|
Bildirim
Yorumlara baktım da kendimizi ne kadar ezik görüyormuşuz dedim yorumları yapanlar müslüman olmadığı için mi öyle yazdılar onu da anlamadım.
Adamların çoğunluğu hristiyan yahudi olup süper kahraman olabiliyorken müslüman neden olmasın beddua edip taş atıyormuş hristiyan süper kahramanlarda şeytan çıkartıp isaaağğğ diye ortalıklarda geziniyordu zaten gereksiz herif |
Müslüman süper kahraman rte ı yapmaları gerekiyordu bence
|
İnsanların “saldırdığı” seyler gayri insani ve çağdaş dünyanın uzun süre önce terk ettiği uygulamalar, bagnazlik ve gericiliktir. Kim iyi bir şeyi eleştirmiş? Bugün kendini din önderi, Halife diye pazarlayanlar bile islamin değişmesi gerektiğini öne sürmeye başlamıştır. Seriatci ülkeler islamla yüzleşmeye başlamışken islamin değerlerinden bahsetmeyin. İslamin değeri kadını kolelestirmek, eşitsizliği meşrulaştırmak, kula kulluk ettirmektir. Buna ses çıkarmamak, bununla mücadele etmemek asıl hastalıklı olan tutumdur.
|
İslam düşmanı ateistler benim köftemi yesin, salak saçma yorumlar yapmışlar. sanki bana dünyayı kurtarıyor obez asosyal...
neyse. Olaylara hazır olun arkadaşlar, müslüman karaktere kesin saçma sapan islamla alakası olmayan işler yaptıracaklar, iki üç kendini bilmez provakatör de gidip marvelin stüdyolarını basacak sonra tüm dünyada 'aa müslümanlar pis kaka' at fava bekle, çıktığı gibi böyle olacak. |
Eyvallah haklısınız. Müslüman birinin tek yeteneği dine inanması değildir elbette; ancak sen bu kahramanı bilim adamlığıyla, kol kasıyla, gözünden çıkan ışınla pazarlamıyorsan, Müslüman olmasıyla öne sürüyorsan yani dini kimliği arka planda değilse benim de aklıma dini yönüne bağlı mitolojik hikayeler gelir. Hem öyle olmasa bile gözünden ışın atan adamın dini öyle bir filimde bizi neden bağlasın ki? Muhtemel bir takım kitleleri hoşnut etmek, ilgi uyandırma için yapılacak bir hamle yapsınlar bakalım.
|
Kalırsın, kurban ol benim zekama. Bu dinci tayfa o kadar omurgasız ki karşındakini vurmak için şekilden şekile girer. Ben sanki kalkmışım farklı bir dinin yaşam şeklinden bahsediyorum, orada kuran ve hadislere göre bir kadının edebine yakışmayacağı bir iş olur demek için örnek veriyorum, bu fitne, ateistlere laf söylüyor. Hangi ateist çıktı kadınları kısıtladı da adamlara laf söylüyorsun, savunduğun din hakkında ne kadar bilgin var da kadının özgürce bu işleri yapabileceğini iddia ediyorsun. Annen açıksa büyük ihtimal bir de müslümansa oldu sana süslüman değil mi? kendi seyreltip yaşadığın dinle gerçek dini kuralları değiştiremezsin, varsa elinde böyle olmadığına dair argümanlar tartışalım abuk sabuk laflarla, giflerle bu işler olmuyor. Boş yapma adamsan müslüman kadın nasıl olurmuş, kurana, sünnete, hadiskere, fıkıha göre cevaplarsın. Bunları yok sayıyorsan dinde kendine ne dendiğini iyi biliyorsun.
|
Tatlı su Müslümanı olursa olur, ehli sünnet bir Müslüman kadından nasıl kahraman olacak söylesene. Başı açık bir kadın, uçarken ya alttan bakarlarsa bu kadına, kadın avret değil midir? Ne işi var sokakta elin adamlarıyla uğraşıp onları yakalıyor? Kadın başına adamlarla uğraşırken fitne çıkmayacağı ne malum? Bir bakmışsın alev parlamış, karnı dolmuş. Şaka gibi ya sex kölesini süper kahraman yapacaklar.
|
Çünkü senin müslüman siyaseti yapıp senin oyunu çalan siyasetçi islamdan iğrendirdi insanları. Elbette kişinin vicdanına kalmış olan inançtan kimse nefret etmiyor. NEfret ettikleri politize edilmiş dindir. Çünkü Osmanlı Abbasi Emevi yüzyıllarca böyle savaşa götrüdüler insanları. Ama bu çağda hala bu sömürünün devam etmesi uygunsuz çünkü islam bir siyasal ideoloji olarak zamanını doldurdu. İSlam artık kişi vicdan ve hürriyetine iade edilmelidir. Din siyaseti insanları iğrendirdi ve ayrıca müslüman olduğunu söyleyen insanlara nefret ekti. İnsanlar müslüman olmaya devam edersem insanlardan gereksiz yere nefret eden beyni yıkanmış bir aptala döneceğinde korktu ve ateist olmaya başladı. Ateist olmasa bile müslüman söylemlerinden iğrenmeye başladı. Müslüman olsa bile bunun vitrine çıkarılmaması gerektiğini düşünen insanlara dönüştüler. Müslüman demek herkesten herşeyden nedensizce nefret etmeye başlamış aşırı radikal ve politize olmuş insanları ifade eden bir kimlik haline geldi. HEm Türkiye'de hem de dünyada.
İslamın barış dini olması bir ironi sadece. İslam ideolojisi yüzyıllarca dünyayı yakıp yıkmıştır. İslam bir inanç olarak kimseye zarar vermedi ama islam devleti kurulduktan sonra kimse islam ideolojisinin önünü alamadı. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 15 Mayıs 2018; 21:34:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 16 Mayıs 2018; 12:37:23 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 15 Mayıs 2018; 19:2:26 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 15 Mayıs 2018; 19:29:8 > |
|
|