Şimdi Ara

marsta kasıcak adam varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 38 lwl okçuyum kasabilecek olan var mı???

• seni kasa bilieceklerini sanmıyorum biri seni kasarsa senin çarın için sağlıksız bir durum söz konusu olur çünkü sp az gelir diye düşünüyorum ama sana kalmış bir durum bence kendin kas
  • istersen kasarım 59 lw im exp gelirmi bilmiyorum Ama bencede skill rankın ezik kalırkendin kas hatta lw kasma sadece skill kas
  • Cabalın en çok sevdiğim özelliğidir,120 lvllere kadar kimseye muhtaç olmadan lvl kasılması.Arkadaşım rank yap,gördüğün bütün kırmızı moblara dal.Pt boş işdir dediğim gibi 120 lvlere kadar.Çünkü çok görev var.Görevmi yapcan lvlmi kascan(yani mobmu kescen).Görevle dah hızlı lvl kasıldığından ben kimse pt yapmaz.Pt yapıcak olduğun kişinin lvl ortalama 10un üzerinde ise sana o pt nin hiç bi karı olmaz,yüksek lvlli seni değil,sen yüksek lvlliyi kasarsın(lukeye gitmiştim arkileri kasam güya adamlar beni kastı)
    1-55 lvl arası full questle lvl kas.
    55den sonra adept al a.mastera kadar becerebiliyorsan g.mastera kadar skill kas.
    90 lvle kadar questle lvl kas.
    90'ndan sonra git pre al,charı dt yap.
    120 lvlden sonrada pt yap.
    Olay bu

• Oyunda level kasmak kolaydır krdşm level kasmayı sen düşünme ilk bi skill rank kas sonrası bak nasıl geçiyo ben skill kasarken level atlıyom onun için sinir oluyom fazla level istemiyom şuan karakterim tam olarak kasılmadı ama swordu kasıcam şimdi

magic Grandmaster
    Sword Journamel olcak birazdan :D
  • arkdaşim sen lwl kasmayi birak bence 42-43 e gel skill kiyafetleri al paran varsa eğer zaten ucuz o kadar pahali değil skill kasmaya bak lwl illaki gelcek ama skill daha geç kasılıyor.Bu oyundada skill daha önemliyse o zaman skill kasmaya basla derim
  • ben kasarım sen bana PM at genellikle 1 de olurum imzamda bilgiler var

edit: adept set al üstünde full skill kas hiç lvl kasma bence o lvlde comp falan ol sonra lvl kas bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoodRunsCoLD -- 30 Mart 2008; 1:19:50 >
  • abi görevlerle kas işte kendini milletin kasmasına gereq yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

ben kasarım sen bana PM at genellikle 1 de olurum imzamda bilgiler var

edit: adept set al üstünde full skill kas hiç lvl kasma bence o lvlde comp falan ol sonra lvl kas bence

38 lvl da comp mu olsun?! Comp skili ile skeleton kesmek nası bir zevk verebilirki adama. O kadar boş zamanı olcağını sanmıyorum kimsenin. 56 dan sonraki her levelda mümkün, ama 56 dan önce çok zorlar.

• saolun beyler görevleri yapmıyodum(oyunun basından itibaren 3-4 görev yapmıstım görevleri yaptım exp alamadım lwl 43 oldum pelerin aldım +50 can veriyomus) haklısınız arkadas kasıyodu kendimin yarım saatte kastıgımı ark.2 saat kastı exp nerdeyse eşit lwl lar yaklasınca haritada kırmızı yanan her yeri dolasıyorum green despair de tek girmediğim bölge kaldı oda heyecan olsun sora göriyim diye girmiyom:DXD:D

CABAL FOREVER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

quote:

38 lvl da comp mu olsun?! Comp skili ile skeleton kesmek nası bir zevk verebilirki adama. O kadar boş zamanı olcağını sanmıyorum kimsenin. 56 dan sonraki her levelda mümkün, ama 56 dan önce çok zorlar.

neden olmasın ?

açıkcası ben şu an lvl 40 falan olsam tüm adept +4 falan alırdım gece gündüz skill kasarım dual trans yapmaya çalışırdım lvl 40 da (abarttım ama en azından comp falan :D )

• quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

quote:

Bir forumda 52 level dual trans wizard vardı.Cabalturkiye.com sanırım

• o wizard dada ne sabır varmış arkadaş
  • arkiler bende bi sorun war oyun acilio sonra uyelii giriom yukardı yazı yazıp oyun kapanıo
    bilgisi olan??
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.