Şimdi Ara

MARMARİSTE GEZİLECEK YERLER VE MOTOR KİRALAMA TAVSİYELERİNİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bu akşam Marmarise yola çıkıyorum ilk defa gideceğimden dolayı açıkçası marmariste ne yapılır nereye gidilir nereleri gezilir pek bilmiyorum. Öncelikle daha önce tecrübe edinen arkadaşların bu konuda bana desteğini rica edeceğim. Bir kaç araştırdığım şey Turunç Köyü ve Selimiye birde Bozburun diye bir yer buralara kesinlikle gitmelisin diye belirttiler.

Birde Motor ehliyetim yok ancak Motor kiralamak istiyorum motor tecrübem var daha öncelerden acaba ehliyet olmadan motor kiralayabilir miyim? Vereceğiniz bilgilere göre planımı yapacağım şimdiden teşekkürlerrrrr :))

• gokhandincc G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bende eşimle beraber datça, selimiye, palamutbükü olarak bir tatil planlıyoruz. Kalınabilecek düzgün, temiz, denize sıfır aile yerleri otelleri ve gezi hakkında yer önerisi ve deneyimleri ile tecrübelerini rica edebilir miyim?

Teşekkürler.
  • Merhaba,

Tatil bitti ve geri döndük öncelikle baya bir maceralı tatildi giderken köprü üstünde darbeye denk geldik Bir gün ertelemeli de olsa Marmarise vardık.

Hotelimden çok memnun kaldım aşırı güzel ve yemekleri enfesti oda temizliği havuz temizliği ve çarşıya yakın olması artı bir avantıjdı.

Hotelin adı: Grand İdeal premium marmaris hotel

Bu hotelin aynı isminde aynı sırada bir hotel daha avr sahibi aynı kişi ama ismindeki tek değişiklik Beach olması yani grand ideal premium beach hotel.

Marmaris doğası ve yapabilecek etkinliklerinden doalyı muhteşem bir yer doya doua 7 gün tatil yaptım tekne gezileri parasaling jet ski fly fish ve dalış yaptım.

Tekne turları muhteşem 5 6 koy geziosun ve her koyda yarım saat 45 dakika o harika denizinde yüzüyorsun. Mutlaka gitmelisin.

Bu arada hotel marmaris sitelerde merkezde yani konum oalrakta iyi.

Daha sonra dalış yap şuan fotoları yükleyemiyorum ama tek kelime ile muhteşemdi dalış yapacağın yer ise merkezde marinaya tekne turlarının olduğu yere gidiosun orada PROFESSİONAL DALIŞ adında bir tur firması var bu adamlar bu işi gerçekten ismi gibi profesyonel bir şekilde yapıyor.

Daha sonra selimiye turunç bozburun bıralarda çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhandincc

Merhaba,

Tatil bitti ve geri döndük öncelikle baya bir maceralı tatildi giderken köprü üstünde darbeye denk geldik Bir gün ertelemeli de olsa Marmarise vardık.

Hotelimden çok memnun kaldım aşırı güzel ve yemekleri enfesti oda temizliği havuz temizliği ve çarşıya yakın olması artı bir avantıjdı.

Hotelin adı: Grand İdeal premium marmaris hotel

Bu hotelin aynı isminde aynı sırada bir hotel daha avr sahibi aynı kişi ama ismindeki tek değişiklik Beach olması yani grand ideal premium beach hotel.

Marmaris doğası ve yapabilecek etkinliklerinden doalyı muhteşem bir yer doya doua 7 gün tatil yaptım tekne gezileri parasaling jet ski fly fish ve dalış yaptım.

Tekne turları muhteşem 5 6 koy geziosun ve her koyda yarım saat 45 dakika o harika denizinde yüzüyorsun. Mutlaka gitmelisin.

Bu arada hotel marmaris sitelerde merkezde yani konum oalrakta iyi.

Daha sonra dalış yap şuan fotoları yükleyemiyorum ama tek kelime ile muhteşemdi dalış yapacağın yer ise merkezde marinaya tekne turlarının olduğu yere gidiosun orada PROFESSİONAL DALIŞ adında bir tur firması var bu adamlar bu işi gerçekten ismi gibi profesyonel bir şekilde yapıyor.

Daha sonra selimiye turunç bozburun bıralarda çok güzel.

Keyifli bir tatil geçirdiğine sevindim. Yardımların için çok teşekkür ederim. Inşallah darısı başımıza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.