Şimdi Ara

marmara üniversitesi diş hekimliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıralamam 17k marmara diş hekimligi yazmak istiyorum orda okuyup bana bilgi verebilecek bi arkadaş varmı acaba bilgi sahibi olan birileri de yazarsa çok sevinirim şimdiden cok tesekkurlerr :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• neden çapa değil :d?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ingilizce istiyorum hocam ingilizcesi tutmuyor istanbul üninin o yuzden marmara

• mezunumgaliba M kullanıcısına yanıt
    Hocam size belki medipol tam bursuluda gelir

• mezunumgaliba M kullanıcısına yanıt
    Bu formda adam bulamazsin bu forma gore ceng yazmayan mal sallaktır

• Bu Arada isine yarar bu tüm diş fakületeleri hakkında bilgi var
    forum.gelecegindishekimleri.com
    Geleceğin Diş Hekimleri Forum - Fakülte Tanıtımları
    http://forum.gelecegindishekimleri.com/forumdisplay.php?fid=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombhasbeenplanted191 -- 3 Ağustos 2020; 0:12:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Marmara iyidir, güzeldir, hoştur.. Akademik kadrosuna denecek laf yok. Zaten genelde Tıp’ı iyi olan yerin Diş’i de iyi olur. İngilizce konusunda alternatifi olmayan bir DHF. Tek sıkıntısı pratik eğitimi çok ağırdır ve asistanları acımasızlıklarıyla ünlüdür.

Edit:
    forum.gelecegindishekimleri.com
    Geleceğin Diş Hekimleri Forum - Fakülte Tanıtımları
    http://forum.gelecegindishekimleri.com/forumdisplay.php?fid=7&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 3 Ağustos 2020; 0:23:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok tesekkürler sağolun :)

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Seni dhfleri baya baya güzellerken görüyorum. Akademik kadro sağlam diyosunda o kadronun öğrenciye nasıl bi desteği var anlatırsan güzel olur. Perio ve oral hariç hangi dersi adam akıllı alıyosun bi anlatta bilelim? Pratiği ağır felanda değil sadece yapman gereken amelelikler fazla. Diğer fakültelerden daha az hasta ve iş yapıyosun. Öğrenci olarak bi hakkın yok fakültede neredeyse. İngilizce demişsinde hocalar bile düzgün ingilizce konuşamıyor anlatamıyor.hele hele sosyal imkan öğrenci hayatı vs daha yazmıyorum bile. Bahar şenliği yerine Üsküdar belediyesinin pilavını yiyorsun anca

• daha 5-6. sınıftayken dişten randevu almıştım 9 yıldır hala randevuyu beklemekteyim. Google haritalardan, sikayetvar'dan özellikle marmara dişi incele derim. İlgi alakan olmasa dahi bayağı küfür, beddua, hakaret yiyeceksin. Ek olarak öğrenciler arası siyaseti bilmem ancak üst düzeydeki hocalarınızın, doçentlerinizin bizzat torpillere şahit olmak istiyorsan mutlaka git. 5 yıl randevu bekleyenle 1 yılda randevusu gelenleri arka arkaya tedavi ettiğinde zaten farkedeceksin.

Kalite bakımından laf edilemez çünkü hangi dişçi olursa olsun yapılması çok zor bir iş olduğunda kesin yönlendireceği 2 yerden birisi.
    Bu randevu konusuna değinmişken orada okuyan birisi çok güzel mizahını yapmıştı, "ben randevu aldığımda üniversite sınavına hazırlanıyordum, buradan mezun oldum hala randevum gelmedi" diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.