Şimdi Ara

Marmara Ceng vs İtü Mat Müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralam 20.415 Marmara Cengle iTÜ mat müh arasında kaldım. Yazılımla ilgilenmek istiyorum, mat mühte az çok yazılımla ilgileniyo okuyan bikaç kişiye sordum
    girenlerin %80 yazılımla ilgilenmek için giriyomuş, Bü yüzden ilgimi çekti. Marmaranın geliceği net değil ama iTÜ yü görünce marmarada okuyasım gelmedi.
    İtü'nün sosyal ortamı falan daha hoşuma gitti. Sizce mat müh yazılır mı, yoksa marmara mı yazmalı. GTÜ pek düşünmedim çok sarmadı düşünmeli miyim?

• Genel olarak matla ilgiliyim. Tanıtım gününe gittiğimde öğrencilerin yazılımla uğraştığını öğrendim. Ama okul dersleri yazılım çok yeterli değilmiş. Öğrenciler kendi çabalıryla bişeyler yapıyomuş. Ama öğrendiğin matematiğinde algoritma kurmada ve analitik düşünmede faydası oluyomuş gerisi de çat çat geliyomuş dendi ama iş sende bitiyomuş.
    Sizce İtü yazmak ne kadar mantıklı. Yazılımcı olmayı düşünüyosan.
  • Canfatherr81 C kullanıcısına yanıt
    İtüyü Marmarının üstüne yazmayı düşünüyorum.
  • Siz de ayazağa'yı bir beğenmişsiniz, hem de çevrenizdeki insanlar da marmaraya göre daha vizyonlu, daha ileriyi düşünebilen insanlar olacaktır, bunları da ele alırsak bence itü mat müh. eğer yapabilirim diyorsanız
  • Mat mühendisliği akar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim tanıdığım bir mat mühendisliği mezunu var ilk ders günü bu bölüm aslında matematik bölümü ama öğrenci çekmek için mühendislik ekledik sonuna demiş ders programına da bakabilirsin ytü matematik mühendisliği daha çok yazılıma yönelik ama marmara bilgisayar varken 2side yazılmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin ceng vs odtü ee
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.