Miles Peter'ı yok eder savaşsalar. Forumda var mı aksini düşünen merak ediyorum. Ben Petercı biriyim ama gerçek bu yani... |
MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (72. sayfa)
-
-
Arkadaşlar,
- Oyunu Sec hak olarak satın almanın dezavantajı var mı? Örneğin Online oynayama gibi (online modu var mı onu da bilmiyorum)
- Oyunu almışken Deluxe mi almalı? 200 TL fark değer mi? ( Spiderman fanı değilim)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değer bence. Ek kostümü filan var. Ek kostümleri pek bana hitap etmiyor ama dursun envanterde zararı yok...
- Marvel’s Spider-Man 2
- Peter için beş adet benzersiz kostüm.
- Miles için beş adet benzersiz kostüm.
- İlave Fotoğraf Modu öğeleri.
- 5 Yetenek Puanı.
- Erken Kilit Açma Kostümleri ve Aygıtı
-
Fıkra bu kadar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
40 fos.oyunlardq trumonitionda kullanıcı seçilip de judger 10 yapılır oyun 60 FPS oluyor zatenquote:
Orijinalden alıntı: Ahmetkayaalp1990
OLED C2 de ne yapicaksin hocam truemotionu ac VRR fidelty 120hz keyfine bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 27 Ekim 2023; 23:22:39 >
-
Arkadaşlar selamlar bir sorum olacak ps4 oyunları tv’de oyun modu açıkken akıcı değil yani bildiğimiz 30 fps,tamam ama oyun modunu kapatınca 30 fps olan oyun daha akıcı oluyor bunu nasıl çözebiliriz? Bu durum sadece 30 fps olan oyunlarda var rdr 2 gotham knights ac unity, oyun modunu kapattığımda en basitinden sağ analogla döndürdüğümde akıcılık farkını görebiliyorum,normal mantıkla oyun modu açık olduğunda 30 fps bir oyunda bir nebze akıcı olması gerekiyor hatta vrr allm desteklenmeyen oyunlara uygula bile açık,ama tuhaftır ki oyun modu kapalıyken daha akıcı Televizyon samsung qn90c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Çapan LEGTN -- 28 Ekim 2023; 10:24:59 >
Truemotion filan açılıyordur oyun modunu kapatınca. O da akıcı gibi geliyordur. Ancak bir miktar input lag eklenir açıkçası.... düşük fps olunca input lag'i çok hissedememiş olabilirsiniz....
-
Evet baktım oyun modu kapatınca motion ayarı var samsung’da ve orada bulanıklık ve titreme azaltma en sonda ayarlanmış o yüzden akıcı geliyor olabilir oyun modu kapatınca ya zatenNormal ps5 oyununda örn miles morales vrr açınca perf rtx modunda 90-100 fidelity’de de kesinlikle 30’un üstüne çıkarıyor ayrıca fifa cod falan oynarken oyun modu vrr yağ gibi yapıyor tv zaten donanımlı bir tv ama 30 fps ps4 oyunlarında nedense öyle bir durum var ben de oyun modunu kapatıp oynuyorum rdr 2 falan oynarken,oyun modunun sadece rekabetçi oyun oynarken ve vrr’ın devreye girebildiği oyunlarda etkisini görüyorum
Miles Morales oynuyorum mesela o kadar akıcı ki yağ gibi resmen fidelity oynuyorum hatta çünkü 60 fps yapıyor bence,o 30 fps ağırlığı kesinlikle yok.Aslında televizyonlarımız 4k 120hz oynatacak güçte ps6 gelse döver ama işte oyunların ona göre yapılması gerekiyor sen 8k 240 hz tv’de alsan o oyun 30’a kitlendiyse öyle oynuyorsun,umarım tüm yeni oyunlar artık vrr’ın devreye girebildiği şekilde çıkar,tam olarak bir gamechanger faktörü çünkü.
Vay be arkadaşlar yeni nesiller bizim bir oyun açılışında 2 dakika yükleme ekranı beklediğimizi bilmeyecek. Ps3'te parti kurup katılana kadar 2 3 dakika geçerdi oyuna dönene kadar. Killzone'da bir parti kuralım, birine mesaj atalım demek onlineda oyunu kaybetmek demekti.
Şimdi fast travel yaptım anında başladı oyun.
Party sohbet kamera acacagimiz zaman oyuna giremezdik crosschat yoktu ozaman. Ama xbox360ta vardi çok özenirdim.
Oyunu şimdi bitirdim. Teknik açıdan harika olmuş. Finalin gereksiz uzun olduğunu düşündüm.
Bu oyun peter parker oyunu olmuş. Son hikayeye girene kadar miles ile peter arkadaş değil de iş ortağı gibi hissettiriyor, burada hikaye gidişatı pek olmamış.
Mary Jane görevleri olmaz artık inşallah. Oyun yönetmeni şeyimde değil demiş gerçi.
Yan görevler batman serisi gibi daha derin hikayeli olabilirdi, gizli bosslar çıkabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 28 Ekim 2023; 16:51:46 >
Special Agent Mary Jane Watson'a da skill ağacı ekleseydiniz bari. Miles'dan bile güçlü olmuş karı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Ekim 2023; 16:55:22 >
Peter olmasa ne miles ne venom ne diğer oyuna sonradan eklenen karakterler olurdu , baştan kaybettin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boss savaşları gereksiz uzun olmuş 1 kişi ile 3-4 kere kapışmak yorucu ve saçma
-
Uzun bir aradan sonra Metacritic eleştirmen puanlarına düşük gördüğüm için katılmıyorum. Bence oyun 95'lik olmuş. Yan görevler vs daha iyi olabilirmiş tabii ki ama ben ana hikayeden, oynanistan, teknik kaliteden alacağımı aldım. An itibariyle Insomniac, benim için Naughty Dog ve Santa Monica'nin yanına katılarak first partyler içinde kutsal üçlüyü oluşturmuştur. Stüdyo nesli buzdolabı gibi sırtında taşıyor. Her bir organlarina sağlık.
Harika bir oyun olmuş. Hikaye kurgusu, oynanışın ilk oyuna oranla kat ettiği ilerlemeler, düşman çeşitliliğinin artışı, dünya & çevre tasarımı (olaylara bağlı olarak) muazzam olmuş. Grafikler Fidelity modunda çok iyi. Gerçekten yeni nesil hissettiren nadir oyunlardan birisiydi. Venom ise tek kelimeyle mükemmel olmuş, bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum. İyi ki PlayStation sahibiyim dedirten bir oyun oldu benim için.
Oyunun en büyük eksisi herkesin bahsettiği buglar (ben de sıklıkla altyazıların kayması sorunu ile karşılaştım) ve benim gözümde hikayenin çok hızlı ilerlemesi. Bu hızlı ilerleme hissini GOW Ragnarok'da da yaşamıştım. Misal ilk Spiderman oyununda karakter gelişimi ve olayların gelişimi çok daha oturaklı gelmişti, burada bir aceleye getirme durumu var gibi geldi bana. Bu hikaye 15 saatte değil de 20-25 saatte de bitebilirmiş biraz daha detay ile.
Son tahlilde bu sene Alan Wake 2 ile (şu an oynuyorum onu da) oynadığım en iyi oyun deneyimi oldu. 10/10
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X