Şimdi Ara

Marmara Ceng vs İtü Mat Müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralam 20.415 Marmara Cengle iTÜ mat müh arasında kaldım. Yazılımla ilgilenmek istiyorum, mat mühte az çok yazılımla ilgileniyo okuyan bikaç kişiye sordum
    girenlerin %80 yazılımla ilgilenmek için giriyomuş, Bü yüzden ilgimi çekti. Marmaranın geliceği net değil ama iTÜ yü görünce marmarada okuyasım gelmedi.
    İtü'nün sosyal ortamı falan daha hoşuma gitti. Sizce mat müh yazılır mı, yoksa marmara mı yazmalı. Genel olarak matla ilgiliyim. Tanıtım gününe gittiğimde öğrencilerin yazılımla uğraştığını öğrendim. Ama okul dersleri yazılım çok yeterli değilmiş. Öğrenciler kendi çabalıryla bişeyler yapıyomuş. Ama öğrendiğin matematiğinde algoritma kurmada ve analitik düşünmede faydası oluyomuş gerisi de çat çat geliyomuş dendi ama iş sende bitiyomuş.
    Sizce İtü yazmak ne kadar mantıklı. Yazılımcı olmayı düşünüyosan. Marmarının üstüne yazmayı düşünüyorum.

• Tanıtımda sence sana olumsuz bir şey söylerler mi?

Kesinlikle bilgisayar yaz sırf boun,itü diye garip garip bölüm yazmak da moda oldu. Mat mühendisliği ne abi böyle bi meslek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    Bir araştırsaydın. İTÜ rektörü NTV’de çıktığı televizyon programında İTÜ mezunu matematik mühendislerinin bilgisayar mühendislerinden daha hızlı iş bulduğunu söyledi

• Ben de ehb’de okuyan birisi olarak okulu uzatıp çap yaparsam matematikle yaparım diyorum. Marmara bilg. mezunu tanıdığımız da var orası da yazılabilir belli bir kalitede eğitimleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pileysteysin -- 27 Temmuz 2019; 17:37:15 >
  • İTÜ mat bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Böyle bir meslek yok.

• İTÜ.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin ceng vs odtü ee
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Okuduğun bölüm mesleğin olmayacak çalıştığın pozisyon mesleğin olacak. Matematik mühendisliği ile bilgisayar mühendisliği mezunlarını aynı pozisyonda aynı işleri yaparken görebilirsin.

• GTÜ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.