Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
56
Favori
81.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam dediğim gibi 2560x1440p'de 120 hz veriyor. Ama vrr olmadığı için akıcı bir deneyim yaşatmayacaktır.

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]
    MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]RTINGS.com
    LG SM8600 Review (49SM8600, 55SM8600, 65SM8600, 75SM8670)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sm8600

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    120HZ mi aliyorum NET ?

Bir de Truemotion smooth yaptim bir etkisi olur mu?
    Ben kac fps oynuyorum keşke bilebilsem sayac olsa tv de cunku bana akici geliyor.
    Yani Fidelty icin tahammül edilebilir seviyede gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkayaalp1990 -- 26 Ekim 2023; 22:53:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmetkayaalp1990 A kullanıcısına yanıt

input lag olmuyor mu? Game mode'u aktifleştirmeniz lazım o zaman da truemotion otomatik olarak kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_mk35

Varya oyunun her yerinden aceleye gelmiştik ve özensizlik akıyor resmen , aşırı şaşkın ve üzgünüm , o karakter modellerinin hali ne öyle , o detaysızlık ne !!
    Hype ı eridi gitti oyunun zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • canskru kullanıcısına yanıt
    Aynen ôyle mecbur oyun modunda oynuyoruz

• İncelemeler Gelmeye Devam Ediyor.

Use a Potion : 10 / 10

Slant Magazine : 5 / 5

Prima Games : 9.5 / 10

Cultured Vultures : 9 / 10.0

The Outerhaven Productions : 4 / 5

Gamer Guides : 9 / 10

Thumbsticks : 4 / 5

The Jimquisition : 8 / 10

• Ahmetkayaalp1990 A kullanıcısına yanıt

Gamemod açıkken truemotion açılabiliyor mu sizde. Bende açılmıyor. LG OLED C2 kullanıyorum...

• Bir oyun yapıyorsun milyonlarca dolar harcıyorsun. Sağlam bir tester kadrosuna vereceğin paranın maliyeti acaba ne kadar olabilir? Lipsynch sorunlu, alt yazı kayması var, şaka gibi yüz modellemeleri, birbirinin içine giren karakterler, kuma gömülmeler vs vs. Oyun Ps5'i kitledi ya şaka gibi, tak diye çöktü kaldı. Geri planda Wolverine'in de geliştiriliyor olmasına bağlıyorum biraz da. Yoksa Insomniac Games'e yakışmayacak hatalar var oyunda. Öte yandan akıp gidiyor oyun. Hele açılış harikaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 27 Ekim 2023; 10:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

Ben de oynuyorum aynı oyunu. Bahsettiğiniz oyun benim oynadığım oyunla aynı değil sanırım...

Videoda ki bug'ların bir çoğuna denk geldim. Alışmışsınız her oyunun bozuk çıkıp patch'lerle toparlanmasına, üzerine bir de Sony oyunu oldu mu gereksiz bir savunma modu. Oyun neredeyse hiç test edilmemiş.

MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]youtube
    Join this channel to get access to perks:https://www.youtube.com/channel/UCVheUHrDrMZCkPpx8u-yclA/join
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YNS6f18Ve5o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 27 Ekim 2023; 10:52:22 >

Evet oyunda buglar varda çok ilginç bazılarına çok fazla yansıyor bazılarına 1-2 kere. garip

OLED C2 de ne yapicaksin hocam truemotionu ac VRR fidelty 120hz keyfine bak

• açıkçası bir carnage after credits olmalıydı bence ^^

İzledim. Bunların hiç biri benim başıma gelmedi açıkçası. Binde bir olan şeyleri bir videoya toplayınca böyle olur. Assassin's creed Mirage'a bakın bence siz asıl. Adamlar on yıldır aynı oyunu yapıyor. Hatta mekanikleri Assassin's Creed Unity'den daha kötü yapmayı da başarmışlar. Kaç sene önce çıkan versiyondan daha kötü yapmışlar. Havaya hidden blade saplıyor. Örümcek adamda en azından tekme adama isabet ediyor.

Mirage'da oynadım. Her haliyle, görsel ve teknik olarak eski bir oyun. Oyunun üzerindeki emek amenna, artık yeteri kadar test edilmeyip oyunculardan aldıkları geri dönüşlerle iş yapıyorlar. Ne Ratchet and Clank ne ilk oyun bu tip hatalarla gündeme gelmedi.

• Yanıyorsun Fuat abi. MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 27 Ekim 2023; 11:25:28 >
  • Çıkar çıkmaz ilk dakika oynadım örümcek adamı. Hani patch filan da yoktu. Tertemiz oynadım valla. Birkaç kere zemine gömülen düşman denk geldi o kadar. Cımbızla seçilen şeylerin bence oyunu karalaması üzülecek bir durum. Hele Dünya'da doğru düzgün oyun üretilmeyen bir dönemde olduğumuzu düşünürsek, bu tarz yapımlara sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum....

bende zemine gömülen düşman gördüm. İlk bölümde kuma gömüldü(sandmanli bölümden sonra) bunun dışında rastlamadım daha.

• MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]

Arkadaşım, kendi fikirlerin kendi düşüncelerin bunlar..

genel kabul görmüş ne demek?

bunları senden başka yazan, ya da destekleyen görmedim ben

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.