Şimdi Ara

Marvel'ın müslüman süper kahramanı beyaz perdeye geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyleniyorlar değil eğleniyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin Feige'in yerinde olsam şu 4 sayfalık yorumları okusam yemin ederim filmi çıkarmaktan vazgeçerdim bize her şey fazla adama göre müslüman süper kahraman olamazmış, reis öyle diyorsa öyledir konu kilit
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt

süpersiniz hocam bu yorumu arıyordum
  • Kandil gecesi içki içip çarpılınca süper güçler mi kazanmış bu hanım kızımız?

Marvel’in mabadından çıkmış bir diğer karakter, mantık aramamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 16 Mayıs 2018; 18:19:4 >
  • Kusursuz olan Kamala Khan değil İslamdır. Ayrıca gerçek İslam bu da değil.
  • Allahu ekber deyip üzerindeki bombayı patlatma, gırtlak kesme, şirk, rüşvet gibi özellikleri varmış

• Yazıda yaklaşık 100 kez "müslüman süper kahraman" gördüm. Anladık birader Müslüman bir süper kahraman. Ne garip haber ve içerik bu. Karakter hakkında insan ufacık bir bilgi vermez mi? Editörler kurban olayım biraz güzel çalışın. Ne herifler var içerik üreten sizin olduğunuz yerlerde olmayı isteyen. Bırakın onlar olsun. Onedio da en kaliteli su içeriği üretin.

• Marvel müslüman süper kahraman dışında başka hangi dinlere mensup kahramanlar yapmış bilenler beni aydınlatabilir mi?

Benim bildiğim hiçbir süper kahraman şu dine mensup veya değil denmedi.

Bu fikir bana çok saçma geldi o yüzden.

Olmamalı diye söylemiyorum ancak böyle şeylere din karıştırmak biraz acayip oluyor.
  • Yine geliyor algı operasyonları. Müslüman kadını açık saçık dövüştürüp onun bunun da altına yatırırlar. Al sana süper kahraman. Bizim dizilerde bile neler yapıyorlarken o adamları kınamaya da hakkımız olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslam düşmanı ateistler benim köftemi yesin, salak saçma yorumlar yapmışlar. sanki bana dünyayı kurtarıyor obez asosyal...

neyse.

Olaylara hazır olun arkadaşlar, müslüman karaktere kesin saçma sapan islamla alakası olmayan işler yaptıracaklar, iki üç kendini bilmez provakatör de gidip marvelin stüdyolarını basacak sonra tüm dünyada 'aa müslümanlar pis kaka'

at fava bekle, çıktığı gibi böyle olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgem

Bu mesaj silindi.
    geldi din düşmanı
  • Hahaha sabah sabah iyi güldüm.

• Marvel evreninde uzaylilar, tanrilar, yari tanrilar, evreni yok edebilecek kadar guclu varliklar, oluleri diriltebilenler, gerceklikten silebilenler, olumun kendisi vb aklina ne gelirse absurt karakter var zaten. Butun bunlarin arasinda herhangi bir dini motif kullanilmasi tamamen sacma ve sadece satis artirma amacli olabilir. Yoksa nasil yedirirler bu kadar hayalin icinde. Okumasi ve izlemesi keyifli ancak bizim evrenimizle paralellik kurmaya calismalari onlar icin bile fazla sacma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Marvel müslüman süper kahraman dışında başka hangi dinlere mensup kahramanlar yapmış bilenler beni aydınlatabilir mi?

Benim bildiğim hiçbir süper kahraman şu dine mensup veya değil denmedi.

Bu fikir bana çok saçma geldi o yüzden.

Olmamalı diye söylemiyorum ancak böyle şeylere din karıştırmak biraz acayip oluyor.
    En ünlülerinden Daredevil mesela. Kendisi katolik olarak büyümüş ve dizide kilisede peder ile sohbet ettigi bir sürü sahne var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Nasıl yok. Çoğu hiristiyan
    din belirten hiçbir tema yok filmlerde.sadece bir kısmının (kaptan amerika,bruce banner,tony stark,nick fury,spiderman,antman) amerikalı olduklarını biliyoruz o kadar.
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Marvel filmleriyle pek aram yok. Konu çizgi roman karakterleri

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ben din düşmanı değilim dinci düşmanıyım bir doktor 30 yılda meydana gelip "HOCA"ÜNVANI alıyor senin gibi dinciler 300 ayet bildimi bi sarık bi cübbe ALİM sıfatı alıyor peki kim veriyor bu ALİM SIFATINI TANRI MI?umarım din düşmanı olmadığımı anlamışsındır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müslüman ibaresi bile yetiyor islam düşmanlarının kudurmasına..

Bu kadar mi kin besliyorsunuz islama ? Bir sürü kahraman filmler diziler karakterler vs vs 1 tanesine laf etmezsiniz ama musluman dendiginde kininizde aklınız gidiyor degil mi ?

Nedir sizde ki islama olan nefretiniz.mutlaka sebebi vardir

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Kaptan'ın sadece bir tane tanrı var diye diyaloğu vardı avengers 1'de. Bu din belirtiyor bence

• Ve böylece müslümanları iyi gösterme çabaları resmileşmiş oldu.

Son yıllarda izlediğim her filmde(özellikle marvel filmlerinde) veya dizide pakistanlı, hintli ve müslüman figuran görmekten bıkmıştım. Artık başrol vereceklerse hiç izlemem. Hollywooda ne oldu da bir anda bu gereksizlere sevgi duymaya başladılar ya?

Önceden diversity denince sadece siyah-beyaz akla gelirdi, asyalılara da alışmıştık ama şimdi her yer hintli pakistanlı veya diğer müslümanlarla dolacak. Yazık ne diyim. Kendi ayağına sıkıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.