Bildirim
Marmara İşletme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum bu biraz insanın girişimciliğiylede alakalı kendini geliştirmenlede alakalı üniversite herşey değildir diye düşünüyorum(Dildir genel kültürdür) steve jobs mesela üniversite bana bişey katmaz diye üniversiteye bile gitmemiş. -
Kendini geliştiremezsen sıradan bir işletme mezunu olarak yerini alırsın,bir de Marmara İİBF ayrı olarak Bahçelievlerdedir çok da kötüdür,ufaktır. -
Marmara iktisat göztepeye taşındı -
quote:
Orijinalden alıntı: aysuco
Marmara iktisat göztepeye taşındı
Orada mı okuyorsun tadilat nedeniyle taşındı diye duymuştum geri dönülecek deniyordu ? -
kendini iyi geliştirirsen sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 25 Nisan 2012; 14:39:05 > -
Geri dönme yok diye biliyorum kardeşim çalışma ekonomisi okuyor iktisat ve çalışma eknomisi göztepe kampüsüne taşşınmış temelli. -
Tamamdır arkadaşlar çok sagolun degerli yorumlarınız içın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X