Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TANITIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
23
Favori
12.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski tarihli bir yazı da gördüm sıkıntı yok yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AudiVideTace -- 19 Temmuz 2016; 3:32:30 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Güzel okulum Hazırlık okudum bu yıl ben de hazırlıkla ilgili soruları cevaplayabilirim düşünen olursa.

Merhaba, hazırlık programında mesleki ingilizce dersleri de var mı? Dersler haftanın 5 günü ve yoğun mu?
    İngilizcemiz belli bir seviyenin üstündeyse okumaya gerek var mı yoksa sınava mı çalışalım? Bir dönem hazırlık okumak için ne kadar puan alınmalı? Hazırlık sınavında grammer sorulmuyormuş nasıl bir çalışma izlenmeli? Biraz fazla oldu hazırlıkla ilgili sorularım şimdiden teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferula

quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Güzel okulum Hazırlık okudum bu yıl ben de hazırlıkla ilgili soruları cevaplayabilirim düşünen olursa.

Merhaba, hazırlık programında mesleki ingilizce dersleri de var mı? Dersler haftanın 5 günü ve yoğun mu?
    İngilizcemiz belli bir seviyenin üstündeyse okumaya gerek var mı yoksa sınava mı çalışalım? Bir dönem hazırlık okumak için ne kadar puan alınmalı? Hazırlık sınavında grammer sorulmuyormuş nasıl bir çalışma izlenmeli? Biraz fazla oldu hazırlıkla ilgili sorularım şimdiden teşekkürler :D

Merhaba soruyu sorduğunuz kişi yüksek ihtimalle daha sağlıklı cevaplar verir ancak bende elimden geldiğince yanıtlayayım. Bizim zamanımızda proficiency'den 60 ve üstü alan geçiyordu altıda hazırlık okuyordu. Bu sınav kolay değil aksine zor bir sınav. Zaten girip normal çözdüğünde 60'ı geçiyorsan hazırlık okumana gerek yok 60 almak kolay değil. Grammer sorusu yok zaten tüm grammeri biliyorsun kabul ediyor. Sınav dört aşamalı 1.reading 2.listening 3.writing 4.speaking kısımlarından oluşuyor. Reading kısmı baya kelime ağırlıklı bir sınav, iyi bir kelime haznesine sahip olman gerekiyor 4-5 farklı konuda yazı var onları okuyorsun tıbbi, doğayla alakalı, geri dönüşüm, arabanın çalışma prensipleri, çin yemekleri gibi konular vardı hatırladığım kadarıyla. Listening kısmı dinleme becerisi. Kaset çalıyor genelde iki üç kişinin konuşması oluyor bu, sonra sınavdaki soruları cevaplıyorsun. Writing ve speaking biraz daha kolay. Writingde essay yazıyorsun 2-3 konu veriyorlar birini seçip essayini yazıyorsun internette essay yazımıyla ilgili çok güzel dokümanlar mevcut bir iki gün bunlara baksan bu kısmı zaten halledersin. Speaking'de de yabancı hocayla muhabbet ediyorsun bana nerde yaşamak isterdin dedi mesela avustralya dedim neden orası anlat dedi spor yapıyor musun film sever misin favori bilgisayar oyunun ne vs. vs.

• Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okuduğunu söylediği için ona sormuştum size de çok teşekkürler. Girip deneyeceğim artık liseden iyi bir altyapım var ama son sene özellikle pek haşır neşir olamadım ingilizceyle.
    Peki tıp eğitimiyle ilgili içiniz rahat önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferula

Hazırlık okuduğunu söylediği için ona sormuştum size de çok teşekkürler. Girip deneyeceğim artık liseden iyi bir altyapım var ama son sene özellikle pek haşır neşir olamadım ingilizceyle.
    Peki tıp eğitimiyle ilgili içiniz rahat önerir misiniz?

Liseden altyapın varsa bol bol kelime ezberle derim yds kelimeleri ağırlıklı bir sınavdı halledersin. Tıp eğitimi konusunda kesinlikle öneririm tabii ki
  • Buradayım sanırım birkaç ay sonra 😊 tabi gelirsee 😞

Reading listening soruları test mi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Falx cerebri

Reading listening soruları test mi oluyor

Evet ikisi de test
  • quote:

Buradayım sanırım birkaç ay sonra 😊 tabi gelirsee 😞

Ne güzell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi de bekleriz 😌

Teşekkür ederim.)

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizcem bayag dusuk seviyelerde. Hazirlikla hallolur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: sammyyaman

Hocam ingilizcem bayag dusuk seviyelerde. Hazirlikla hallolur mu sizce?

Tıp fakültesini kazanan biri bir senede hazırlığı rahat rahat halleder
  • Bu günlük up'ı yapalım
  • Sıralamam 3060 ve sanırım Marmara'ya geleceğim. Avrupa yakasında oturuyorum ve okula her gün bir buçuk saat yol gelmem gerekecek en azından bir düzen kurana kadar. Sizce yapabilir miyim yol çok sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hereandthere

Sıralamam 3060 ve sanırım Marmara'ya geleceğim. Avrupa yakasında oturuyorum ve okula her gün bir buçuk saat yol gelmem gerekecek en azından bir düzen kurana kadar. Sizce yapabilir miyim yol çok sorun olur mu?

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

quote:

Sıralamam 3060 ve sanırım Marmara'ya geleceğim. Avrupa yakasında oturuyorum ve okula her gün bir buçuk saat yol gelmem gerekecek en azından bir düzen kurana kadar. Sizce yapabilir miyim yol çok sorun olur mu?

pm attım

Üstteki arkadaşla aynı sorun. Bana da bir pm rica etsem 🙈

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

quote:

pm attım

Üstteki arkadaşla aynı sorun. Bana da bir pm rica etsem 🙈

pm attım cevap biraz şahsi olduğu için konuyu bulandırmak istemediğimden pm ile gönderdim bu arada

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.