quote:Orijinalden alıntı: 485226 burda tanışalım :) marmara hukuk 1. öğretim çıktı bana. başka kimler var kazanan? bnada 1.öğretim sralaman kaçtı
quote:Orijinalden alıntı: emrdn47 quote:Orijinalden alıntı: 485226 burda tanışalım :) marmara hukuk 1. öğretim çıktı bana. başka kimler var kazanan? bnada 1.öğretim sralaman kaçtı 8400. senin?
quote:Orijinalden alıntı: emrdn47quote:Orijinalden alıntı: 485226 burda tanışalım :) marmara hukuk 1. öğretim çıktı bana. başka kimler var kazanan? bnada 1.öğretim sralaman kaçtıbanada 1.öğretim 8813 sıralamam
quote:Orijinalden alıntı: emrdn478616 okul puanı çok fnaydı 38Tm2de ilk 10kdaki sıralamalarda kayma yaşandı mı bilginiz var mıdır? Marmara hukuk örgün, en son 9150 gözüküyordu ösym tercih kılavuzunda
quote:Orijinalden alıntı: emrdn47tanışalım artık nerdensiniz?evet tanışalım herkes ad soyad ve nerden geldiğini pm atarsa iyi olur :)
quote:Orijinalden alıntı: 485226evet tanışalım herkes ad soyad ve nerden geldiğini pm atarsa iyi olur :)Alıntıları Göster Adım Faruk Marmara 1. öğretimdeyim sıram 7574 , hayırlısı olsun arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady Adım Faruk Marmara 1. öğretimdeyim sıram 7574 , hayırlısı olsun arkadaşlar Adım Emrah Marmara 1.öğretim bende
quote:Orijinalden alıntı: emrdn47 quote:Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady Adım Faruk Marmara 1. öğretimdeyim sıram 7574 , hayırlısı olsun arkadaşlar Adım Emrah Marmara 1.öğretim bende illa ki birgün karşılaşırız , eğer emrah adında biriyle tanışırsam kampüste dh den misin diye sorucam unutma
quote:Orijinalden alıntı: William of OckhamBu mesaj silindi.Daha sonucuma bakamadım ama taban puanlara göre marmara hukuk 2. öğretimdeyim hayırlı olsun arkadaşlar.
quote:Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady quote:Orijinalden alıntı: emrdn47 quote:Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady Adım Faruk Marmara 1. öğretimdeyim sıram 7574 , hayırlısı olsun arkadaşlar Adım Emrah Marmara 1.öğretim bende illa ki birgün karşılaşırız , eğer emrah adında biriyle tanışırsam kampüste dh den misin diye sorucam unutma tam :D
quote:Orijinalden alıntı: emrdn47quote:Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady quote:Orijinalden alıntı: emrdn47 quote:Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady Adım Faruk Marmara 1. öğretimdeyim sıram 7574 , hayırlısı olsun arkadaşlar Adım Emrah Marmara 1.öğretim bende illa ki birgün karşılaşırız , eğer emrah adında biriyle tanışırsam kampüste dh den misin diye sorucam unutma tam :DAlıntıları Göster Sayısal çıkışlımısınız ?
quote:Orijinalden alıntı: robin scherbatskyquote:Orijinalden alıntı: JavertzZ.TR Sayısal çıkışlımısınız ? Ben sayısalımAlıntıları Göster bende sayısalım , ama son sene tm hazırlandım doğruya doğru
ben de Mesut derslerde görüşmek üzere :) zaten bircogunuzu tanıyor gibiyim tercihler sürecinde :) taa net hesaplarken marmara olur mu diyorduk :)
quote:Orijinalden alıntı: ViRüS84 ben de Mesut derslerde görüşmek üzere :) zaten bircogunuzu tanıyor gibiyim tercihler sürecinde :) taa net hesaplarken marmara olur mu diyorduk :) dh tanışıklığı
evet dh tanışıklığı olcak :) daha iyi olur özellikle ilk derslerde yabancılık çekilmez yani bağlantıyı koparmamak lazım.