Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TANITIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
23
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)Hastane okulun tam karşısına yapılıyor , 2 yıl içinde biteceğini iddia ediyorlar , suanda biz okumakta olan öğrencilere yetişeceğini sanmıyorum ama yeni geleceklere yetişir çok büyük ihtimalle , Gazi iyi bir tıp fakültesidir ancak ikisini karşılaştırırsak bence Marmara daha ağır basacaktır :)

@tekavut

2)dostum çapa ve Cerrahpaşa'da okumak gerçekten çok sıkıntılı ve sancılı , İstanbul'da yaşadığın icin elbet görmüşsündür ama bence gidip bi detaylıcana gez 3 okulu da , öğrencileriyle konus capanin cerrahpasanin ona göre kararı ver , ancak Marmara'yı yazarsan pişman olacağını pek düşünmem.

@DonSalieri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekavut

Hocam ben de çok kararsızım marmara mı gazi mi diye marmaranin hastanesi uzakmıs galiba fakültenin yanindaki hastane nr durumda bittimi

Hastane bitti bu sene hizmete girecek diyorlar ancak staj durumlarını en son karar vermemişlerdi yani ne zaman öğrenciler oraya gidecek daha belli değil. Üç seneye çok yüksek ihtimalle her şey rayına oturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonSalieri

Hocam Cerrahpaşa çapa tutar gibi ama daha onceden Anadolu yakasında yaşadığım icin ve akrabalarım olduğu icin Marmara'yı da düşünüyorum. Cerrahpaşa ve Çapa'nın kalabalığı ve binaların eskiliği hoşuma gitmedi. Acaba Marmara'nın eğitiminin Cerrahpaşa ve Çapaya nazaran olumsuz bir yanı var mıdır? Bir de okul çevresinde yurt imkanları nasıl?

Diğer üniversitelerle kıyaslamasını ancak çevreden duyduklarımla ya da okuduklarımla yapabilirim. Çapa için kalabalık, pratiklerde verim alamıyoruz gibi yorumlar var ancak şu an durum nasıl bilemiyorum. Marmarada böyle bir sıkıntı yok amfi zaten kontenjandan daha büyük, pratiklerde benim açımdan verimli geçti üç sene boyunca. Üç okulunda yeri çok güzel değil ama çapanın ulaşımı gerçekten çok iyi tranvay metro ve otobüs hatları üzerinde. Marmaranın ulaşımı kötüdür. Hat sayısı bence yetersiz iki sene önce durum çok daha kötüydü şimdi yeni bir hat eklediler biraz rahatladı bu sene ne olur bilemem. Hani benim açımdan şu ana dek en sıkıntılı nokta ulaşımdı başka bir olumsuz yanını görmedim.

• güncel

• Hocam ben Antalya'da yaşıyorum. Marmaranın etrafında yakın kız yurtları var mı yürüme mesafesinde bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sennnna

Hocam ben Antalya'da yaşıyorum. Marmaranın etrafında yakın kız yurtları var mı yürüme mesafesinde bilginiz var mı?

pm attım
  • Reyizpm attım nolur dön.Kafam ege marmara arasında arafta kalmış bekliyorum çıldırcam
  • yukarı
  • 1.6k ile Marmara yazacağım galiba insallah pişman olmam.

• quote:

1.6k ile Marmara yazacağım galiba insallah pişman olmam.

Hayırlı olur inşallah kararını vermene sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: domruk

quote:

Hayırlı olur inşallah kararını vermene sevindim.

Sağolun hocam allah razı olsun.

• quote:

Emin ol olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

quote:

Emin ol olmazsın

İnsallah hocam. Bu arada şimdiden sorayim hazırlığı geçmek zor mu? 1.5 ay kasıp gecebilir miyim? Geçmek icin hangi kitabı kullanabilirim ve nasıl bir çalışma yolu izleyeyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

quote:

Emin ol olmazsın

İnsallah hocam. Bu arada şimdiden sorayim hazırlığı geçmek zor mu? 1.5 ay kasıp gecebilir miyim? Geçmek icin hangi kitabı kullanabilirim ve nasıl bir çalışma yolu izleyeyim?

Bence çok kolay değil. Yani biraz sana bağlı. İngilizcen iyiyse 1,5 ay çalışıp geçebilirsin tabii ki. Daha çok kelime ağırlıklı bir sınav, bizim zamanımızda 4 parttan oluşuyordu şimdi speaking kaldırılmış ama bu sene ne olur teyit etmek lazım. Reading-listening-writing. En zor kısmı reading. Çok kelime var. Ekrem Uzbay'ın proficiency kitabını öneririm içerisindekilere çok benzer kelimeler çıktı. Zaten reading'i yaparsan diğerleri daha basit geçersin.

• Tamamdır hocam çok teşekkürler.

• Ekrem Uzbay ın kitabı baya işime yaradı özellikle içindeki kelimeler ve cümleleri tekrar tekrar çalış sonrasındaki testleri de çöz derim atlamadan Müyyes'te çok işime yaradı.

Reading için de Reader at Work-2 kullandım. Bunun haricinde alacağınız hikayeleri okursun.

Dönem başında alacağınız kitaplardan da gördüğün kelimeleri not et sonra göz gezdirirsin. Sınavlarda ve quizlerde genel olarak o kelimeler çıkar.

Bunların dışında internet ödevleri, writing ödevleri, reading ödevleri olur onları da özenerek yapsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domruk -- 26 Temmuz 2017; 14:22:17 >
  • Kazananlara tebrikler
  • Yeni dönem için uplamak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınav sonrası için up
  • sonuç sonrası up
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.