Bildirim
Marmara Üniversitesi İngilizce Hazırlık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler usta. Öğlenci olmamak için muafiyet sınavından kaç almam lazım bir de farkları ne tabi çok mu yoğun çok mu hafif şeylerden başlıyorlar -
up -
up -
up -
eyvallah kardeşim peki ortam,kampüs,yemek vs. hakkında söyleyecek şeylerin var mı -
Ben Marmara'nın İngilizce Hazırlığında hangi kitabı okutuyorlar merak ediyorum; lütfen bilgisi olan bu bilgiyi paylaşabilir mi? Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: lucilled
quote:
Orijinalden alıntı: Jansay
Ben Marmara'nın İngilizce Hazırlığında hangi kitabı okutuyorlar merak ediyorum; lütfen bilgisi olan bu bilgiyi paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Traveller
Hazırlık nasıl sence bişeyler öğrendin mi?Birde bu kurlardan en yükseği ne oluyor biraz daha detaylı anlatırmısın internetten araştırdım ama marmara hazırlığıyla ilgili net pek bişey göremedim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lagras
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jansay
Ben Marmara'nın İngilizce Hazırlığında hangi kitabı okutuyorlar merak ediyorum; lütfen bilgisi olan bu bilgiyi paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Traveller
Hazırlık nasıl sence bişeyler öğrendin mi?Birde bu kurlardan en yükseği ne oluyor biraz daha detaylı anlatırmısın internetten araştırdım ama marmara hazırlığıyla ilgili net pek bişey göremedim.
Ben birşey öğrenmedim essay yazmak dışında çünkü ben derslere gitmiyordum. Hakkını verirsen çok şey katar. En üst kur b1 yukarda da yazmışım zaten. Onun dışında çok ödev verirler 2. Dönem. İlk dönemden slaytlar hazırlarsın falan. Güzeldir.
derslerde devamsızlıkta sıkıntı çıkıyor mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X