Localization dosyasını yollarsanız oyunu elle çevirmeye gönüllüğüm. Teşekkürler. |
Marvel midnight suns
-
-
İngilizce dosyasına sahip değilim ama merak ettiğim için rusça yamasına bakmıştım, oyunda yaklaşık 600-700k kelime var. Tek kişinin çevirmesi neredeyse imkânsız.
-
Almanca biliyorsan olur. -
Sadece kartların özelliklerini ve ara sahneleri çevirsem... Öyle bir şeye okey olunur mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziltora -- 12 Haziran 2024; 13:48:14 > -
Hocam, konu dışı olacak ama sitenize üye olmaya çalışıyorum fakat e-posta onayı gelmiyor bir türlü. Yardımcı olur musunuz?
-
Sistemde sıkıntı var discorddan yaz bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownSistemde sıkıntı var discorddan yaz bakalım.
Konuya normal hesabımla erişemediğim için ban yedim sandım ve yeni hesap oluşturmaya çalıştım. Yamanın destekçi üyelere olduğunu sonradan öğrendim, yani yeni hesaba gerek kalmadı. Yine de geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
-
Rica ederiz bir süre sonra ücretsiz zaten ayırıca bu süreçte test oluyor.
-
Yok mu dostlar dil dosyalarını bana ulaştırabilecek. Ücretsiz paylaşacağım.
-
Selam dostum ben yollayabilirim fakat hangi dosya olduğunu bilemiyorum
-
Oyunda ingilizce locres dosyası yok, o yüzden kimse sana dosya atamaz.
-
Bana başka dildeki olanını atabilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Almanca biliyorsan olur.Almanca olan dil dosyalarını benimle paylaşabilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziltora -- 15 Haziran 2024; 18:22:29 > -
Olur bizim discorda gelirmisin.
-
Gelirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X