Şimdi Ara

Marvel Heroes (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
10.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AjanGevrek

quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

ya rakadaş ben bu oyunu indirdim oynadım ama şimdi tekrar açmaya çalışırken yenid indirmeye başladı böyle saçma iş mi olur ? çözümü bile var mıdır ?

Oyunun ya update leri çok büyük, yada programcılar update yaptırmasını bilmiyor her seferinde oyun tekrardan yükleniyor

Oyunda sorun varmış. Herkes çok şikayetçi bu durumdan. Her update'te tekrardan indiriyormuş. Kendi forumlarında demedik laf bırakmamışlar. Düzeltirler heralde.
  • Keske istedigimiz elemani secebilsek ben deadpool spiderman vb istiyorum ama daredevil storm fln acik bide bunlarin dusmesini bekliycez yada parayla alicaz butun karakterler acik olsa sadece kostum parayla satilsa oyun daha cok tutardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartımı bi türlü kabul etmediler iyice soğudum adamlara para vermeye çalışıyorum onuda kabul etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Kredi kartımı bi türlü kabul etmediler iyice soğudum adamlara para vermeye çalışıyorum onuda kabul etmiyorlar.

Hesap numaramı verebilirim illa para vereceksen
  • Oyun maalesef Türkiye'ye kapalı. Hiç bir şekilde satın alma işlemi yapamıyorsunuz. Steam'e kalsa oyunu oynatmıyor bile. Ancak proxy ile girip netten paket alabilirsiniz ama herhangi bir durumda adamlar size destek sunmaz.

Oyuna gelince oyunun çok eksiği var. En azından 3-4 ay kadar daha beklenmeli ve iyileştirmeler yapılmalı.

- Grafik optimizasyonu felaket, 10 fps ile 40 arasında zıplayıp duruyor. Bu sebeple açık alan bosslarda bir sürü oyuncu bir araya geldiğinde slayt show a dönüyor oyun...
    - Hayatımda gördüğüm en pahalı free-to-play oyun. 200 euro vererek oyunda ki tüm her şeyi satın almış oluyorsunuz.
    - Ücretsiz oyuncular için seçilen hero'lar çok güçsüz ve karizmadan yoksun.
    - Heroes'lar arasında dağlar kadar uçurum var. Captain America neredeyse ölümsüz iken. Iron Man ile grup zindanlarını ölmeden tek başınıza yapabiliyorsunuz.
    - Yaptığınız hasarlar görünmüyor. Betada vardı ama kaldırdılar çünkü salak gibi o yaratığa saldıran tüm adamların hasarını gösteriyordu. Hangisi sizin bilmiyordunuz. Şimdi hiç bir şey yok.
    - LvL 30'dan sonra oyun bitiyor. Daily mission ve grup aktiviteleriyle 60 olmaya çalışıyorsunuz. Diablo gibi normal'den inferno ya zorluk seviyesi yok. Yaratıkları kesiyor iyi exp geliyorsa orayı farmlıyorsun. Oyun fazlasıyla Knigh online gibi bu yönden.
    - İtem için farm yapamıyorsun (magical item find sistemi çok boktan. Sadece o gün ilk defa kesitiğin boss için bir % var. Yoksa diğerleri için hiç bir artısı yok. Diablo gibi farm mantığını unutun). Çünkü neredeyse tamamen şans eseri droplar var. Hero dropları %0.00001 kadar. En fazla fortune card dediğimiz kumar olayında kostüm falan gelebiliyor.
    - Ücretsiz oyunculara oyun neredeyse hiç bir şey vaadetmiyor. Tüm ekstra zevkler tamamen paralı...

+ Cow level var. Birebir Diablo 2 imitasyonu şeklinde :D

oyun bu haliyle oldukça kötü ve dengesiz.

• @akirici
    öncelikle şunu söyleyim, oyunun yada mervelin fanı felan değilim.

quote:

Oyun maalesef Türkiye'ye kapalı. Hiç bir şekilde satın alma işlemi yapamıyorsunuz. Steam'e kalsa oyunu oynatmıyor bile. Ancak proxy ile girip netten paket alabilirsiniz ama herhangi bir durumda adamlar size destek sunmaz.

Bunu bende anlayamadım, nyie böyle bir şey yapmışlarki?

quote:

Oyuna gelince oyunun çok eksiği var. En azından 3-4 ay kadar daha beklenmeli ve iyileştirmeler yapılmalı.

Haklısın eksikler var fakat dün bir canlı yayın yapıldı şuan üstünde çalıştıkları şeyleri felan anlattılar. 1-2 hafta içinde sanırım büyük bir patch gelecek. Fakat şuan bi kaç bugı sömürenlere ceza verilecekmi bilmiyorum. Onlara ceza gitmezse, biz o bugları sömürmeyerek salaklıkmı yapmış olacağız bakalım.

quote:

- Grafik optimizasyonu felaket, 10 fps ile 40 arasında zıplayıp duruyor. Bu sebeple açık alan bosslarda bir sürü oyuncu bir araya geldiğinde slayt show a dönüyor oyun...

Bunun için birşey diyemem fakat pek sorun yaşayan görmedim. Oyunda biraz grafik var aslında. Özellikle efektler vs. abartı olmuş sanırım.

quote:

- Hayatımda gördüğüm en pahalı free-to-play oyun. 200 euro vererek oyunda ki tüm her şeyi satın almış oluyorsunuz.

Niye herşeyi almak istiyorsun? günde 100 saat vakit ayırıyorsun desem bir gün 24 saat hiç bir türlü yetemezsin.

quote:

- Ücretsiz oyuncular için seçilen hero'lar çok güçsüz ve karizmadan yoksun.

BU ÇOK YANLIŞ! ücretsiz hero diye birşey yokki? o herolara ücret verip açanlar var. Ayrıca oyunda tüm herolar düşüyor. Ne yani hepsi ücretsiz, hepsi güçsüzmü?
    Thing en iyi support/tank hero sanırım oyundaki. Bize tek atan bosslar buna dokunamıyor.
    Hawkeye oyundaki en iyi single target dps.
    Storm aoe si sağlam, tek bir skilli bile yeter. Manası bitmez bitsede bir kaç saniye sonra doluyor. Şakası yok, stun spamlayabiliyor.
    Scarlet Witch oyun betadayken, sattıkları en pahalı paketi almış 2 kişinin twitch de scarlet oynadığını görebilirsin. Adamlarda tüm kahramanlar açık yinede scarlet takılıyorlar.
    Daradevil oyunda sevilmeyen tek hero bu sanırım.

quote:

- Heroes'lar arasında dağlar kadar uçurum var. Captain America neredeyse ölümsüz iken. Iron Man ile grup zindanlarını ölmeden tek başınıza yapabiliyorsunuz.

Thing de ölümsüz böyle bir kaç hero daha var. Bu yetenekler bildiğim kadarıyla tam anlamı ile çalışmıyor. Canlı yayında bahsi geçmişti kaptan amerikanın fakat o kısmı dinleyemedim.

quote:

- Yaptığınız hasarlar görünmüyor. Betada vardı ama kaldırdılar çünkü salak gibi o yaratığa saldıran tüm adamların hasarını gösteriyordu. Hangisi sizin bilmiyordunuz. Şimdi hiç bir şey yok.

Sağlam bir release için bir çok ayarı kapatmışlar. Sonraki patchler ile birçok şey gelecek.

quote:

- LvL 30'dan sonra oyun bitiyor. Daily mission ve grup aktiviteleriyle 60 olmaya çalışıyorsunuz. Diablo gibi normal'den inferno ya zorluk seviyesi yok. Yaratıkları kesiyor iyi exp geliyorsa orayı farmlıyorsun. Oyun fazlasıyla Knigh online gibi bu yönden.

Content yok henüz dediğin gibi. t1, t2, t3 limbo farmayarak en iyi xp yi kazanabiliyorsun. Ayrıca "Cow" denilen bir yerde inek de kesebililiyorsun. Ama aynı yeri farmlamak bana yalan geliyor. Gerçi bu türde diğer oyunlarında farkı yok sanırım. Oyun en baştan tekrar başlıyor felan.. Adamlar farklı birşey yapmak istiyor sanırım. Birde "hardcore" olayı olmayacak sanırım. Yanlış anlamadıysam dün bunu dedi. Daha farklı birşeyler yapacaklarını iddia ediyorlar bakalım.

quote:

- İtem için farm yapamıyorsun (magical item find sistemi çok boktan. Sadece o gün ilk defa kesitiğin boss için bir % var. Yoksa diğerleri için hiç bir artısı yok. Diablo gibi farm mantığını unutun). Çünkü neredeyse tamamen şans eseri droplar var. Hero dropları %0.00001 kadar. En fazla fortune card dediğimiz kumar olayında kostüm falan gelebiliyor.

Special itemlar günün ilk bossundan geliyor. Special item şansını arttırmak için item kullanabilirsin. Ben 4 günde 2 tane hero düşürdüm. Bende şanslıydım tabi. Arkadaş 2 inci günü spiderman aldı. Ayrıca sonraki patch ile hero ve kostüm düşürme yüzdesi yükselecekmiş. Hani oynamıyorsan bile, special item için set yapıp, günde 1 kez girip gider boss kesersin. Bi süre sonra biraz hero ve kostüm elinde birikmiş olur.

quote:

- Ücretsiz oyunculara oyun neredeyse hiç bir şey vaadetmiyor. Tüm ekstra zevkler tamamen paralı...

Hangi extra zevk paralı. Orada gördüğün ve düşmeyen tek şey banka slotları vs. sanırım. Twitch de 50+ beleş oynayan birisine denk gelirsen sahip olduğu şeylere bi bak.

quote:

+ Cow level var. Birebir Diablo 2 imitasyonu şeklinde :D

evet diabloda böyle birşey varmış. Ama bu adamların basılı dergi şeklinde 1960 lardamı ne bi sayısı varmış. Inek muhammeti oradan geliyor sanırım.

quote:

oyun bu haliyle oldukça kötü ve dengesiz.

kötü = neredeyse
    ama sistemi güzel yapmışlar. Eğer düzeltip iyileştirebilirlerse güzel birşey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 12 Haziran 2013; 20:20:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Tüm yazdıklarıma tek tek yanıt vermişsin. Teşekkür ederim. Yalnız şöyle bir durum var onu izah etmek istiyorum.

- Marvel fanı olmak oyuna toz kondurmamayı gerektirmez. Aksine fanlar daha sert yorumlar yapıyorlar, çünkü sevdikleri karakterlerin özelliklerini en ince ayrıntısına kadar bilirler. Mesela benim için Iron-Man öyledir..
    - Türkiye de satışının olmaması Türkiye de anlaşacak yerel bir firma bulamamasından kaynaklanıyor. Ülkeler bazında anlaşma olmayınca destek vermiyorlar artık şirketler.
    - Oyunun eksikleri 1-2 haftalık bir süreçde düzelecek gibi durmuyor. Zira deneme yanılma yöntemiyle tek tek bakarlar( ki bunu oynadığım 3-4 aylık beta sürecinde çokta başaramadılar.) Çok ciddi çalışması gereken "TEKNİK" sorunlar var(uzun yükleme süresi,fps düşmesi, ölü beden animasyonları vs vs). Class dengesi ,oyun mekanizması vs bunlardan bahsetmiyorum bile. Bakınız, Diablo 3 de yaşanan sorunlar ve çözüm süreçleri..
    - 200 euro = oyunda ki tüm fonksiyonlar,herolar,köstümler. Sadece item drop için farm yapıyorsun her şey elinin altında. Ama sen tek tek kostüm hero satın almaya kalkarsan fiyat 2-3 e katlar. Bir hesaplama yap istersen. Sonuçta oyunu tek bir hero ile oynamayı düşünecek kadar sabırlı olduğunu düşünmüyorum. Diablo'yu bir yaz boyunca sürekli oynadığımı düşünürsem bu oyun içinde en azından yazı geçirecek kadar idare edecek content ve özellikleri bana sağlamalı, ek paket ve patchlerle gelenlerden bahsetmiyorum.
    -"Ücretsiz Hero" diye tek kelime etmedim, Ücretsiz oyuncular için seçilen Hero'lar dedim. Burada dikkat edelim.
    Thing ne tam tank ne de dps, asla bir C.America ve Colossus olamaz. Adamlar bilerek böyle yapmışlar. Karizmadan yoksun.
    Hawkeye ancak talent ağacının sonunda ki skiller ile ciddi iş yapıyor ama bunun içinde sabır gerekiyor. Kesinlikle karizmadan yoksun, sıradan bir rpg hunter classından ne farkı var bana bunu anlat önce.
    Storm, patch'den sonra biraz toparlanır gibi oldu. Limboda bas aoe'yi exp topla ama bir boss fight'ında saatlerce "dur" yıldırım at sonra sağa kay vs vs.
    Scarlet, betada OP di ezdiler , stormun bir kalite üstü ve betada oynanabilecek nadir karakterden biri
    Daredevil, Allah unutmuş onu zaten, seçenler bırakıp başka karaktere geçiyor. Blackpanter ve Wolverin single target dpsine hayatta yetişemez. Kesinlikle karizmadan yoksun...
    - Thing ölümsüz diyorsan C.America videolarını izle. Patchlerle denge tutturmalarına çok uzak bakıyorum. Hep patchde bir class öne çıkar diğer geride kalır. Bu kadar seçenekte kaçınılmaz bir şey
    - Oyunda neredeyse hiç bir ayar yok. Bir video ayarını bile ancak çubuk da hareket ettirerek yapıyorsun. Gameplay desen ona keza. Bu bile bende "kendi oyunlarına güvenmedikleri" kanısını yaratıyor. Biz ne verirsek onla oynarsın diyor. Sene 1999 olsa eyvallah ama bu bünye ne action rpg/rpg ler gördü. "YEMEZLER" :)
    - Oyun açıklarını sömürmek oyuncuların değil yapımcının hatası, Cow Level olayını bir çok insan yaptı ve hak veriyorum. Limboda slayt show yapana kadar, COW levelde 3-5 arkadaş gir çık yapıp temiz item ve exp alırım.
    - Fortune card olayı tamamen bırak fakirler sevinsin modu. Oyunda flasklar paralı, talent değiştirme paralı, herolar paralı, Red terminal özel farm alanları paralı, cow level için materyallar paralı oyuncular için. Oyuna beş kuruş harcamadan ancak green terminalde ve limbo da oynarsın, key düşerse arada bir girersin oraya o kadar.
    - rare item %'si sadece ilk kestiğin boss için geçerli, sonraki farmlarda + değerin hiç bir etkisi kalmıyor. Karakter ekranında stat değerinin üzerine geldiğinde açıklamasını gayet net görüyorsun.
    - Slotlar, paralı üyelere extra item drop ve exp bonusu, red terminal anahtarları deli gibi, Cow level için materyaller, heroeslar, kostümleri vs vs vs. Proxy ayarlarını değişitirm bir Vendora bak bakalım neler ücretli...
    - Cow level'ı oyun bazında kullanan ilk Diablo, sonuçta bu oyun yapımcısı Diablo 2 den ayrılanlar olunca, copy paste, birazda tiye almak.

Oyun daha çok yolun başında, aceleye getirilmiş, en azından 1-2 ay kadar daha betada kalmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirici -- 13 Haziran 2013; 12:38:55 >

• Yani söylediğin bazı şeylere katılmıyorum. Yukarıda söylemiştim ama yeniden aynı şeyi yazmışsın, belki netleşir diye yazmak istiyorum.

Elbette tek bir hero ile oynamak istemem. Ama 4 günde 2 hero düştü, arkadaşa 2 inci günü spiderman düştü. Ayrıca bugünden itibaren hero düşme oranı yükseltilmiş. Yani şuanda bende 4 tane hero var, daha karakterim 43. Hiç bir para ödemedim.

Thing de ne karizma bekliyorsun bilmiyorum fakat, taştan bir sınıf :P. Ayrıca Dps değil tank değil normal olarak çünkü SUPPORT bir sınıf. Oyundaki en iyi support/tank sınıf o. Support oynamak için takıma ihtiyacın vardır. Yanına bir dps al bakalım ne oluyor
    ?

Hawkeye için söylediklerine katılmıyorum. Yeşil doom u ölmeden kesebilen kaç hero var? Boss lar ile dalga geçiyorum hawkeye oynarken. Boss istediğim bi alanda yere vuruyor benim üstümdede boss ne kadar uzaksa dps imin arttığı item var. Basic saldırılarım neredeyse zırh görmeden vuruyor. Üstüne attack speed 3 lere yakın. 1 saniyede 3 kez 3 lü ok + 2 li ok atıyorm. Toplamda 1 saniye içerisinde 6 kez ok sallıyorum (sol tuşda 3lü var, 3lü çıkar çıkmaz sağ tuş ile 2 liyi yolluyorum. Boss zaten yere vuruyor üstüne uzakta olduğu için dps im %20 fazla). Yeşil boss fightlar 30sn anca sürüyor.
    Yanımda thing varsa hele, sadece dps yapıyorum. Doom felan kazımıyor arkadaşla oynuyorken. Herifle gidip sarı bossları anında kesiyoruz. boss un bana döndüğünü hatırlamıyorum neredeyse. Ayrıca thing ve diğer melee tanklar bufflandı. Düşün yani ölmüyordu zaten. Madem diğer sınıflar bu kadar op, 1-2 tane thing pvp videosu izle. Adamlar domine ediyor pvp yi. Diğer sınıflar bu kadar op ise, niye kesemiyorlarki bunu?

Sürekli Kaptan amerika diyorsunda, bug ile ölümsüz olmak? Yani o sınıfın op liğindenmi? hayır! sadece bir bug yüzünden skilleri ölümsüz yapıyordu. Skillin farklı açıklaması var, skill başka birşey fakat adamları bir süre ölümsüz yapıyormuş. Oda fixlendi yanlış bilmiyorsam.

Video ayarlarını halledeceklerini söylemişlerdi.

Oyun açıklarını sömürmek yapımcı hatası eyvallah ama "bu bugdır" diye birşey söylenirse, sen gibip bunu yapmaya devam edersen "bana ceza veremezsin" diyemezsin. Her oyunda böyledir. Olay düzeltilirken banlanırsın. Diğer oyunların ilk çıktıkları dönemde (paralı oyunlar dahil) bunların olduğunu görebilirsin.

Fortune Card
    bu kadar tırt birşey olamaz yani. 1$ mı vereceğim bu dandik şey için? bende 12 tane talent sıfırlama var. Kafama estikçe sıfırlıyorumki bankada slot açılsın. 1 kuruşda para harcamadım, 3 kez fortune açtım sadece. Zırt pırt düşüyor talent sıfırlama, artık lootlamıyorum. Çünkü bankada yer kalmadı.

rate item % si? (rare mı special mi? rare drop kalitesi. Special fortune/hero/costume değil mi?)

Sana katılmadığım konunun özeti: para harcayanların sahip oldukları şeyi abarttığını düşünüyorum. Bende açıkcası birşeyler satın almak istedim fakat herşeyi değersiz gördüğümden para harcamadım. Harcanacak birşey bulamadım demek daha doğru olacaktır.
    Birde o ilk 5 heroyu çok küçümsüyorsun :). Herifler sağlam hero vermiş. Hepsi birbirinden güzel (daradevil hariç. Onu bilmiyorum).
    Her zaman sınıf dengesi için kahramanlarla oynayacaklar. Haliyle bu dengeler oturana kadar biraz zaman geçecek.

• free karakterler herkeze farklımı geliyo yoksa aynı mı ?
  • Herkese ayni

• bir sürü olumsuz yorum okudum ama oyun çok hoşuma gitti
  • Paypal üzerinden alım başladı şuan açıkçası oynadığım herodan ve oyundan keyif alıyorum. Başlangıç heroları çok sıkıcı gerçekten.
    Oyun daha 10 günlük bir oyun zamanla gelişeceğini düşünüyorum oynamaya devam edicem gittiği yere kadar bakalım.
  • Diablo 3 gibi olmaz dimi 2 ay oynadıkdan sonra sıkılmam ? birde pvp var mı ?
  • pvp si güzelde 13 lvl oldum sıkıldım :Shttps://www.youtube.com/watch?v=xh6kVkiDTi0
  • quote:

Orijinalden alıntı: halogonga

pvp si güzelde 13 lvl oldum sıkıldım :Shttps://www.youtube.com/watch?v=xh6kVkiDTi0

Videodaki phoenix fire mi? Ya arkadaş.Dünde oyun indirdik gitti 4gb.Beğenmedim sildim Buda çok iyiye benzemiyor sanki.Biraz daha göz atayım şuna.

• sirf deadpool icin indircem ama ates ederken piuv piuv diyomu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

sirf deadpool icin indircem ama ates ederken piuv piuv diyomu ?

Deadpool bulman baya zor olucaktır

• arkadaşlar oyunu oynadım baya oldu. birkaç görüşümü yazayım yani grafikleri daha basit olabilirdi. bilgisayarı çok yoran bir oyun ve herolar az geldi! daha böyle dota tarzında bir oyun olabilirdi. birkaç arkadaşım ile başlayacaktık fakat onların bilgisayarlarında çok kastığı için yalan oldu planımız!
  • Oyunda kitlenme sorunu yaşayan var mı? Her yeni kapıdan geçerken ya da yeni hero denerken oyun kitleniyor. Oyunu çok sevdim ama soğumak üzereyim bu sorun yüzünden
  • Denemedim, deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.