Şimdi Ara

MARMARA TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralama 3734 . Marmara tıp 3650. sizce gelme ihtimali nedir? 84 kişi kayma sansı var mıdır?

• Gelebilir gibi tıplara olan talep her sene azalıyor 2012 2011 sıralamalarına da bakarak yorum yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkur ederım. sıralama cok ıyı gelmedı ama ıstanbul üniversitesinden baslayıp yazmayı dusunuyorum sızce dogru mu yapıyorum?
  • Doğru yapıyorsun ama çok umutlanma benim sıralama da 2674 ama bi ihtimal hacettepeyi yazcam(çok çok düşük)

• marmaranın ıngılızce olması dusunduruyor aslında benı cunku fen lısesı cıkıslıyım ıngılızce derslerımız laylaylom gectı. ankara gazı falan kesın gelıyor da ankra hıc bılmedıgım bı yer nasıl olur hayal edemıyorum
  • Artxsbdd A kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşıyorsan ankara yazma gazii hiç yazma ankara için değmez marmara iyidir. Bi de ingilizceyi bir an önce halletmeye bak benim de zayıf okulda hiç görmedik gibi bişey ama gelecekte çok lazım olcak

• ıstanbulda yasamıyorum ama bıldıgım bı yer. ankara ve gazı kotu mu olur yanı? marmara gelırse ıngılızce kursuna gıtmeyı dusunuyorum en azından ıngılızce hakkında fıkrım olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP
    6 ay önce açıldı
    Çapa tıp - Ege tıp
    7 ay önce açıldı
    akdeniz tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artxsbdd A kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşamıyorsan ankarayı düşünebilirsin ama gazidense marmara derim bi de ankarada yapacak çok şey yok sosyal yönden çok zayıf i.melih var bi kere bildiğin başköy

• marmara gelırse tabıı :) cok tesekkur ederım yorum ıcıın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.