Şimdi Ara

Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Almanya'da şu anda olduğum şehirdeki fuara Mercedes de katılmıştı. Mercedes çalışanları da gelirken sağ olsunlar test aracı GLA ile gelmişler.

Haliyle sadece dışarıdan çekebildim.

Selamlar
     Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük)) Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük)) Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük)) Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük)) Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük)) Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük)) Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))

• yine piranha navigasyonu koymuşlar ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_murderer17

yine piranha navigasyonu koymuşlar ortaya
    Adam gibi jant, güzel bir renk ve bolca opsiyonla alınır ( fiyat uçar gider ).Onun dışında şu haliyle çöp tıpkı baz A serisi gibi.İç mekanda yine o ekran yine o ekran.Amaç ne şu iç tasarımdaki yahu?Bu kadar mı itici yapılır?
  • quote:

O ekran artık bir mb klasiği (maalesef!)
  • şu ekranı şöyle koymak çok mu zor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_murderer17 -- 10 Aralık 2013; 15:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

O ekran artık bir mb klasiği (maalesef!)

Alıntıları Göster
    Aracın hatları çok güzel duruyor. ben beğendim şahsen. iç tasarım daha iyi olabilirdi ama bu model de iyi satış yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaBeg

Aracın hatları çok güzel duruyor. ben beğendim şahsen. iç tasarım daha iyi olabilirdi ama bu model de iyi satış yapacaktır.

Alıntıları Göster
    Şu stoplarla piranaya el atsalar çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Şu stoplarla piranaya el atsalar çok iyi olacak.

Alıntıları Göster
    A ve CLA 'dan daha başarılı gözüküyor bence.
  • Piranha ekran konusunda kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. Dahası bu bana pek yüksek gibi gelmedi. Kullanılan lastik ebadı mı ufak, yükseltme alçalt ma mı mevcut. Zira arkada ki kırmızı araçla tavan hizası neredeyse aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaBeg

Alıntıları Göster
    Hiç SUV havası yok araçta. Volvo v40 CC varken en az 110 bin fiyat çekecekleri için değmez oğlu değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Hiç SUV havası yok araçta. Volvo v40 CC varken en az 110 bin fiyat çekecekleri için değmez oğlu değmez.

Alıntıları Göster
    Bu resimler de benden olsun. Stuttgart'a gittiğimde çekmiştim Ekim ayında. Almanya'da başlangıç fiyatı 29bin euro;

Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))  Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))  Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D49FFCE23

Bu resimler de benden olsun. Stuttgart'a gittiğimde çekmiştim Ekim ayında. Almanya'da başlangıç fiyatı 29bin euro;

Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))  Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))  Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))

Alıntıları Göster
    Navigasyon olmamış yine.Nasıl hala düzeltmediler anlamak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

Navigasyon olmamış yine.Nasıl hala düzeltmediler anlamak zor.

Alıntıları Göster
    Aracın üzerindeki kızamık çıkarmış gibi noktalar ne? Ben beğenmedim bunun yakın fiyatına sanıyorum Q3 daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Aracın üzerindeki kızamık çıkarmış gibi noktalar ne? Ben beğenmedim bunun yakın fiyatına sanıyorum Q3 daha mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    berbat bir araç
    sevmiyorum bu formu....
  • quote:

şu ekranı şöyle koymak çok mu zor acaba

Şundaki ağırlığa oturaklılığa bak bide yenilerdeki basitliğe bak

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Alıntıları Göster
    Aracın tavanında da işaretler vardı.

Arkadakileri bilmem ama tavanda cam tavanın kenar boşluklarını işaretleyip boşluk miktarını yazmışlardı. Herhalde oynama var mı diye bakmak için.

Arkadakiler de benzer ölçümler için kullanılıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirdiesel

Arkadakileri bilmem ama tavanda cam tavanın kenar boşluklarını işaretleyip boşluk miktarını yazmışlardı. Herhalde oynama var mı diye bakmak için.

Alıntıları Göster
    Dinamik hatlarını beğendim ama fazla basık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirdiesel

Alıntıları Göster
    Bildiğin HB araba olmuş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Bildiğin HB araba olmuş bu

Alıntıları Göster
    mb ye yakıştıramıyorum bu aracı

ekran berbat gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 10 Aralık 2013; 18:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

mb ye yakıştıramıyorum bu aracı

ekran berbat gerçekten

Alıntıları Göster
    Benim gözüm arkadaki Type-R da kaldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.