Şimdi Ara

Marvel Heroes (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
2
Favori
10.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu aktif şekilde oynayan varsa eklesin nickim "WhatNowz" 3 - 5 arkadaş beraber oynuorz guildimz var genel olarak aksamları onlineız. Oyun çok keyifli, dengesizlikler ve eksiklikler olsada gelecek vaadedio. Ağustosta büyük patch gelior birçok şey ekleniceği ve sorunların düzeliceği belirtildi. Herolar ücretli die kafanıza takmayın. 10 dolara 2 adet hero aldm. Oyundan 8 hero 3 kostum 2 pet dolu kart vs düşürdüm. Hatta hawkeye 4 kere scarletwitch 2 kere düşürdüm ultimate i lvl atlattım vs. Yani shoptaki herşey oyundan düşüyor zamanla. Biraz sabırlı olursanız yada benim gibi beğendiğiniz 1 heroyu alp oynarsanız başka bişeye ihtiyacınız yok.
  • iCb4uC kullanıcısına yanıt
    oyun sistemleri çok zorluyor mu peki özellikle işlemciyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

oyun sistemleri çok zorluyor mu peki özellikle işlemciyi ?

Hocam belli maplerde zorluor. Özellikle 15 kişilik limbo diye bi challange map var burda baya sıkıntı oluor tabi sistemne göre deişir. Ben imzamdaki sistemle sorunsuz oynuorm. Sadece dediğim mapte uzun süre oynarsam fps düşüşü oluo. Gelecek patchle ciddi iyileştirmeler yapılacağı söylendi. Bekliorz bakalım
  • iCb4uC kullanıcısına yanıt
    anladım sağol ekran kartlarımız aynı da benim işlemci kötü biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

anladım sağol ekran kartlarımız aynı da benim işlemci kötü biraz

An itibariyle kasma sorununu hallettim. İşlemcimin stok fanı kötü olduğu için zayıf performans veriyormus. 70 lira masrafla işlemciye fan taktım gram takılma yok Yani sorunun kartından değildir hocam
  • Arkadaş ortamıyla daha keyifli oluyor TheLastOutlaw ve DreamComeTrue eklerseniz arada muhabbet ederiz oyundanda.
  • .CeM. kullanıcısına yanıt
    Oyundan eklerseniz Türklerin çoğunlukta olduğu guildimize alabilirim.

nick WhatNowz
  • Oyunu daha önce denemiş ve beğenmemişler için bir iki şey yazayım. Hazır 1.3 patch i yolda iken, belki karakter kasmak istersiniz.

ilk cümlem şu olsun: Oyun cidden bir f2p sisteme sahip. Oyunda tek sorun yaşayacağınız şey banka slotu olur. Onuda forumlarda konuşuyorlar. Oyun içi bir şekilde açılabilsin diye. Açıkcası çok dert olmadı bana. Desteklemek için 20$ verip, bir hero + 2 tane slot açtım. İşimi fazlasıyla görüyor.

Eski sistemde hero düşürme işi zordu. Imkansıza yakın gibi birşeydi. Yeni sistemde istediğiniz heroyu açabilmenize imkan var.
    Öncelikle yeni hesap açtığınızda ilk görev size 100 adet Eternity Splinter diye birşey veriyor. Daha sonra lvl 20 ye doğru doom u kestiğinizde 100 daha veriyor yanılmıyorsam. Toplamda elimizde 200 adet oluyor. Ayrıca üstünüzde Special Item Find yoksa ve oynarken Eternity Splinter düşüremezseniz, 6 dakika sonunda eternity splinter düşme şansı çok yükselir. Kısaca 6 dakikada 1 tane garanti düşürürsünüz.

Kısaca görevleri bitirdiğinizde elinizde 300 taneye yakın eternity splinter olur. İsterseniz 400 e biriktirip istediğiniz HERO yu açarsınız. İsterseniz 175 tane ile random şansınızı denersiniz (benim randomlar şu şekilde çıktı: 2x Deadpool, iron man, 2x hawkeye, storm, black widow, cable). Yani eğer araştırıp heronuza karar verdiyseniz tavsiyem 400 e biriktirin. İlk başta istediğinizi alıp, daha sonra random açarsınız biriktikçe. Eğer ilk random açışınızda aynı şeyi bulacak kadar talihsiz bir durum yaşarsanız, yeni hesap açıp. 3-4 saat sonnunda şansınızı yeniden deneyebilirsiniz =).

Oyunun 1-40 lvl arasını kolaylaştırdılar. Tabiki şuanki hali yine zor fakat eskiye göre daha kolay. Zaten teleport yeteneği olan bir arkadaş bulursanız, red terminalin bosslarını farmlayıp, çok hızlı şekilde lvl kasarsınız 22 den sonra. Oyunda karakteri kasıyorken, elde ettiğiniz xp boosterları bu gibi durumalrda kullanabilirsiniz.

İtem düşme şanslarını yükselttiler (hatta bu hafta sonu fazladan %25 şans vermişlerdi. 1 gün içinde 4 tane UNIQUE düşürdüm.)

X Defense diye birşey eklediler. Dalga dalga düşmanlar geliyor, sizde savunma yapıyorsunuz. Her dalgadan sonra % cinsinden bonus alıyorsunuz. Haliyle her dalga zorlaşıyor. Atıyorum : 10 uncu dalgada %300 booster alıyorsunuz. Baya yüksek bi oran.

Bazı sınıflara ufak ufak el attılar. Buffladılar vs. Iron man i yeniden düzeltiyorlarmış yakında gelir patch i. Iron man den sonra Deadpool var bildiğim kadarıyla.

Limbo kalktı. Eskisi gibi uğraşmaya gerek yok. MM diye birşey geldi fakat orasının xp sini ben pek beğenmiyorum. Fakat tek başımızaysak, x defense ile uğraşmak istemiyorsan, item farm için tercih edilebilri.

Craft daki gereksiz abartı şeyler düzeltildi. Core takmak 200.000 kredi idi artık bedava ve craft lvl 10 da takılabiliyor.

1.3 patch i ile birlikte oyun sonu eşyalar gelecekmiş. Ayrıca hero üstündeki 1 slot daha açılacakmış.

kısa bir özet geçmek istedim. Ben bu türü pek sevmiyorum fakat yinede bu oyunu ara sıra oynuyorum. En azından kombat sistemi biraz hareketli. Umarım daha zorlayıcı yerler eklenir zamanla.

• İlk lvl 20 ye kadar çok güzel gidiyordu random hero wolverin geldi sonra tekrar 175 kristal biriktirip cyclops açıldı sonra düşmese de olacak dreadevil düştü.Hatta dün wolverinin 2 kıyafet seti daly boss keserken düştü çok şaşırdım.Şuan deli gibi kasıp Thor düşsün diye bekliyorum yada deadpool.

Genel olarak oyun güzel ama servırlarda sıkıntı çıkıyor 2 kez başıma aldığım item çantama gelmeme sorunu oldu boş yerimde vardı bir sarı 1 mor item kaybettim kim biler neydiler.Sınıf dengesi filan hak getire şuan 35 lvl wolverin ile 40-45 arası bir bölümü oynuyorum takır takır ama storm ile aynı yerde tek atıyorlar :D
  • Moral bozmak gibi olmasın ama wolverine bana göre pek iyi değil. Aoe zayıf. Farm ızdıraba dönüşebilir. Bahsettiğin item gelmeme olayı 1 kez olsun başıma gelmedi (3 tane 60, 4 tane 50 karakter kastım. Yani bu süre boyunca hiç başıma gelmedi).

Denge kısmına gelince, Gear / build biraz fark ettiriyor. Tabi bazı herolar daha kırılgan. Ayrıca random hero açıp thor beklemek çok yanlış. Oturup thor için kasıp açacaksın. Mesela Human torch ile çok fena dayak yiyorken biraz deneme yapıp, birşeyler değiştirdikten sonra x-defense da hulk oynayan arkadaştan az ölmeye başladım.
    Tabi level itemdan daha hızlı kasıldığından, item toplamak biraz daha sıkıntı olacaktır.

Bu arada hızlı xp için. 1-22 mm. 22-60 (52-60 arası cow) red de kasıyorum benim için daha hızlı oluyor. Kırmızı terminalde olay, deadpool veya teleportlu bir sınıf ile, boss a gidip, orada karakter değiştirmek (veya gitmiş adama teleport olmak). Xp işi bu şekilde çok bayık ve hızlı oluyor. Tabi ben bu işi 60 karakterim ile kendime yardım ederek yapıyorum.

"Düşmesede olacak daredevil" dediğini 200 verip alıyorlar :P. 50 lvl de %4 hasar bonusu var. Xdefense ve ilerde eklenecek yerlerde iş yapar bu bonuslar.

bu mesajdan sonra bende gidip 1 costume düşürdüm (spider man için beyaz olan düştü. Daha öncede Ms marvel in alevli olanını düşürmüştüm :P)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 1 Ekim 2013; 17:47:04 >

• Benim bu karakter seçme daha doğrusu seçememe sorunum bütün oyunlarda var mesela kendime göre olan sınıfı anlamak için wow'da bütün karakterleri kastım öyle 1-2 lvl de değil 90 lvl kadar çıkardım çık dedim bu olmadı.Ms.marvel hoşuma gitti aslında almayı düşündüğüm karakterlerden sizce thor mu alayım yoksa ms.marvel mı ? Çoklu hedef için sanki Thor daha iyi gibi bilemedim.

Not:Wolverine zayıf AOE damage derken onu anlamadım 50 kişinin arasına girip yarı cana inmeden çıkıyorum aradan tek sıkıntım parmaklarım ağrıyor sürekli tıklamaktan hawk gibi basılı tuttuğumuzda vursa ne güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 1 Ekim 2013; 18:22:19 >

• ms marvel bende var. Lvl 50 %4 enerji hasar bonusu için aldım (Human torch u boostlayacak sinerjileri kasıyorumda). Ms marvel hakkında pek konuşamayacağım çünkü lvl kasarken 60 ile yardım ettiğimden pek karakteri deneme fırsatım olmadı.

Ms marvel hakkında söylemem gereken birşey olacaksa: Hybrid bir hero. 1 ağacı melee, 1 ağacı energy diğeride movement.

Çarpışma sırasında defansı çok sağlam oluyor. Mesela benimki lvl 42 şuan, kombata girdiğimde skillerden gelen bufflarla defans 25.000 oluyor (%80 hasar az alıyorum).
    Melee ağacı yalan (fakat bir uniq düştü, movement skill kullandığımda, sonraki melee hasarı için + damage geliyor (benim üstümdeki uniq 40 lvl. +1000 veriyor. 60 da 2000 den fazla veriyordur. Kısaca bu uniq yalan... Pek hoş değil)
    Enerji vuran skilleri iyi aslında fakat uniq bonusu melee ye. Kısaca 60 da, millet zor yerlerde daha rahat şeyler yapabiliyorken, sen uniqlerden ve talentlerden gelen bonusları daha efektif kullanabilmek için gereksiz zorlanacaksın.
    Gerçi ms marveldeki heal veren skill de baya iyi.

Açıkcası bende thor kasardım fakat onun yerine Human Torch u desteklemek için Ms marvel açtım. Hero seçimi önemli, sinerjileri ayarlamak gerekiyor. Şöyle örnek vereyim.
    Daredevil %4, iron man %2, Jean Gray %3, Ms marvel %4, Cyclops %2 = %15 hasarım yükselecek. Bunlardan %11 i sırf Enerji hasarı. Yani human torch a baya yatırım yapmış oluyorum. Elimde patlarsa fena olur :P.

Sende seçtiğin heroya göre ilerde sinerjiyi düzeltirsin. Tabi önce aradığın şeyi bulman gerekir =). Videolar bu konuda baya iyi. Bir sınıfın ne kadar bayık olduğunu görebiliyorsun. Zaten birde oynanmaması gereken şeyler var. İlerde düzeltirler elbet fakat o vakte kadar bulaşmak iyi değil sanırım.

Wolverine zayıf derken= melee herolar (tank değilse) gereksiz bayık oluyor. her ortama giremiyorlar. Ayrıca wolverine nin dandikliği HEAL REGEN defansı olmasından kaynaklanıyor. Heal regen diye defansı var ama melee.. Baya zor yani. x-defense da hulk bile tek yiyebiliyorken, sen heal regen bazlı defans yapmaya çalışıyorsun.
    Mesela level kasarken, bir kişi otlansın diye terminalin oradakilere invite atıyorum (80 sn de red hood u kesebiliyorum 60 yardımıyla. Gelen xp yi düşün. 42 den 43 e geçmem %50 booster ile 50 dakika felan sürüyor). Bazen wolverine felan geliyor. Adamlar boss a yaklaşamıyor bile vurmaya.
    Hani dps i çooooooook iyi değilse, wolverine oynamam açıkcası. Fakat wolverine nin 25 lvl sinerji bonusu güzel. Sırf onun için bile alıp kasarım 25 e (tek akşamda kasılır zaten).

dps görmek istiyorsan t4 red doom videolarını kıyaslayabilirsin. Thor tank sözde, aoe si iyidir herhalde wolverine den. 2 sinide oynamadığım için benim yorumlarımı çok ciddiye almazsan iyi olur. Ona göre araştırırsın forumlarda. Hatta konu açıp sormak daha kıllıca olabilir.

Thor:

Wolverine:

• Valla bilemedim 36 lvl şuan wolverine oyunu da çok kısa süredir oynuyorum heroic doom kesebiliyorum ama yarım saat sürüyordur.Birde video da hack en slash kullanıyor bende öyle kullanıyordum değiştirdim,blood daha mantıklı geldi.Wolverine şöyle bir sıkıntısı var bakıyorsun canı azalmıyor sonra bir anda toparlanmıyacak vaziyete düşüyor kaçıp tekrar can doldurman lazım bence tank filan değil dayanıklı ama tank değil bazı karakterlerin yanına gitmeye çekiniyorum birde ben hızlı oynadım olmam gereken level'de değilim bölümlere göre onun farkındayım ama cidden zorlanmaya başladım.Bütün karakterlerin videolarını izledim aslında ms.marvel hoşuma gittiydi ama sizde dediniz ara bir sınıf birde bu kastığımız karakterler birbiriyle bir bağlantı filan mı kuruyor % olarak bonustan bahsettiniz birlikte oynadığınız kişinin üzerinden mi yoksa karakterler arası bir bağ mı var ?.

Şimdi oyun sonuna kadar sıkılmadan oynayacağım 1 karakterim var wolverine tamam güzel ama günde 3-4 saat sürekli onla oynayamam çabuk sıkılıyorum arada girip kafa dağıtacağım bir şey lazım.Şimdi alıştım wolverine de pata küte dalıyorum kaçmalı gitmeli bir şey olmaması lazım artık örnek storm var 30 lvl oda artık elim gitmiyor oynamaya.1 tane daha karakter lazım bulamadım bakınıp duruyorum oyunda oynayamıyorum o yüzden random artıyorum ne gelirse onla oynarım gibisine çünkü fikrim yok.

• V = kısayoluna basarsan, oradan karakterlerin birbirlerine verdiği bonusları görebilirsin. En fazla 10 tane seçebiliyorsun. Her hero 25 lvl ve 50 lvl da olmak üzere, toplamda 2 tane bonus verir.

Wolverine için "tank" demedim. Tank kısmı (dayanıklılığı) heal regen olduğundan kötü dedim. Melee olduğu için zorlanır. Tanklıyorum zannedersin bi krit yersin şaftın kayar.

Hergün aynı karakter ile oynamazsın merak etme. Ama seçtiğin ana karakteri 60 yapıp üstünü düzmelisin Daha sonra 9 karakteri 50 yapman gerekecek. Buda zaman içerisinde olur zaten. Sürekli ana karakterinle girmezsin evet bunlarıda kasarsın. Zaten epey zaman alır (hızlı yoldan yapmak istemiyorsan).

Açıkcası hero seçimi zor evet, forumlardan bakıp videolara göz atmak iyi olabilir. Oyundaki social chatden fikirde sorabilirsin. Ya zaten eninde sonunda tüm herolar açılacak. Bende deadpool var mesela, sadece teleport ve boss kill için kullanıyorum. Başkada girdiğim yok o karaktere :P. Örnek olarak söyleyeyim dedim (deadpool istiyordun).

• Anladım güzel özellikmiş şimdi tek hesapta kasayım o zaman yeni hesap açıp başta oynamadığım o beşliye bakıyordum 3-4 saat için 175 kristal biriktirip random hero atıp biriktireyim diye bir mantık üretmiştim ki bende olanlar çıkmaya başlayınca bıraktım.Gerçek hesapta 5 karakterim var gene şans eseri karakter açmaya devam edeceğim var olan bir karakter açılmaz değil mi? örnek wolverin-storm-cyclops-daredevil-hawkeye var gidip şans eseri kutu aldım bir storm daha çıkmasın :d Şuan thor-deadpool-iron man arasında gidiyorum birinden birini almaya yakınım ama son 15 kristal 175 olduktan sonra gene şansımı deneyeceğim çıkmazsa istediğim alırım birini.
  • Aynı şeyler çıkabilir tabiki. Random un olayı zaten o. Eğer sürekli farklı çıkma ihtimali olsa 2 ay sürmez hepsini almak.

Deadpool = asla vazgeçmem (rework gelecek. Teleport ve düşman hp sinin % sine göre vurma giderse başka).
    Iron Man = lvl 14 mü ne bendeki. Kasmadım bile o derece :P. Hatta 2 tane kostumü var. (bana hitap etmiyor).
    Thor = Human torch uma birşey olursa, deadpool rework ü beğenmezsem Thor kasarım. En azından kafa rahat oynarken.

randomundan iyi bişey çıkmazsa ve satın alacaksan, sitedeki packler işini görebilir. Gerçi thor alırsan gereksiz olabilr, thor kostümlerini ben pek sevmedim :P.
    Atıyorum 20$ yatırıp, thor + 2 banka slotu açabilirsin. (siteden alacak olsan 18$ a kendi thora özel banka slotu + dandik 3 tane kostüm gelecek). Thor için fortune card lardan çıkan kos tüm var. Sitedekine göre daha iyi (günlük görevlerden 2 tane fortune card geliyor zaten. Ben deadpool sayesinde 30 dakikada bitirebiliyorum bunları :P . Teleport sağolsun).

Neyse, randomundan iyi birşey çıkar umarım. Bol şans.

ek: tabi ana hesap tırtsa. Ahım şahım birşeyler yoksa. Yeni hesap açıp random takılabilirsin. Yeni hesabı açarsın raft görevinden 100 eternity i alırsın. daha sonra mm e girersin. 5 lvl da çıkıp 5-9 a girersin. 10 da çıkıp 10-14 e girersin. 15 de çıkıp 15-19 a girersin. Daha sonra 20-24 e girip, 21 e kadar kasarsın.
    Sonrasında Doomun yerine gidip, doomun odasına girersin (buraya girince sana questi direk verir. ) doomu kesip 100 taneyi alırsın, gider random açarsın. İstediğin bir heroyu bulana kadar böyle takılabilirsin. Tabi yine gereksiz vakit gidiyor.
    not: doomu kesincemi veriyordu 2 inci eternity yi emin değilim. Ben hesabı açtığımda bu sistem yoktu. Yeni hesapla hiç takılmadığımdan tam nerede verdiğini bilmiyorum. Başka bir yerdeyse gidip direk o yapılır. Questi o bölgeye girince ototmatik verir oyun.

bu işlemi yaparken, başlangıçta verdiği 5 herodan en hızlı kasanı seçersen süren azalır. Daredevil baya iyi sanırım. Bumeran gibi fırlattığı şeye veriyordum ben, giderken vuruyor, gelirken vuruyor.. Baya yüksek hasarı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 1 Ekim 2013; 20:59:33 >

• Denedim başlarda beğenmiştim ama çok çabuk sıktı. 10 levelde bıraktım.
  • 10 lvl olmak ? 30dk oynamışsın :P. Bu türü sevmiyorsan anlamsız geliyor. En azından bu diğer türlerine göre biraz hareketli. Kaç kovala yapıp birşeyler yapabilirsin. Tek skill spamlayıp oynan oyunlar var piyasada.

Bu arada 1.4 gelmiş. Bende bi süredir oynamıyordum. Şimdi steam den tekrar kurup akşamları 1-2 saat takılmayı düşünüyorum. Umarım kısa zamanda zorlayıcı content eklerler =)
  • ilk çıktığında oynamıştım bu oyunu sanırsam. Acaba hala o zaman ki gibi vurma ve hasar alma hissi vermiyor mu karakterler.

Eli silahlı adamlar bana ateş ettiklerinde mermiyi yedim mi yemedim mi anlamıyordum bile.

Süper kahramanlarla ilgili bir oyundu ama bu oyun muydu onuda hatırlayamadım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 21 Ekim 2013; 23:35:10 >
  • Vurma ve hasar alma hissi dediğin grafikler tutmuyordu sanırım? bilmem pek karşılaşmadım. Gelen mermilerden bile rahat kaçabiliyorum (çok hızlı değilse).
    Super kahramanlarla ilgili hns başka yok sanki.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.