Şimdi Ara

Martıya Üye olup İnstagramdan takip eden HERKESE 5 TL Hediye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar az önce önüme düştü . Martıya Üye olup kampanyalar kısmından İnstagram kullanıcı adını girip takip eden herkese 3 gün içerisinde 5 TL bakiye yükleniyor 

https://www.marti.tech

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun taksicilikle alakası yok. Ben martıyı ilk çıktığından beri kullanırım. Evimin etrafında fazlasıyla vardı ve zevkine biniyordum hoşuma giden bir girişim olduğu için. O zamanlar fiyatlar da şimdiki gibi uygun değildi daha pahalıydı. Ama desteklemek için bindim hep. Ama aylar sonra yaygınlaşınca süreci yönetemediler. Bindiğim martıların kilit kutuları kırık çıktı. Etrafta günlerce ikiye bölünmüş halde olmasına rağmen müdehale edilmeyen onlarca martı gördüm. Zilleri konusuna hiç girmiyorum bile Kadıköy civarında birileri bunların zillerine fena halde dadanmış.
    Aynı zamanda martı kendi cihazlarını ürettikten sonra da zaten bariz bir kalite düşüşü olmuştu. Yıllarca yapılan ar-ge çalışmaları ile ortaya çıkan scooterlardan sokakta çok daha uzun süre dayansın diye ekonomik kaygılarla üretilmiş scooterlara geçtiler. Arnavut kaldırımı bir yoldan gittiğinizde işkenceye döner hâle geldi yol.

Mesajı yazan arkadaş size e-scooter kullanmayın dememiş. Martılardan memnun olmadığını söylemiş. Scooter sektöründe bir çok firma mevcut şu anda. Martı kendini düzeltmediği sürece artık tercih edilesi bir firma değil benim fikrimce de. Diğer firmalar güzel gidiyor şu anda.
  • Martı kadar rezalet bir şirket görmedim. Aletlerin çoğu bozuk. Kullanmayın kullandırtmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbtt4 -- 25 Aralık 2020; 18:14:49 >
  • Komediye bak 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: hbtt4

Martı kadar rezalet bir şirket görmedim. Aletlerin çoğu bozuk. Kullanmayın kullandırtmayın.

taksicisin galiba

• Kupon kodu geçersiz diyor bende
  • extinct kullanıcısına yanıt
    Bunun taksicilikle alakası yok. Ben martıyı ilk çıktığından beri kullanırım. Evimin etrafında fazlasıyla vardı ve zevkine biniyordum hoşuma giden bir girişim olduğu için. O zamanlar fiyatlar da şimdiki gibi uygun değildi daha pahalıydı. Ama desteklemek için bindim hep. Ama aylar sonra yaygınlaşınca süreci yönetemediler. Bindiğim martıların kilit kutuları kırık çıktı. Etrafta günlerce ikiye bölünmüş halde olmasına rağmen müdehale edilmeyen onlarca martı gördüm. Zilleri konusuna hiç girmiyorum bile Kadıköy civarında birileri bunların zillerine fena halde dadanmış.
    Aynı zamanda martı kendi cihazlarını ürettikten sonra da zaten bariz bir kalite düşüşü olmuştu. Yıllarca yapılan ar-ge çalışmaları ile ortaya çıkan scooterlardan sokakta çok daha uzun süre dayansın diye ekonomik kaygılarla üretilmiş scooterlara geçtiler. Arnavut kaldırımı bir yoldan gittiğinizde işkenceye döner hâle geldi yol.

Mesajı yazan arkadaş size e-scooter kullanmayın dememiş. Martılardan memnun olmadığını söylemiş. Scooter sektöründe bir çok firma mevcut şu anda. Martı kendini düzeltmediği sürece artık tercih edilesi bir firma değil benim fikrimce de. Diğer firmalar güzel gidiyor şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: extinct

taksicisin galiba

Alıntıları Göster

aletlere bir şey diyemem malum kişiler zorla kırıp kullanıp kenara atıyor ama ödeme kısımlarında ben de çok sorun yaşadım. müşteri hizmetleri de hiç yardımcı olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aleti kullanan ergenleri de anlamıyorum..bütün kaldırımları işgal ediyor, gürültü kirliliği yaratiyor. 5 TL için de bunu yapmak ayrı fakirlik...

• quote:

Orijinalden alıntı: extinct

taksicisin galiba

Alıntıları Göster

Taksici değilim. Martıyı birkaç defa denedim. Çoğunda scooterlar sorun çıkardı. Ya gaza bastığımda gitmiyordu ya da kilitlemede ciddi sıkıntılar vardı. Ödemede büyük sıkıntı yaşamadım fakat müşteri hizmetlerinde sıkıntı var, geri dönüş yapmıyorlar. Ben kesinlikle bu markayı tavsiye etmem. Hani fiyat da çok uygun değil bence. Binbin gibi diğer şirketleri de bilemem kullanmadım.

• 5tlbakkala götürmez öyle pahalıki

• Bitti mi? Uygulamada takip et kazan görünmüyor

• Dakikası olmuş 1 lira kim kullanır bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.