Şimdi Ara

##Masa içi Kasa (SS EKLENDİ)########GÜNCELLEME########24.04.2014 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
10
Favori
14.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadafaka

Güzelmış

Teşekkür ederim
  • Elinize saglik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WIN3r

Elinize saglik :)

Sağolun hocam
  • elinize sağlık hayalimdeki şeyi yapmışsınız ama bi arkadaşın söylediği raylı sistemi düşünmez misin çok güzel bi fikir çok orjinal
  • çok güzel olmuş hocam elinize sağlık.
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarlan.3

elinize sağlık hayalimdeki şeyi yapmışsınız ama bi arkadaşın söylediği raylı sistemi düşünmez misin çok güzel bi fikir çok orjinal

Hocam aslında düşündüm fakat şuan uğraşıcak pek vaktim yok malesef. yakın zamanda yeni birşeyler eklicem inş
  • hocam elinize sağlık. size bu adamın videolarını izlemenizi öneriyorum. belki yeni tasarımlarınızda iyi fikirler verir:http://www.youtube.com/user/jimmydiresta
    diresta diye youtube da daha geniş çağlı arayabilirsiniz. çok güzel tasarımları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaxn

hocam elinize sağlık. size bu adamın videolarını izlemenizi öneriyorum. belki yeni tasarımlarınızda iyi fikirler verir:http://www.youtube.com/user/jimmydiresta
    diresta diye youtube da daha geniş çağlı arayabilirsiniz. çok güzel tasarımları var.

Çok teşekkür ederim hocam birkaç videosunu izledim mükemmel tasarımlar var. bundan fikirler alıp yeni şeyler yapabilirim sağolun

Edit: Adamda imkanlar oldukça fazla, yetenekte öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 10 Kasım 2014; 15:02:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

hocam elinize sağlık. size bu adamın videolarını izlemenizi öneriyorum. belki yeni tasarımlarınızda iyi fikirler verir:http://www.youtube.com/user/jimmydiresta

Çok teşekkür ederim hocam birkaç videosunu izledim mükemmel tasarımlar var. bundan fikirler alıp yeni şeyler yapabilirim sağolun

ben pek tasarımdan falan anlamam ama dediğin gibi adamın makinası çok fazla. ben izlerken bile zevk alıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

ben pek tasarımdan falan anlamam ama dediğin gibi adamın makinası çok fazla. ben izlerken bile zevk alıyorum.

Evet hertürlü imkanı var. Herşey için makinası var. biz dekupajı bile zor buluyoruz Ama izlerken eğlendiriyor fikir veriyor.

• hocam elinize bileğinize sağlık çok güzel olmuş bi arada bende yapayım diye yeltendim de o kadar el becerimin olmadığı aklıma geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

hocam elinize bileğinize sağlık çok güzel olmuş bi arada bende yapayım diye yeltendim de o kadar el becerimin olmadığı aklıma geldi :)

Hocam eğer yapmak isterseniz buradaki arkadaşlar bende dahil olmak üzere yardımcı oluruz :) Teşekkür ederim bu arada:)
  • yok hocam ya güzel bir bilgisayar topladım kötü bir masaya dün itibari kurdum sizden şöyle bir fikir istesemm.. masamın eni kısa monitörü birazdaha geri koymak için kendi imkanlarımla ne yapabilirim akşam eve gidince ölçü alırım foto çekerim .. yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum
  • gerçekten elinize sağlık güzel çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

yok hocam ya güzel bir bilgisayar topladım kötü bir masaya dün itibari kurdum sizden şöyle bir fikir istesemm.. masamın eni kısa monitörü birazdaha geri koymak için kendi imkanlarımla ne yapabilirim akşam eve gidince ölçü alırım foto çekerim .. yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum

Hocam aklıma bir fikir geldi aslında ama masanın fotosunu atarsanız olabilir mi bakayım bi. bir foto atın ona göre birşeyler düşüneyim isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

gerçekten elinize sağlık güzel çalışma olmuş

Çok teşekkür ederim hocam sağolun
  • buyrun hocam umarım bunlar uygundur

[simage]
     ##Masa içi Kasa (SS EKLENDİ)########GÜNCELLEME########24.04.2014
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 15 Ocak 2015; 22:51:12 >

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Masanın arkası vardır diye düşünmüştüm fakat yanılmışım. burada en iyi seçenek monitörü duvara monte etmek olur sanırım hocam. klavyenin oraya kablo için ufak biryerde açıp klavye kablosunu oradan geçirirseniz daha ferah bir ortam oluşturabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.