kendi isimi acmayi dusunuyorum yurtdisinda avustralya da arkadas var ya da abd de falan market acmayi dusunuyorum. tabi bundan once vatandaslik falan var fakat onlari atlattik diyelim nasil olur sizce ? 50-60bin usd ye falan market acmak eve para vermemek ? sabah kalkiyorsun direk is yerindesin geceleri gezersin sonra isi buyutursun vs.. ?
sanıldığı kadar kolay değil her babayiğit yaşayamaz öyle bi de yurtdışındasın
quote:
Orijinalden alıntı: Scritous
Mantıklı. Kanadada yaşamak için yıllık $25.000 mı ne lazımmış. Kanadada hem okuyup hem çalışan bir tanıdığım söylemişti sanırım. $60.000 sermaye ile de güzel şeyler yapılabilir.
hocam bende avustralya dusunuyorum baska birisi de kanada nin halki cok iyi orayi da dusun demistim anadili ing olan yerler lazim bana. bu fikir iyi aslinda mis gibi yatagini dolabini atarsin arkaya birde pc aksama kadar is yerindesin hemde pc nin basindasin gece de dolasirsin eve hic para vermezsin.
Adam fakir mantığıyla yurtdışında bakkal açmayı düşünüyor ya vay arkadaş. Bakkallara küçük market sahiplerine sor bakalım onlar memnun mu halinden
up
quote:
Orijinalden alıntı: just.me
kendi isimi acmayi dusunuyorum yurtdisinda avustralya da arkadas var ya da abd de falan market acmayi dusunuyorum. tabi bundan once vatandaslik falan var fakat onlari atlattik diyelim nasil olur sizce ? 50-60bin usd ye falan market acmak eve para vermemek ? sabah kalkiyorsun direk is yerindesin geceleri gezersin sonra isi buyutursun vs.. ?
Hayallerin tamamen bos ve mantiksiz ileride bu konuları actıgına bakıp gulersin. Buralara gelmenin tek yolu basarı ve butce 2si bir arada yoksa unutmak en mantıklısı.