Şimdi Ara

Marvel Heroes (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
10.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu oynayan kalmadı, path of exile daha betası bitmeden oyuncularını kaybetti. torchlight 2 desen kimse hatırlamıyor. ama hala diablo 3 ek paketi heyecan yaratıyor, olaya bak.
  • Ben pek hns oyunları tercih eden birisi değilim aslında. Fakat şans verebilmek adına bu türde olan bi kaç oyunu denedim.

Diablo sevmedim niyeyse..

Poe güzel bi sistemi var ama tek skill spam biraz baydı açıkcası. Yoksa grafikleri kötü bile olsa oynardım yani.

Marvel heroes buna dayanabilme nedenim, hareketli bir kombat sistemi olması aslında. Hulk gibi karakterlerle oynamıyorsan, uçuyorsun kaçıyorsun.. Oyunculuğun biraz etkisi varmış gibi hissediyorsun. Birde bu oyunda biraz potansiyel olduğunu düşünüyorum. İlerde doğru düzgün content eklerlerse diye takılıyorum.

Marvel aslında ilk çıkışında büyük hata yaptı. O yüzden baya oyuncu kaybetti. 20$ a hero satmaya çalışmalar. Hero düşürme şansını %0.0001 yapmalar felan çoook komikti. Şimdi isteyen istediği heroyu oyunda kasıp açabiliyor. Fakat başlangıçta pek böyle değildi. Ayrıca halen trade eklemediler oyuna. Millet sağda solda yere atarak item takası yapıyor. Oyundaki para zaten anlamsız, item ı item ile değiştiriyorsun. Daha sonra istediğin statları denk getirebilmek için paranı kullanıyorsun. Fakat bi kötülüğü var tüm statlar değişiyor. Kalmasını istediğin statları kilitleyebilmelisin.

Oyuncunun birşeyler kasabilmesi için yanlış şeyler eklediklerini düşünüyorum. Hero sinerji diye birşey eklediler. eyvallah güzel birşey fakat bu kadar erken gelmesine gerek yoktu. Sırf oyalansın oyuncular diye konulmuş sanki.
    Legendary görev eklediler. Yine hero sinerjiye faydası var. Alt karakter kasıyorken bunu farmlayabiliyorsun. Bayada xp veriyor. Fakat yine erken. Öncelikli olarak, content getirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Fakat böyle şeyler getirdiler.

Bakalım beklentilerim büyük. umarım düzgün bir hale getirebilirler =).

• Arkadaşlar oyunu indirdim. Launcher'a tıklatıp play'e tıkladıktan sonra "error initializing client app!" hatası veriyor. Repair files yapmayı denedim ama düzelmedi. Yardımcı olabilecek birileri var mı ?
  • Steam den indirmeyi dene istersen? forumlarına baktım ama birşeyler yazan olmamış.

Oyun ile ilgili 2 tane rehber var (video). Aşağıya ekliyorum. İlk video nun açıklamalarında bilgiler var (youtube dan bakarsanız) :http://www.youtube.com/watch?v=Mhgo9juwtmU

• Oyunda kullanabileceğiniz 2600 Coin almak isterseniz özel mesaj atın. Normal fiyatı eder olarak 54 TL, 38 TL'den veriyorum. Bu coinler en iyilerinden 2 tane hero açıp üstüne bir de stash açmanıza yeter.
  • BELEŞ THOR KODU:
    ODINSON süresi doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 17 Aralık 2013; 14:25:43 >
  • her patch te oyunu tekrar yukleme sorunu devam edıyomu? başlıcamda oyuna eğer bu sorun devam edıyosa sımdıden yuklemeyı ıptal edıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaneko13

her patch te oyunu tekrar yukleme sorunu devam edıyomu? başlıcamda oyuna eğer bu sorun devam edıyosa sımdıden yuklemeyı ıptal edıyım?
    Öyle bir sorun ile ben hiç karşılaşmadım Fakat ilk zamanları duymuştum. 3-4 ay kadar önce client değişmişti.

Bu arada pazartesi akşamına kadar %50 xp, sif, rare bonusu var bilginiz olsun.

Ayrıca, şu konuda rehberler mevcut ve daha fazla bilgi var. :http://forum.donanimhaber.com/m_77076638/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 22 Mart 2014; 18:06:05 >
  • Oyun çok fazla kasıyor.2 kişi aynı karedeyken fps 1'e kadar düşüyor.
    35lvl oldum ancak sanırım devam edemeyeceğim.
  • Arkadaslar oyunu oynayan varmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Arkadaslar oyunu oynayan varmi acaba

Ben 2 hafta öncesine kadar oynuyordum, oyun güzel ama bir süre sonra monotona bağlıyor ve beni sıktı biraz.
    Oyuncu sayısı baya iyiydi bir süre zaman geçirmelik oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Arkadaslar oyunu oynayan varmi acaba

Ben 2 hafta öncesine kadar oynuyordum, oyun güzel ama bir süre sonra monotona bağlıyor ve beni sıktı biraz.
    Oyuncu sayısı baya iyiydi bir süre zaman geçirmelik oynayabilirsin.

Dun oynadigim oyunu bugun oyniyamiyorum ran of the memory hatasi fln vrriyor basiniza geldimi hic boyle bsy]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu steamdan oynayanlar G eklemeyi nasıl başardınız ? ben alamıyorum G steam cüzdanda para olmasına rağmen çalışmıyor...

Edit : Sorun çözüldü !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 29 Mayıs 2014; 0:55:52 >
  • Adam gibi bi PVP sistemi olmadıkça anca kendimi geriyorum.
    Konuşarak oynayan PVP takımlarına karşı cidden can sıkılıyor.
  • Bu oyunu nasıl oynayabiliriz arkadaşlar? Steam üzerinden oyuna ulaşmaya çalıştığımda "Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır" hatası çıkıyor.
  • steam://rungameid/226320

üstdeki satırı çalıştıra veya internet browserına yapıştır. Bu şekilde steam üzerinden oynayabilirsin (herhangi bir sorun çıkmaz)

oyunu indirip karakterini açtığında, siteden şu kodları girmeyi unutma.
    http://orcz.com/Marvel_Heroes:_Promo_Codes

+
    ayın 18ine kadar 1 karakterini 30 yaparsan, AVENGERS TOWER daki, teleportun yanındaki adamla konuş. Sana hediye kostüm, itemlar, 1 banka slotu vs. verecek.
    kasaları açarken dikkat et, 60 lvl yazanı, sakla. ilerde ana karakterine kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 9 Haziran 2014; 12:18:05 >
  • Hocam tesekkurler. Bu sekilde indirmeye alabildim. Ayin 12sine kadar finallerim olacagindan 3o yapamayacagim fakat saglik olsun. Keske daha onceden merak salsaymisim bu oyuna :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 ine uzatıldı. 18 ine kadarda 30 yaparsın ya :P. 3-4 saat sürer sanırım.
    lvl 1-10 arası midtown manhattan da takılırsın (1-5 arası takılıp, 5 de çıkıp 5-10 lvl arasındaki manhattan a girmek gerek)
    10-20 x-defense iyidir.
    20-30 legendary quest.

Bu söylediklerimi 2 saatde çözmesi de 5-6 saatini alır.
  • Eyvallah hocam. Oyuna girdim biraz kurcaladım. Baya hoşuma gitti. 18 Haziran' a kadar dediğiniz şekilde 30 level yaparım o zaman.
  • "Error Initializing Client App" hatası alıyorum oyun açılmıyo yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.