Bildirim
Martta çıkacak Mercedes GLA'yı sobeledim (Resimler büyük))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yine piranha navigasyonu koymuşlar ortaya -
Adam gibi jant, güzel bir renk ve bolca opsiyonla alınır ( fiyat uçar gider ).Onun dışında şu haliyle çöp tıpkı baz A serisi gibi.İç mekanda yine o ekran yine o ekran.Amaç ne şu iç tasarımdaki yahu?Bu kadar mı itici yapılır? -
quote:
Orijinalden alıntı: by_murderer17
yine piranha navigasyonu koymuşlar ortaya
O ekran artık bir mb klasiği (maalesef!)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aracın hatları çok güzel duruyor. ben beğendim şahsen. iç tasarım daha iyi olabilirdi ama bu model de iyi satış yapacaktır. -
Şu stoplarla piranaya el atsalar çok iyi olacak. -
A ve CLA 'dan daha başarılı gözüküyor bence. -
Piranha ekran konusunda kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. Dahası bu bana pek yüksek gibi gelmedi. Kullanılan lastik ebadı mı ufak, yükseltme alçalt ma mı mevcut. Zira arkada ki kırmızı araçla tavan hizası neredeyse aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç SUV havası yok araçta. Volvo v40 CC varken en az 110 bin fiyat çekecekleri için değmez oğlu değmez. -
-
Navigasyon olmamış yine.Nasıl hala düzeltmediler anlamak zor. -
Aracın üzerindeki kızamık çıkarmış gibi noktalar ne? Ben beğenmedim bunun yakın fiyatına sanıyorum Q3 daha mantıklı olur.
-
berbat bir araç
sevmiyorum bu formu.... -
-
Aracın tavanında da işaretler vardı.
Arkadakileri bilmem ama tavanda cam tavanın kenar boşluklarını işaretleyip boşluk miktarını yazmışlardı. Herhalde oynama var mı diye bakmak için.
Arkadakiler de benzer ölçümler için kullanılıyor olabilir. -
Dinamik hatlarını beğendim ama fazla basık olmuş. -
Bildiğin HB araba olmuş bu -
mb ye yakıştıramıyorum bu aracı
ekran berbat gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 10 Aralık 2013; 18:26:53 > -
Benim gözüm arkadaki Type-R da kaldı.
Benzer içerikler
- araç karşılaştırma
- toyota avensis neden tutulmuyor
- en iyi balata markası
- debica lastik yorumları
- toyota hilux 2.4 mtv ne kadar
- byd shark
- jaecoo 8
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
- passat sedan
- türkiye şartlarında en iyi lastik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X