Şimdi Ara

Marvel Heroes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
10.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 14 Eylül 2017; 6:13:21 >

• Merakla bekledigim bir oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda süper kahraman sistemi nasıl? Kendi kahramanımızı mı yaratıyoruz yoksa spiderman hulk vb. hazır karakterleri mi seçiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architect.

Bu oyunda süper kahraman sistemi nasıl? Kendi kahramanımızı mı yaratıyoruz yoksa spiderman hulk vb. hazır karakterleri mi seçiyoruz?

Hazir kahramanlarla oynuyorsun. Dc universe online gibi degil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Architect.

Bu oyunda süper kahraman sistemi nasıl? Kendi kahramanımızı mı yaratıyoruz yoksa spiderman hulk vb. hazır karakterleri mi seçiyoruz?

Marvel Heroesda standart kahramanlar var, tiplerini değiştiremiyorsun ama kıyafetleriyle kısmen de olsa oynanabilecekmiş. DC Univer Online'da ise kahramanları çorba edebiliyorsun :)

• beta key alabilen var mı yahu? sır gibi. nasıl iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

beta key alabilen var mı yahu? sır gibi. nasıl iş bu

Bana bugün mail geldi closed beta invite ile :) Anca akşama bakabileceğim, o da internetin hızına ve nazına bağlı...

Eklenti: Az baktığım maili vermişi biraz da geç kalmışım, dün bitmiş bu closed beta süreci, önümzdeki maçlara bakacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Mart 2013; 15:40:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War Ragnarok PS5
    5 ay önce açıldı
    Mortal Kombat vs. DC Universe
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün de vardı beta ama sadece 4 saat ama bize göre gece 03:00 ile 07:00 arasıydı...
    Oldu madem dedim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Mart 2013; 13:30:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Dün de vardı beta ama sadece 4 saat ama bize göre gece 03:00 ile 07:00 arasıydı...
    Oldu madem dedim bende

Tüh keske gonderseydin ayaktayim o saatte :p

• Bu haftasonu beta için curse.com key göndermiş.
  • Beni Close Beta'ya çağırmışlar. İndirdikten sonra burada sizi bilgilendiririm oyunun nasıl olduğuna dair.
  • Oyun genel olarak hoşuma gitti, ama çılgın bir çizgi roman kahramanı olarak. Sonuçta beni büyüten tipler bunlar zaten ilk gittim en hayran olduğum Daredevil'i seçtim. Çizgi roman dünyasını ve karakterleri birebir yansıtmışlar, ses efektleri ve konuşmalar çok eğlenceli, doğruya yakın.
    Oynanış da güzeldi genel olarak, özellikler açıldıkça ortam şenleniyor.

Ama oyuncu olarak oyunun eksikleri olduğunu söylemem lazım. Özellikle haritalar çok sığ ve hayal gücünden uzak, genel olarak boş ve birbirini tekrar eden mekanlar. Düşmanlar iyi ve yapay zekaya sahipler az da olsa ama haritadaki kişi sayısına ve gücüne göre respawn oluyorlar, tek başınıza takılırken, milim hasar veremediğiniz tipler ya da open world bosslar bitiyor kafanızda.

Etraftaki objeleri alıp atabiliyoruz ama genel olarak buglı, bazen alabildiklerimizi bazen alamıyoruz, aldığımız gibi düşürüyoruz ya da karakter olduğu yerde takılı kalıyor.

Kahramanlar farklı görünse de yetenekleri çok benzer, belki ileri ki seviyelerde yeni yetenekler açıldıkça gelişiyordur, görmeden yorum yapmak olmaz sonunu.

Bossların fazla bir numarası yok, WoW vari olmuşlar yerde açılanlarda durma, koşarken yolundan çekil gibi taktikler yetiyor ama dikkatli olmak lazım. Tek kişi zorluyorlar ama 2-3 kişi rahat oluyor.

Ara sahneleri çizgi roman havasında yapmışlar, çok da güzel olmuş. Her kahraman bir ara görünüp birilerini yakalayacak gibi.

İtemler genel olarak normal çizgide bu tip oyunlara göre, bosslardan kaliteli eşyalar düşüyor. Bana Thing düştüydü mesela ama kullanamadan beta bitti. Bu arada beta oynayacak olanlara uyarı, ilk karakteri seçince diğer karakterleri düşürene kadar kullanamıyoruz haberiniz ola. Ona göre kafanızdaki karakterleri seçin, tanıyorsanız zaten ne tip güçleri olduğu tahmin edebilirsiniz. Daredevil çok atletikti ve genel olarak dodge, tanklık ve düşmanları sersemletme üzerine kuruluydu, Storm bildiğimiz büyücü, her tarafından şimşek, rüzgar çıkarıyor.

Crafting güzel gibi ama çok gerekmedi, hep yapabildiğimden daha iyi eşyalarım üzerimde vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 29 Mart 2013; 21:39:05 >

• Oyun ne iyi ne kotu. Muadilleri ile yarisacagini sanmiyorum. Sadece benim gibi marvel ve cizgi roman fanatikleri oynar bu oyunu bence

Grafikleri basit, mekanlar birbirine benziyor

İyi taraflari ise cok sayida hero ile oynayabilecek olmamiz ve stark tower:)

Betada epey eksik var, degisiklik yapmazlarsa dusuncem bu

• Bugün saat akşam 9-10 gibi beta açılacak, maçı izlemeyecek olanlara duyurulur :)
  • Deneyenler var mı?
  • Beyler elinde fazladan key olan, key olupta oynamayacak lan varsa gonderebilirmi en yakin tarihte test etmek istiyorum :)
  • Beyler keyi buradan alıyorsunuz eğer süresi bitmediyse. 1256 tane daha var.

http://www.baslattusu.com/marvel-heroes-kapali-beta-anahtari/

Ben oyunu oynadım, Spider-Man oldum. Ama oyun pek sarmadı. Sıkıcı yani arada bir girip yarım saat takılmalık bir oyun. Çok oynayınca bayıyor. Çünkü yapacak bir şey yok. Görev falan yapıyorduk ama Hell's Kitchen'da takıldım. Oyun ilerlemiyor. Sanırım görevleri yapmadığımdan. Neyse yani benim takıldığım yer sıkıcı. Sürekli serserileri pataklıyoruz falan başka bir olayı yok. Belki görevleri yapabilirsem oyun daha da güzelleşir. Oyunun ilerlemeli olması iyi bu arada.

• Oyun tek başına oynayınca sarmıyor ama birkaç arkadaşla beraber olunca çok zevkli oluyor.

• Oyunu oynama imkânı olmayanlar streamime göz atabilir:

http://www.twitch.tv/bonellia
  • indirmesi çok sorunlu dünden beri indirmeye çalışıyorum hala %40larda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.