Marvel's Spider-Man 2 - Sphere Las Vegas Takeover | PS5 Games PlayStationyoutube https://www.playstation.com/en-us/games/marvels-spider-man-2/?emcid=pa-co-448941&gclid=CjwKCAjwnOipBhBQEiwACyGLuojOhuGAcK3zYV02sDdsQs43om-3KckhSgGvi_Tw4O6bGH5MFdvUphoCcUkQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Are your Spidey-Senses tingling? The Sphere in Las Vegas has been taken over by web crawlers fighting a symbiote. Marvel’s Spider-Man 2 is out now, only on PS5
#ps5 #ps5games #spiderman2ps5 #BeGreaterTogether https://www.youtube.com/watch?v=0iMWqIuSjm8 |
MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (73. sayfa)
-
-
-
Denk geldiğim 2 detay var aslında çoğunuz fark etmişsinizdir de yine de yazmak istiyorum.
1) Marko'nun kristallerini toplarken fıskiye olan yerde kum adamlarla savaştığımda onları suya çektiğimde hemen yok oldular. Güzel bir detay bence.
2) miles ile okulun maskotu kaçırıldığında aynalardan geçen lazerin önüne geçince bağlantı kopuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayli keyifli bir oyun oldu. Sonunda aldığım keyif arşa çıktı diyebilirim. Simbiyot kullanma mekaniğine doyamadım Platin kasan biri değilim ama sanırım 2. platinimi alacağım. Kombat kalitesi arşa çıkmış bu oyunda. Yer yer tam bir kaosa dönüyor. Boss tasarımları da çok hoşuma gitti. Buradan Miyazaki'nin de hakkını vermek şart. Spider-man 2'ye bile etki etmeyi başardı adam. Parry atmak çok zevkli, boss tasarımlarında da etkisi görülüyor.
Random event kalitesizliği, şehir etkileşimin az olması ve Mary Jane bölümlerinde düşman yapay zekasının çok kötü olması dışında çoğu özelliğini beğendim oyunun. Mary Jane orijinalde de tam olarak oyundaki gibi. İnsanlarda filmlerdeki Mj tiplemeleri nedeniyle çıtkırıldım bir intiba var sanırım lakin olması gereken Mj bu. Burada sıkıntı combat işleniş şekli aceleye getirilmiş, o nedenle abartılı bir güç verilmiş.
Ray tracing kullanımı pcde görmediğim kadar iyiydi, şehirde uçmak hiç sıkmadı desem yeridir. Ana hikaye sunumu da muazzam. Sonlarda baya beklemediğim gelişme de oldu. Bu sene oynadığım en iyi 2, bu nesilde oynadığım en iyi 3-4 oyundan biri oldu diyebilirim. Her Ps5 sahibi kesinlikle deneyim etmeli. Başyapıt: 9/10
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Peter'ın örümcek adamın başlangıcı olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.
-
oyunu platinledim, normalde platin kasmayı sevmem ama spider man serilerinde platinlemek eğlenceli ve kolay.
oyun hakkındaki yorumlarıma gelecek olursak spoilersız ;
oyun çok iyi olmuş arkadaşlaar.
yalnız beni rahatsız eden bir şey var bu da genel oyuncu yorumlarıyla ilgili.
la oyunun daha 2. oyunu, ne demek '' ilk oyunla aynı '' '' ilk oyunun dlc'' si gibi yorumlar, siz şaka mısınız olm? devam oyunu yaparken nasıl bir değişiklik bekliyorsun, oyunu baştan mı yazsınlar? aynı yorumlar gow ragnarok için de yapıldı, devam oyununun mantığı ilk oyunun üzerine koyarak ilerlemektir. insomniac da bunu çok güzel yapmış tıpkı naughty dog gibi, tıpkı santa monica gibi.
-
katılıyorum.. bu tip oyunlara dlc diyenler hikayeli oyun sevmeyenlerdir.. Bu oyunları baş rolünü benim oynadığım filmler gibi görürüm ve tamamen hikaye için oynarım.. E oynanış da keyifliyse tadından yenmez..
Spider man 1 ve 2 sürükleyici bir macera filmi gibi...
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Görüntülü görüşmede MJ yanında venomu gördüğümde sağa sola bakmadan alel acele bir gidişim var, sanki geç kalsam MJ ölecek gibi geldi :) hikayeye kaptırmışım kendimi.. -
Oyunu konttrol ederken inanılmaz bir lag olması lazım. Ciddi hissedilir derecede. Şaşırıyorum açıkçası...
-
Ben üçgen+yuvarlak ile yapılan finisher hareketlerinin bir tık daha çeşitli olmasını beklerdim açıkçası. Eksi olarak sayabileceğim sadece bu var. Birinci oyundakine çok banziyor. Geçişler filan daha güzel gerçi. Bir tık daha çeşitli olsa dediğim zamanlar çok oldu...
-
-
Spider-Man 2 - Official Accolades Trailer
IGNyoutubeSpider-Man 2 is the latest in the Insomniac Games universe where Spider-Men, Peter Parker and Miles Morales, face incredible threats in the form of Kraven the Hunter and Venom in an epic journey to not only save New York but themselves from the craving for power and revenge. Take a look at the latest accolades trailer to get a sense of the critical reception for Spider-Man 2, available now for PlayStation 5. #SpiderMan2 #PS5https://www.youtube.com/watch?v=rv0FKU4yo1c -
Ben 1. Oyunu daha cok begendim, bosslar olsun hikaye olsun daha guzeldi sanki.
85 rahat veririm ama bug bende çok oldu + etrafi simbiyotlar sarmış birtane polis tank askeri araç yok ama kaldirimda insanlar yuruyor, yapay zeka desen ac mirage kadar kötü, tavanda adamin önümden eti aliyorum yukari bakmiyorlar bile.
Artilarina gelirsek fps cok stabil 1fps bile dusmedi oynanis çok akici o yuzden sıkılmıyorsun akıp gidiyor, grafikler şahane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 31 Ekim 2023; 10:35:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hailey yan görevinde seslerin boğuk olması detayı güzel olmuş. İlk saniyeler anlayamadım sesler niye gitti diye soruyordum kendime.
Bitti. Son dövüş çok hoşuma gitti. Hem son chapter'a hem de olası bir ek pakete göz kırptılar. Ben Flame son görevinden sonra malum şahısla bir dövüş bekliyordum ama oyunun sonuna sıkıştırılmaması iyi oldu.
Muhtemelen bir Sinister Six uyarlaması olacak son oyun, öncesinde de malum kötü ile bir ek paket.
Aklımdaki Spider-Man oyunu hep daha M rated bir oyun olsa da günümüz trendi hep daha genç ve sosyal medya üzerine kurulu olduğu için böylesi bir hamle normal geldi. Bakalım, aradığımı Wolverine ile bulacağım sanırım. Onu da zenci veya saplı sultan yapmazlarsa tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 31 Ekim 2023; 16:35:53 >
Simbiyotik özelliğini aktif edince dualsense'ten gelen ses bizim kediyi baya sinirlendiriyor. Kim la bu hırlayan der gibi odayı arıyor
Platinledim ben de oyunu az önce, yaklaşık 30 saat sürmüş tadında bir süreydi. Grafikleriyle atmosferi güzel ve oynanışı aşırı keyifliydi. Açık dünyadaki aktiviteler karakteri anlamlı bir şekilde geliştirecek eşyaları verdiği için teşvik ediciydi ilk oyundaki gibi, hiç sıkılmadım yaparken. Müzik kısmında beklentimin altında kaldı aklımda kalan pek bir parça olmadı. İnsan karakterlerin modellemeleri kötüydü, bir şeyler ters gitmiş yapım sürecinde bence ilk oyuna kıyasla geriye gitmiş. PS4 tabanlı bir oyun olduğu hem modellemelerde hem de ışıklandırmalarda birçok yerde sırıtıyor. Ayrıca seslendirme-alt yazı senkronizasyon hataları böyle bir oyuna yakışmayacak kadar fazlaydı. Hikâye Venom özellikleriyle ilk tanıştığımız sırada epiklikte zirve yaptı ama finale doğru gitgide sönükleşti bence, hele final hiç etkileyici değildi sıradan bir görev gibi gittik hiçbir sürpriz beklenti veya gaza gelme olmadı. Boss dövüşlerinin üç dört faz kendini tekrar etmesini saymıyorum bile, daha yaratıcı olabilirlerdi. Miles Morales finali bile daha çok etkilemişti beni. Velhasılıkelam puanım 89, en güçlü yanı olan oynanışla bir oyun olarak çok iyi ama daha iyisi olabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 31 Ekim 2023; 23:28:51 >
-
"PS4 tabanlı bir oyun olduğu hem modellemelerde hem de ışıklandırmalarda birçok yerde sırıtıyor."
Bu cümleyi tam olarak anlayamadım. Görsel paylaşma şansınız var mı? Aşırı detaya inildiğinde sırıtan yer mutlaka bulunur ama genel oynarken ara ara grafikleri izlerken, manzaraya bakarken benim gözüme birşey çarpmadı açıkçası. Birçok yerde sırıtıyor deyince gözüme mutlaka birşeyler takılmalıydı... Fidelity 40 fps olarak mı oynadınız? VRR uncapped açmış olma ihtimaliniz var mıdır?
-
Fidelity 40 fps’de oynadım. VRR kapalıydı çünkü renkleri bozduğunu gözlemledim. RGB’den YUV422’ye çeviriyormuş sanırım biraz araştırma yaptığımda, renkler daha soluk oluyor açıkken, kapalıyken daha canlı.
Her neyse, PsApp’e otomatik yüklenmiş resimlerden birkaç tane koydum aşağıya. Kum adamlı resimde sağ alttaki ağaçlar uhuyla yapıştırılmış gibi hiç gölgeleri yok, PS4’teki Witcher 3’ü anımsattı bana, kum efektleri de çok kötüydü yakınlaştırıldığında. MJ yüz modeli orantısız duruyor ve saçlar oyunda genel olarak kötü ve yapay. Peter ile MJ’in olduğu sahne de önceki nesilden kalma gibi çok yavan kalmış. Genel olarak bu tür şeyler gözüme battı benim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
VRR'ın renkleri bozduğunu ilk defa duyuyorum eve gidince deneyeceğim.
-
Sürüm 1.001.004 Güncelleme Notları
- Marko'nun Anıları'nın finali sırasında oyuncuların takılıp kalmasına neden olan bir sorun giderildi.
- Bir Boss'un geometride sıkışıp kalmasına neden olan bir sorun giderildi.
- Galvanize eğitimi sırasında oyuncunun takılıp kalmasına neden olan birçok sorun giderildi.
- Kısayolları etkin olan oyuncuların Yeni Konular görevi sırasında bir bulmacada takılıp kalmasına neden olan bir sorun giderildi.
- Bir kısayola atandığında Hücum Sıçramasının bozulmasına neden olan bir sorun giderildi.
- Yükseltilmiş Klasik kıyafetin göz detaylarının çift olmasına neden olan bir sorun giderildi.
- Uzun oyun seanslarından sonra modellerin düzgün yüklenmemesine neden olan sorunlar daha fazla ele alındı.
- Geliştirilmiş stabilite.
Kaynak : https://support.insomniac.games/hc/en-us/articles/20917402325773-Version-1-001-004-Release-Notes
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X