Bildirim
market sanki başkalaştı - yardım lütfen
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hhg
arkadaşlar x5 i fabrika ayarlarına döndürdüm. daha önce yüklediğim programları tekrar yüklemek istiyorum market bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun nedir nasıl çözerim. tşk.
Ben de de bir ara olmuştu. Telefondan google hesabınızı silip tekrar girmeyi deneyin. -
olmadı maalesef -
quote:
olmadı maalesef
Telefondan mı giriyorsunuz markete yoksa bilgisayardan mı? Bilgisayardan da girip yüklemey deneyebilirsiniz. -
ikisinden de denedim. -
quote:
ikisinden de denedim.
Tekrar fabrika ayarlarına dönmeniz gerekecek galiba, belki işe yarar... -
abi her uygulamada mı diyor yoksa bazı uygulamalarda mı ?? bazı uygulamaları zaten desteklemiyor ki bölge ayarlarından dolayı onun için de market enabler kullanman gerekiyor -
Her uygulamayı devil Ama daha önce yukledigim uygulamayı tekrar yukleyemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Her uygulamayı devil Ama daha önce yukledigim uygulamayı tekrar yukleyemiyorum
Markette yüklemek istediğiniz programı seçip YÜKLENDİ yazısına tıklayıp tekrar yükleyebiliyorsunuz, telefona daha önce yüklemiş olsanız bile.. Ben öyle yapmıştım. -
bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun bu. daha önce yüklenen uygulama nasıl sonradan uyumsuz oldu onu merak ediyorum. -
quote:
bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun bu. daha önce yüklenen uygulama nasıl sonradan uyumsuz oldu onu merak ediyorum.
Dostum 30 Aralık ta zaten 2.3 tam sürüm geliyor inşallah. Onu yükleyince bu sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimalle. Biraz sabret bence, şimdilik yüklemek istediklerini Blackmart alpha dan yükle, ya da apk larını indirip bilgisayarından telefona atıp kur. Her türlü apk için: Blapkmarket.com ya da Approb.com u ziyaret edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 23 Aralık 2011; 9:36:13 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android telefonda video açılmıyor
- xiaomi batarya resetleme kodu
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- gizli numaradan arama
- kirin 9010
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- wifi araması nedir
- huawei pura 80
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X