Şimdi Ara

MARMARA KAMPÜS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haydarpaşa kampusü taşınıcak resmi olarak geçen yıl açıklanmıştı ama ne zaman ve nasıl olacağı internette falan yazmıyor bilgisi olan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seneye devam

• mezunmeczup M kullanıcısına yanıt
    Saglik bilimleri universitesine verilmiş. Saglik bilimleri üniversitesinin sitesine bakarsaniz eger 1903 yaziyor ve direk haydarpasanin resimleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oztrlknur -- 7 Temmuz 2016; 3:04:41 >
  • Hukuk 2 eğitim öğretim yılı daha devam edicek diye biliyorum. Zaten kampüsü restore etmeleri 2 yıl kesin sürer. Ama ben hiç razı değilim bakanlığın üniversite açmaya yetkisi yok ve durup dururken hali hazırda orda okuyan öğrencileri yerinden etmeye çalışıyolar. Başka kampüs mü bulamadınız? Tarihi kampüste tıbbın işi ne tıp dediğin teknolojik olanaklara sahip olmalı. Umarım karar iptal olur bu konuda dava açılmıştı.

• Haklisiniz hocam haydarpasa hukukla ozdeslesmisti insallah karar iptal olur yazik ederler ogrencilere

• Maltepe ye taşınacak diyorlardı bazılarıda göztepe vs diyor bilen varmı ?

• Yahu ucu ucuna gibiyim girerim belki de ama şu Marmara Hukuka girdiğimde kampüs taşınırsa cidden ayar olurum.O kampüs her şeyi zaten.Chp'nin itirazı vardı ne oldu sonrası?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla hukuki mücadele hala sürüyor. Öğrencilerine sorduğumda düşük de olsa bi umut var diyolar.

• Tm3 puanın kac reis?

• hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun bilgi için.Küçük de olsa iyidir yine umut olması da güzel :).

• Dombiya95 kullanıcısına yanıt
    Aga puanzada 459, pbg de 460.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling111 -- 8 Temmuz 2016; 15:53:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.