepete dün giriyodu bugün girmiyo. Yani 45 liralık ürün aldınız 6 liralık mutfak ürünüyle tamamlayıp kargo bedava yapacaksınız ama bunu kaldırdıkları için 6 liralık mutfak ürünü yerine 10 liralık 15 liralık tişört aldıracaklar. Bu markafoni iyice şerefli olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu anlık indirim yarında var mı acaba ana sayfasında skt göremedim -
6 siparisten biri icin mesaj geldi kargoya verilmis mutfak urunleri 1 haziran falandi kargo tarihi diger hesapta kargo surecinde 4 hesapta tedarikte hala
Kargosu gelen olursa mutfak urunlerinden haber edebilirmi
hafta sonu sipariş vermiştim, bebek ürünleri olanlar dün geldi ( 6 kargo), yarın da 6 kargo var çoğunluğu mutfak malzemesi, ama verilmeyenler de var az da olsa -
Kargo eksik mi siparisler ?
Kafama takilan siparisleri eksik yollamalari bu yuzden 3 siparis daha vericektim bekletiyorum ayni adresemi verdiniz siparisleri bkm kampanyasi ile ? Benim hepsi 26 30 tl cekle 1 tl ile 5 tl arasi odedim
@tugi7
benim de çoğunluğu 0,98 kuruş ile 4tl arası, bir üç tane de 25tl civarı ödeme var. iki farklı adres var, babamlara da yolladım onların adına, hepsini bkm kargo ücretsizle aldım, eksik yok sipairşlerde. daha da verecektim sipariş ama iptal ederler diye fazla abartmayayım dedim. bekleyenler farklı butiklerden ürün olanlar, muhtemelen her butiğin kargo zamanı belli, farklı butikler oldugunda bekletiyorlar siparişi. belki de bu yüzden farklı butikten siparişi durdurmuşlar -
Bilseydim ayni adrese siparis verirdim bkm sorun cikarir diye ayri isim ayri semt yaptim 3 hesabi diger 3 hesap bukoli ile yine 3 ayri yer
arayip bari onlari ayni yer seceyim
10gun sonrasi gorunuyordu tahmini kargo mesaj gelince sasirdim demek gunleri beklenmeden yollanicak bence abartalim boyle firsat bir daha nezaman olurki 5 tl hesap aldim kargo ucretsiz olunca super firsat ama.bugun deneme yaptim bukoli secilmiyor
beyler markafonı değişmiş :DD
25 lik çekler gitmişşş
markafonı ne yapmaya calıstı boyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucoyaho -- 27 Mayıs 2016; 4:27:50 > -
Aynen ya elimizde patladı daha alacaktık 31 ine kadar :( -
İşte tam olarak bundan kaldırdım.
25lik çeklerin ayın sonuna kadar vakti vardı, pat diye silmek ne demek ? yüklerler geri. -
Kinetix, New balance butiği ne öyle? Fiyatları abartmışlar. -
aynen ya en baştan saçmalamaya başladılar daha günü olan butikleri kaldırdılar. sonra 25 likleri sildiler. şimdide avea kodları çalışmıyor bilsem başta dünyanın alışverişini yapardım. daha vakti var yeni butik gelir ümidiyle patladı bizde. bu şişik fiyatlar ile o indirimleri gören kimse alışveriş yapmaz.
EDİT: markafoniyi aradım kayıt oluşturdular dönüş yapacaklarmış bakalım. -
Bu kadar da terbiyesizlik olmaz. Gelecek bütün butikleri bekletip çekleri sildikten sonra eklemişler herhalde. Bari nezaketen 31'ine kadar bekleyin. Şöyle yiyemeyecekleri bir şeylerin altına yatıp da, sonra kıvırmaya çalışan firmalara çok uyuz oluyorum. -
türk telekom kodunu da geçersiz sayıyor
tüm kampanyaları iptal etmişler
siteyi yenileyeyim derken
herşeyi formatlamışlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X