Şimdi Ara

Marmara Hukuk hakkında merak ettikleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
11
Favori
15.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oleeey konumuz geri gelmiş tesekkurler wisdomm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Ya ben gerçekten kültürlü anlayışlı sosyokültürel düzeyi yüksek bir ortam istiyorum.
    Bi insana bakarım bana hitap etmiyorsa birdaha da kendisiyle konuşmam umrumda bile olmaz muhattap olmam.
    Yani anlayacağın çok seçiciyim insanlarla olmuyorsa olmaz kestirip atarım hele öyle 2 kişinin arasına 3.kişi olup yalak yalak hareketler falan bana terstir hukuktada devam zorunluluğu yok üstünede 800 kişilik okul kimi nerde tanıyacan Allâhını seversen çok pasif değilim ama çok girişken özgüven patlaması yaşayan biride değilim.Bu yüzden fakültede tek kadıköyün ortasında olduğu için yanlız kalırım gibi geliyor açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

Ya ben gerçekten kültürlü anlayışlı sosyokültürel düzeyi yüksek bir ortam istiyorum.
    Bi insana bakarım bana hitap etmiyorsa birdaha da kendisiyle konuşmam umrumda bile olmaz muhattap olmam.
    Yani anlayacağın çok seçiciyim insanlarla olmuyorsa olmaz kestirip atarım hele öyle 2 kişinin arasına 3.kişi olup yalak yalak hareketler falan bana terstir hukuktada devam zorunluluğu yok üstünede 800 kişilik okul kimi nerde tanıyacan Allâhını seversen çok pasif değilim ama çok girişken özgüven patlaması yaşayan biride değilim.Bu yüzden fakültede tek kadıköyün ortasında olduğu için yanlız kalırım gibi geliyor açıkcası.

Şimdi söz konusu bölüm Sütçü İmam Üniversitesi At Antrenörlüğü değil onu bir kere bilelim. Türkiye'de Hukuk deyince ilk akla gelen üniversitelerden birinden bahsediyoruz. Elbette Harvard Hukuktan da bahsetmiyoruz, burası Türkiye ama görüp görebileceğin seviyesi yüksek nadir bölümlerden birisi burası. Yani kültürsüz insanlardan oluşmuyor. Sadece ildışından gelen insanların sayısı fazla olduğu için çok fazla çekingen oluyor öğrenciler. Sizin girişken olup kafadengi arkadaşlar bulmanız gerekiyor. Ayrıca Kadıköy'den bahsediyoruz, Türkiyenin en gelişmiş bölgelerinden birisi, her tarafa ulaşım var, eğer kısa zamanda sosyalleşirseniz Kadıköy'ün imkanları sizi oldukça tatmin edebilir. Lakin arkadaş gelsin beni bulsun, ben uğraşamam derseniz evet burası maalesef size göre değil. Ne yazık ki bu konuda dürüst olmak zorundayım. Bu arada girişkenlikten kastım olağanüstü birşey değil. İnsanlarla kolay iletişim kurabilmek, kulüplere girmek Vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 25 Temmuz 2016; 16:39:25 >

Bak dostum marmara hukuk ta lailahe Erdoğan diye şov yapan kesimin fazlalığında oldukça haberdarım bu gibi ortadoğu kabile kültüründen kopamamış yalaklarla aynı bölümde okumak istemem hele hele hukuk gibi bir bölümde riyakarlığın artık normalleştiği bir ülkede hukuk okumanın bir değeri kaldığını düşünmüyorum.
    Okursamda zaten daha çok kendime bir şey katmak ve nezih bir büroya girmek için okumayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 25 Temmuz 2016; 16:48:01 >
  • quote:

Bak dostum marmara hukuk ta lailahe Erdoğan diye şov yapan kesimin fazlalığında oldukça haberdarım bu gibi ortadoğu kabile kültüründen kopamamış yalaklarla aynı bölümde okumak istemem hele hele hukuk gibi bir bölümde riyakarlığın artık normalleştiği bir ülkede hukuk okumanın bir değeri kaldığını düşünmüyorum.
    Okursamda zaten daha çok kendime bir şey katmak ve nezih bir büroya girmek için okumayı düşünüyorum.

Gruplar; La ilahe illallah diyebilirr, tekbir de getirir.. Tanrı Türkü korusun da derr.. Atatürklü sloganlar atabilir.. terör sempatizanlığı da yapabilir..

Artık bu kafadan çıkın, siz kendi fikirlerinizden başka fikirleri küçümseyip saygı duymadığınız sürece isterseniz değil Odtü'ye, Harvard'a gitseniz yalnız kalacaksınız.. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Sevgilerimle

• Sürçme kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar apolitik biri olarak kimseyi küçümsemiyorum.
    Geleceğin hukukçusu olacak kişilerin bu denli fanatizme tapmaları acınası bir şey ülkemiz açısından.
    Ha son olarak o bahsettiğin yerlerde 10k yapıp elini sallayanı hukuka almıyorlar.
    Ha hala gelip bana burda hukuk gibi bir bölümde yapılan riyakarlığa karşı ağzını açamıyorsan zaten diyecek bir şeyim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 25 Temmuz 2016; 16:59:23 >
  • Hımmm, sözleri hükümet yanlısı gruba "Ortadoğu kabilesinden yalaklar" diye nefret söylemi içeren birisi apolitik olarak nitelendirilemez zannımca. Apolitik olarak kendimi örnek gösterebilirim belki örnek almak istersiniz.

Sizin de sıralamanızın 11k olduğunu hatırlıyorum neden "10k yapıp elini kolunu sallayarak girmek" diyorsunuz ki?

Harvard sadece durumun ciddiyetini belirtmek içindi üstelik Harvard'a gitmek için Cumhurbaşkanı oğlu olmak gayet yeterli bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürçme -- 25 Temmuz 2016; 17:06:11 >
  • Sürçme kullanıcısına yanıt
    Evet bu kabile zihniyetidir aynısı Atatürk içinde Öcalan içinde böyleyse onlarda kabile zihniyetlidir.
    Eleştirel akla sahip olamayan hukukçular bu ülkeyi yönetiyor sonuca acı acı gidiyoruz inşallah.

Son olarak hani hukuklar 10k farkındaysan o yüzden benim ki bir örnekti neyse uzatmayım siz benle kavga polemik yapmak için çabalıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 25 Temmuz 2016; 17:06:11 >
  • Görüşlerinin çoğuna katılıyorum ama bu psikolojiyle toplum içine çıkamazsın. Yani yapacak bir şey yok, herif naparsa yapsın, ne derse desin arkasından giden yüzde 50lik bir yığın var. Hatta bu darbe sürecinde bu oranı artırmış bile olabilir.
    Okulunun böyleleriyle dolu olması veya olmaması çok birşey değiştirmeyecek sonuçta, meslek hayatında da bu insanlar olacak. Keşke düzgün bir basın, hukuk ve bürokrasi sistemimiz olsaydı ve halk rahatça bütün fikirlerden beslenip özgürce karar verebilseydi ama yapacak bir şey yok. Yaşayacakmış memleket bunları ne diyelim.
    Yine de ısrarlıysan tavsiyem yurt dışı bağlantısı kuvvetli yerleri(odtü bilkent) yazıp hayatına avrupa-amerikada devan ettirmen.

• Asla polemik yapmaya çalışmıyorum obpniz 9k dan 11k ya attığında kendime olmuş kadar üzüldüm, sadece üniversiteye biraz daha hoşgörülü başlayabilmeniz adına fikir belirttim

• karamsar... kullanıcısına yanıt

Ya hayır hukuk okumak istiyorum ama şu hale bakarmısın.
    Satılmış köpeklerle okumak istemiyorum Aklı hür fikri hür nesillerle okumak istiyorum bu durum bilkentte odtü de değişmeyecek heryerde var böyle insanlar belki kendimi yanlış anlattım ama mesele bu %50 meselesi değil mesele insanları eleştirel aklının olamaması ben bunu anlamıyorum ülkücü ol islamcı ol kemalist ol ama yeterki doğruya doğru yanlışa yanlış de tek istediğim bu ama yok bu topraklarda öyle insanlar çıkmıyor çıkıncada linç ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 25 Temmuz 2016; 17:12:48 >
  • Keşke demekten başka bir şey gelmiyor hacım yapacak bir şey yok. Biz de isterdik norveç gibi olmayı, haber alma özgürlüğümüzün olmasını, adil yargılanmayı, işe girerken torpile ihtiyaç duymamayı.

Maalesef maalesef...
    Olay yurt dışına gitmekte değil ülkemi seviyorum ama olanlar beni soğutuyor artık.Bunların olması normal şeyler değil bana göre ama neyse
    Sen ne yazacaksın marmara hukuk devammı?

• Odtüde birkaç yeri araştırıcam, onun dışında ankara veya istanbuldaki hukukları yazıcam, net değil tam

• quote:

Orijinalden alıntı: nusotaralid

kampüsün maltepeye taşınma ihtimali var mı?

Yüzde 5 gibi bir ihtimal var. Kenan Evren kışlasına yeni bir kampüs inşa edikecek. Ancak inşaat uzun sürebilir, uzundan kastım 5-10 sene. :)

• quote:

Sizin düşünceniz, saygı duyarım. Ancak okuluma ve arkadaşlarıma bu şekilde hakaret ettirecek değilim, her toplulukta aptallar olabilir ama siz Marmara Hukuk'ta şöyle şöyle insanlar var diyerek büyük bir kısmı zan altında bırakıyorsunuz. Herkesin bir siyasi görüşü, hayat tarzı var, buna da kimsenin karışmaya hakkı yoktur. Ben bir yıldır bu okulun öğrencisiyim şu ana kadar bir kimsenin çıkıp Erdoğan naraları attığını görmedim. Aksine bu yıl iktidarın aldığı kararlar okulumuzda birçok kez protesto edildi.

https://m.youtube.com/watch?v=sc_4cimqqqk

Lütfen üslubumuza dikkat edelim, seviyeyi düşürmeyelim. Teşekkürler.

bakk sen...

Kanım ısındı sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar...

Yaz okulu da yok artık ama sence bölümü 3 yılda bitirme ihtimali var mıdır hocam? Hiç rastladın mı çevrenden.
    Yaz okulu için de nereye başvurabiliriz? Kendi puanının üstünde olması gerekiyordu galiba başka üniye yaz okulu için

3 yılda bitirene rastladım evet ama şartlarını maalesef bilmiyorum. Üstten ders alarak bitirmenin mümkün olduğunu tahmin ediyorum ancak büyük bir efor sarfetmek gerekebilir. Yaz okulunun kapandığı doğrudur, diğer okulların açtığı yaz okullarına başvurabiliyoruz.

• Bir soru sorayım gelecekten beklentin ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 25 Temmuz 2016; 20:08:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.