Şimdi Ara

markafoni alt limitsiz 25 tl lik çek konusuna ne oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
11
Favori
5.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çek kullandığımız alışverişlerde avantajix ödediğimiz miktarı mı, yoksa çek dahil fiyatın yüzde 10unu mu verir
  • Bana da sms olarak 25tl tanımladık diye geldi ama hesaba giriyorum bir şey yok. Ödeme sayfasında da düşmüyor.
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    çek dahil fiyatın yüzde 10unu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

25 lira çek verip bindirim yapmışlar. Esse'nin kendi sitesinde 50 liraya sattığı ürünü bizim Markafoni 90 liraya satmaya çalışıyor. Linkler aşağıda

Esse Linki:https://www.esse.com.tr/kahve-ve-cikolata/essenso-vienna-kahve-pressi-1-lt_1369_63516

Markafoni linki:https://www.markafoni.com/esse-outlet-esse-vienna-kahve-presi-1000ml/urun/17417522/

Bu Markafoni kadar çakal başka bir site tanımıyorum.

25 liralık çeklerle 90 liralık ürün almak bana sıcak fırsattan uzaklaşmak gibi geliyor. max 30-35 tl lik sepet yapip maximum derecede faydalandım indirimden.

Hatta 25,99 Tl lik ürünleri bkm expressle kargosuz 0,99 lira ödeyerek almanın tadı....Anlayamazsınız.. (6 lira da çeke versek,oldu sana 6,99 tl mis mis )

Sıcak Fırsat, sadece ihtiyaç olmayan bir şeyleri ucuza getirmek değildir aslında ki burada ben de dahil çok kişi bunu yapıyor. Benim ihtiyacım olan şu an 1 Litrelik French Press ve kendi sitesinde 50 liraya satılan bir ürünü buradaki çekle 25 liraya getirirsem asıl sıcak fırsat bu olmaz mı?

Gerçek değeri 90 liralık ürün de olsa, benim o ürüne ihtiyacım varsa ve 25 lira indirimle alabilirsem, bu da sıcak fırsattır. Buradan indirimle alamazsam gidip 90 lira vereceğim çünkü. Düşük sepetler yapıp kargo bedava sadece senin bildiğin bir şey değil. İhtiyaçtan bahsediyoruz burada. Ölücülükle Sıcak Fırsat arasında ince bir çizgi vardır, Anlayamazsınız...

• Pazar günde sonra girilen hesaplardan kaldırmışlar sanırım. 50 lira üstüne kargo ücretsiz. Bedavaya zorlamak yerine ihtiyaçlar doğrultusunda almak lazım. Ürün miktarını azaltmışlar, haftasonu daha çok alacak şey vardı. Gene de çıkabiliyor ama çek yok.
  • Girrffe kullanıcısına yanıt
    Ayni mesaj banada geldi ama indirim falan yok. Kayıt oluşturdular.
    Edit: tel numarasini faceden yazdım hangi hesaba yüklediklerini söylediler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaşı -- 24 Mayıs 2016; 13:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iletişim formunu doldurun telefon numaranızı da yazın hangi maile yüklediklerini söylüyorlar. dün attım sabah taa fi tarihindeki mailime yüklediklerini yazmışlar girdim gerçekten de ödeme ekranında 25 lira indirim yapıyor. çeklerde görünmüyor buna da dikkat edin.
  • Kargo bedava olmayınca pek anlamı kalmıyor. 1 tanede bende çek var beklemedeyim. bkm ile Kargo bedavayı kaçırmayaydık iyiydi.
  • mesaj geldi ama düşmüyor ödeme sayfasına indirim
  • BİR ÜRÜNÜ SATIN ALIRKEN SAĞ ÜSTTE OTOMATİK OLARAK -25 DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRÜRSÜNÜZ. KUPONLARIM SAYFASINDA GÖRÜNMEZ!
  • Çek kullanmayan varsa alabilirim 2 adet Lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün geldi bana da ne alıyorsunuz link vs paylaşsanız rica etsek, deo falan görebilen var mı?
  • Koskoca markafoni , çekler harcanmasın diye bütün kargo bedava yollarını kapattı ve ürün getirmiyor neredeyse 3 gündür.

Vay be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekomla birleşiyor dimi bu
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Hakikaten kaç gündür aynı şeyler. Çer çöp eritme kampanyası olmuş :)
  • Banada mesaj geldi baktım hesaplarıma yok sonra aradım müşteri hizmetlerini alakasız bir mail adresi söyledi galiba önceden aldığım bir hesap fln adresi unutmusum. Mesaj gelip indirimi düşmeyen arkadaşlar sizinde başınıza böyle bir durum gelmiş olabilir.
  • güzel kampanya idi hafta sonu için. kargo bedava da oluyordu. 3 yıl önce açılan tek sipariş olan tüm hesaplarıma gelmişti. 30 a yakın sipariş geçtim bekliyorum ürünler.
  • sabah adidas butiği vardı kapatmışlar. 50tl de 25 kullansanız da kargo eklemiyor bu iyi..
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyordu kargo bedava? BKM ile mi?
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    evet bkm ile ödemede kargo bedav oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.