Şimdi Ara

market sanki başkalaştı - yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar x5 i fabrika ayarlarına döndürdüm. daha önce yüklediğim programları tekrar yüklemek istiyorum market bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun nedir nasıl çözerim. tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: hhg

arkadaşlar x5 i fabrika ayarlarına döndürdüm. daha önce yüklediğim programları tekrar yüklemek istiyorum market bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun nedir nasıl çözerim. tşk.

Ben de de bir ara olmuştu. Telefondan google hesabınızı silip tekrar girmeyi deneyin.
  • olmadı maalesef
  • quote:

olmadı maalesef

Telefondan mı giriyorsunuz markete yoksa bilgisayardan mı? Bilgisayardan da girip yüklemey deneyebilirsiniz.
  • ikisinden de denedim.
  • quote:

ikisinden de denedim.

Tekrar fabrika ayarlarına dönmeniz gerekecek galiba, belki işe yarar...
  • abi her uygulamada mı diyor yoksa bazı uygulamalarda mı ?? bazı uygulamaları zaten desteklemiyor ki bölge ayarlarından dolayı onun için de market enabler kullanman gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her uygulamayı devil Ama daha önce yukledigim uygulamayı tekrar yukleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Her uygulamayı devil Ama daha önce yukledigim uygulamayı tekrar yukleyemiyorum

Markette yüklemek istediğiniz programı seçip YÜKLENDİ yazısına tıklayıp tekrar yükleyebiliyorsunuz, telefona daha önce yüklemiş olsanız bile.. Ben öyle yapmıştım.
  • bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun bu. daha önce yüklenen uygulama nasıl sonradan uyumsuz oldu onu merak ediyorum.
  • quote:

bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. sorun bu. daha önce yüklenen uygulama nasıl sonradan uyumsuz oldu onu merak ediyorum.

Dostum 30 Aralık ta zaten 2.3 tam sürüm geliyor inşallah. Onu yükleyince bu sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimalle. Biraz sabret bence, şimdilik yüklemek istediklerini Blackmart alpha dan yükle, ya da apk larını indirip bilgisayarından telefona atıp kur. Her türlü apk için: Blapkmarket.com ya da Approb.com u ziyaret edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teacher055 -- 23 Aralık 2011; 9:36:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.