Şimdi Ara

##Masa içi Kasa (SS EKLENDİ)########GÜNCELLEME########24.04.2014 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
10
Favori
14.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duvara monte edemem ne yazıkki hocam 1. ben sevmiyorum 2. aduvarı deldirmezler

ben şöyle düşündüm eğer üşenmez de masayı marangoz haneye görütüp ona uygun 10 santim en lemesine masa boyu kadar da uzunlamasına bir parça kesitirip alttan t ek ve vidlarla tutturabilirim diye düşünüyorum ne kadar başarılı bir düşünce bilemedim tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearuq

duvara monte edemem ne yazıkki hocam 1. ben sevmiyorum 2. aduvarı deldirmezler

ben şöyle düşündüm eğer üşenmez de masayı marangoz haneye görütüp ona uygun 10 santim en lemesine masa boyu kadar da uzunlamasına bir parça kesitirip alttan t ek ve vidlarla tutturabilirim diye düşünüyorum ne kadar başarılı bir düşünce bilemedim tabi :)

Güzel düşünce hocam önce kendiniz çizin sonra eğer biraz el beceriniz varsa kesin yoksa sanayide de kestirebilirsiniz. Ama en iyisi el emeği göz nuru derim ben :) Düşünce güzel yapılabilirde
  • Gerçekten çok iyi olmus bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 18 Ocak 2015; 14:10:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

Gerçekten çok iyi olmus bravo

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim
  • Merhaba bende bu tarz bişi yapmak istiyorum hedef sıvı soğutma ile yapmak ama o biraz masraflı olacağından öncelikle elimdeki kasayı normal fanlı bir şekilde masa içi ne gömmek istiyorum sonraa sıvı soğutmaya geçiricem ama fanlarla böle bişi yaptığımız içerdeki ısınma sıkıntı çıkarıyormu ?

ısınma sewiyeriyesi nasıl oluyorr ısı ile ilgil koyulan resimde sadece CPU nun ısı değeri var genel olarak içerdeki ısı sewiyesi nasıl ?

fazla fan kullanılması gereklimi masasının sağ ve sol yan taraflarına 3 erli fan takımı koyulsa yetirli olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger997

Merhaba bende bu tarz bişi yapmak istiyorum hedef sıvı soğutma ile yapmak ama o biraz masraflı olacağından öncelikle elimdeki kasayı normal fanlı bir şekilde masa içi ne gömmek istiyorum sonraa sıvı soğutmaya geçiricem ama fanlarla böle bişi yaptığımız içerdeki ısınma sıkıntı çıkarıyormu ?

ısınma sewiyeriyesi nasıl oluyorr ısı ile ilgil koyulan resimde sadece CPU nun ısı değeri var genel olarak içerdeki ısı sewiyesi nasıl ?

fazla fan kullanılması gereklimi masasının sağ ve sol yan taraflarına 3 erli fan takımı koyulsa yetirli olurmu

Merhaba, öncelikle eliniz biraz yatkınsa ve bu tür bi hobiniz varsa denemelisiniz. el emeği göz nuru bir bilgisayarda daha mutlu hissediyor insan

Ben ısı değerlerini koymuştum ama isterseniz içerdeki ısı seviyesinide ölçüp buraya eklerim. ama şuana kadar yükteyken bile ısı problemi yaşamadım. bu ısı seviyesinide 3 fan ile sağlıyorum. tek yapmanız gereken içerideki hava sirkülasyonunu sağlamak fanları doğru şekilde yerleştirmek.

sağ sol 3 fan fazlasıyla yeterli olacaktır. oc falan yapılmayacaksa. dediğim gibi sadece 3 fan ile soğutma yapıyorum yetiyor.

• Herhangi bir OC yapmıcam gerek duymuyorum ona başlamadan önce şu skect up ın nasıl kullanıldığını öğrenip orda gerekli tasarımları yapmam lazım

ayrıca bilginiz varsa ses sistemi ile ilgilide bi sorum war oda şudur creative - logitech vs bir hoparlör sistemi almak istemiyorum projede masa üzerine oto ses sistemlerinde kullanılan kolon ve woofer ı amfi üzerinden bilgisayara bağlamak istiyorum bu mümkünmüdür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger997

Herhangi bir OC yapmıcam gerek duymuyorum ona başlamadan önce şu skect up ın nasıl kullanıldığını öğrenip orda gerekli tasarımları yapmam lazım

ayrıca bilginiz varsa ses sistemi ile ilgilide bi sorum war oda şudur creative - logitech vs bir hoparlör sistemi almak istemiyorum projede masa üzerine oto ses sistemlerinde kullanılan kolon ve woofer ı amfi üzerinden bilgisayara bağlamak istiyorum bu mümkünmüdür :)

Mümkündür hocam Skecth up videoları izleyerek öğrenebilirsiniz

• pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Netice güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Netice güzel.

Teşekkür ederim
  • Helal olsun resimlere bakarken baya oha çektim bu kadar azme şaştım doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Helal olsun resimlere bakarken baya oha çektim bu kadar azme şaştım doğrusu

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
  • Konuya hakim değilim.
    Acaba L3p desk sitesinde gördüğümüz sistemi hazır alma gibi bi şansımız varmı? Yani yurt içi veya yurt dışı hazır alıp kurdurtaliyormuyuz ve ne kadar tutar tahmini hazırı varsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: greenmaster01

Konuya hakim değilim.
    Acaba L3p desk sitesinde gördüğümüz sistemi hazır alma gibi bi şansımız varmı? Yani yurt içi veya yurt dışı hazır alıp kurdurtaliyormuyuz ve ne kadar tutar tahmini hazırı varsa?

L3p D3SK bildiğim kadarıyla çok pahalıydı L3P D3SK değilde ona benzer hazır masalar satılıyor hocam bi ara görmüştüm
  • Kendim mobilya ve iç mekan tasarımı mezunuyum kafamda çok deli projeler var bizim hacı baba laf etmese yapıcam bişeler duvarları delik deşik etti ama biz bi çivi çalınca tüfekle kovalıyor.Bari projeyi çizeyimde sizin gibi imkanı olanlar yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Kendim mobilya ve iç mekan tasarımı mezunuyum kafamda çok deli projeler var bizim hacı baba laf etmese yapıcam bişeler duvarları delik deşik etti ama biz bi çivi çalınca tüfekle kovalıyor.Bari projeyi çizeyimde sizin gibi imkanı olanlar yaparlar

umarım kısa zamanda projenizi gerçekleştirebilirsiniz hocam.

Ayrıca dediğiniz gibi proenizi burada paylaşırsanız proje arayan çok kişi var onlarada faydanız olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Kendim mobilya ve iç mekan tasarımı mezunuyum kafamda çok deli projeler var bizim hacı baba laf etmese yapıcam bişeler duvarları delik deşik etti ama biz bi çivi çalınca tüfekle kovalıyor.Bari projeyi çizeyimde sizin gibi imkanı olanlar yaparlar

umarım kısa zamanda projenizi gerçekleştirebilirsiniz hocam.

Ayrıca dediğiniz gibi proenizi burada paylaşırsanız proje arayan çok kişi var onlarada faydanız olabilir

Pc aksanına hakim olmam lazım birazda çalışmaya başlayayım

• pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Gayet Başarılı Bir Biçimde Yaplımış Eline Sağlık Dostum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasTSHot5115

Gayet Başarılı Bir Biçimde Yaplımış Eline Sağlık Dostum :D

Çok teşekkür ederim
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    A4 TECH Bloody mausen den memnun musun?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.