< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MARMARA İKTİSAT
-
-
Tabii ki yazılır. Hem de İyi bir seçim olur.
Oğlum orada 3. sınıfa geçti. Tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl bir iş düşünüyor bitiminde? Biraz bilgi verebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benimde ya almanca ybs ya da işletme yazasım geldi şuan
-
Bende istanbuldaki vakıf ybsler ve marmara iktisat. Sıralamam 53k işletme gelmez diye düşünüyorum.
Finans sektöründe çalışmayı düşünüyor.
Aracı kurumlar, firmaların finans departmanları, bankaların hazine ve yatırım bölümleri gibi...
Bir ihtimal denetim şirketlerine de bakabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ben çok kararsızım ya 19k yaptım mezuna bırakma düşüncesi de var 12 old için.Marmara ybs ing gelseydi iyi olurdu da almanca çok zorlayabilir diğer üniler nasıldır hiçbir fikrim yok işletme de de ytü marmara falan geliyor bilmiyorum yazılır mı
-
Marmara iibf de iyi deniyor. Bir tanıdığım da marmara işletmede güzel şirketlerde staj yapıyor. Ama iktisat zor bölüm diyorlar o yüzden ybs kayıcam sanırım.
Teşekkür ederim değerlendireceğim :)
anladım.Aynen iktisata kolay değil diyorlardı ama bi müh kadar da değildir ya halledilir bence yinede karar senin
-
biraz daha araştıracağım, ama gönlüm ybsden yana
Merhaba, Marmara İng İktisat bölümünden 3 hafta önce mezun olmuş birisiyim. Dönemlerde ve yaz okullarında üstten ders alarak bölümümü 1 sene erkenden 3 yılda bitirdim.Banka ve Denetim firmalarının hemen hemen hepsi başvurularımıza olumlu yanıt veriyor, özel sektörde diplomamızın karşılığı var. Tabi ki tier 1 dediğimiz Boğaziçi,Koç,İtü kadar olmasa da tier 2 uniler arasında İİBF ilk 2 sıradadır. Ablam da benle eşzamanlı olarak Marmara İng İşletme okuyordu, dersleri kıyasladığımızda iktisat bölümü işletmeye göre 2 kat zor ama sınav haftalarından önce doğru şekilde 15-20 gün çalıştığınız durumda rahatça halledebilirsiniz. İngilizceniz nasıl bilmiyorum ama Marmara uni proficiency sınavı fazlasıyla kolay. Marmaradan önce İtü ve Boğaziçi maceralarım olmuştu. Onların da proficiency sınavlarına girdim, Marmaranınki onlara nazaran açık ara kolay idi. Bölümde 51 dersin 46-47 dersi full ingilizce, kesinlikle türkçe yok. Bölümü önerebilirim ama abartmamak da lazım, kesinlikle bir Boğaziçi, İtü, Koç değil. 1 yıl İtü, belli süre Boğaziçi deneyimi olmuş birisi olarak ek olarak şunu diyebilirim ki bölümde okuyan öğrencilere baktığınızda açık ara bi kültür, vizyon farkı da var. Marmara üniversitesini tanımlayacak olsam Anadolu’nun eliti, İstanbul’un Anadolu’su derdim. Başka sorunuz olursa yardımcı olabilirim, iyi araştırmalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben olsam yazarım 1-2 seneye 100k ile falan alır nasıl olsa hem tüm kardeşlerim yararlanır :D it sektörü bu kadar gelişmişken bu bölümleri bitirip ne olunacagını sanıyor insanlar ceng ybs hiçbir ünide mi gelmiyor diyeceğim 53k gayet özgüvenli bir sıra.. yazık
-
allah yardımcın olsun kardeş
-
Hocam uzun dönem bir stajı en erken kaçıncı sınıfta bulabilirim? Ben de ytü yazacağım ve finans-yatırım-aracı kurum-bankacılık sektörünü hedefliyorum. Alanı uzun süredir takip ediyorum üniversite öncesinde de kendimi çok geliştirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huuubaaa v3 -- 22 Temmuz 2022; 15:19:28 > -
Uzun dönem stajında firmalar genel olarak 3 ve 4.sınıf kabul ediyor. Ağırlıklı olarak 3.sınıfın bahar döneminde mülakatlar başvurular alınıyor ama şartları zorlayarak 2.sınıf ile başlanabilir mi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bro puanın kaç yığılmayı merak ettim 416 puan 31k 427 puan 19 k acaba sen kaçsın
402 puan 53k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X