Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TANITIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
23
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Falx cerebri

Buradayım sanırım birkaç ay sonra 😊 tabi gelirsee 😞

Geldi ✌

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Buradayım sanırım birkaç ay sonra 😊 tabi gelirsee 😞

Geldi ✌

Hayırlı olsun
  • Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ☺

• Ben de buradayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Mim -- 10 Ağustos 2016; 20:49:21 >
  • Ben de burdayım :)

• Bu ne bicim soru diyeceginize eminim ama sormadan edemem
    Sukru Saracoğluna gitmek ne kadar surer okuldan?

• gelir diyordum ve bir sürprizle karşılaşmadım ben de buradayım
  • Kılavuzda hazılık sınavı için 6 eylül ve 20 eylül tarihleri var.Hangisi tip fakultesi için? Askerlik dairesine gittim belgeye gerek yok dediler .Burada belge istiyor. http://dosya.marmara.edu.tr/oidb/2016yenikayit/mu_2016-2017_Yeni_Kayit_Kilavuzu_v07.pdf

• Bende marmara tip Ayrica sağlık raporu yetismeyebilir tahlillerden dolayı çok sıkıntı çıkarırlar mi başka unilerde daha sonra grtirmeyi kabul ettiklerini okudum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayrum

Bende marmara tip Ayrica sağlık raporu yetismeyebilir tahlillerden dolayı çok sıkıntı çıkarırlar mi başka unilerde daha sonra grtirmeyi kabul ettiklerini okudum ama

bazı hastaneler aynı gün içinde veriyor onlardan birini bulmaya çalışın dekanlığı da arayın bence her ihtimale karşı. Yalnız çok katı bir prosedür olduğunu sanmıyorum biz kayıt olurken özelden bile heyet raporu alan vardı bu kabul olmaz dediler ama adam dekana sormuş kabul edelim demişler ki kayıt kılavuzunda tam teşekküllü devlet hastanesi diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mim

Kılavuzda hazılık sınavı için 6 eylül ve 20 eylül tarihleri var.Hangisi tip fakultesi için? Askerlik dairesine gittim belgeye gerek yok dediler .Burada belge istiyor. http://dosya.marmara.edu.tr/oidb/2016yenikayit/mu_2016-2017_Yeni_Kayit_Kilavuzu_v07.pdf

Muafiyet sınavı 20 eylül diyor kılavuzda bu bizle alakalı olan bir sınav değil 6 eylülde proficiency var yani 6 eylüldeki sınava gireceksiniz

Sınav iki aşama tek gün mü oluyor ayrıca sözlü sınav yok yazıyor kayıt kılavuzunda

• quote:

Orijinalden alıntı: enantiyomer

Sınav iki aşama tek gün mü oluyor ayrıca sözlü sınav yok yazıyor kayıt kılavuzunda

Sözlü derken kılavuzda neyi kastettiğini bilmiyorum ama biz 2014'te girdiğimizde speaking vardı. İki aşama iki farklı gündü.
    Sözlü sınav kısmına yok demişler bu sene speaking yok sanırım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adabella -- 7 Ocak 2021; 2:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferula

Sözlü sınav kısmına yok demişler bu sene speaking yok sanırım.

2015 eylülde sınav 2 ayrı gün yapılıyordu. daha sonra kış sınavında sınavı 1 gün içinde yapmaya başladılar ve bahar sınavında bile speaking vardı. sanıyorum ki bu sınavda da olmalı yani tek gün içinde olursunuz. marmara hazırlığın olayı bu, speakinge önem verir marmara.
  • Acaba bu hazirliğin süresi ne kadar kaç ay okuyacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayrum

Acaba bu hazirliğin süresi ne kadar kaç ay okuyacagiz

normal şekilde okumak istiyorsan eylülden hazirana kadar. a2-b1 kurlarında başlarsan ve yıl içi ortalaman 60ın üstünde olursa kış yeterlilik sınavına girebilirsin. bahar dönemi ise (bölümüne bağlı) derslere başlayabilirsin irregular olarak.
  • Anladım teşekkür ederim.

• Okula bak maşallah

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.