Şimdi Ara

masa tenisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ahşap ve kaplamasına göre topun sekme dinamiğini çok ciddi etkiliyor, özellikle stiga masalarda fark çok rahat anlaşılıyor. fakat eğlencelik alınacaksa en ucuzundan şaşmak anlamsız olur.
  • evet öylesine takılmak için bakıyorum ama çokta fark ediyorsa biraz daha başkalarına bakmayı düşünüyorum
  • 200 lira olanların topu çok acayip yerlere sektirecek kadar kalitesiz olduklarını hiç sanmıyorum :). çünkü kıyaslama yapacak olursanız "nizami" standarda uygun olanlar için milyar bayılmak gerektiğini göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

200 lira olanların topu çok acayip yerlere sektirecek kadar kalitesiz olduklarını hiç sanmıyorum :). çünkü kıyaslama yapacak olursanız "nizami" standarda uygun olanlar için milyar bayılmak gerektiğini göreceksiniz.

evet haklısınız. ama evinde kullanan alan varsa başka arkadaşlarında fikrini almak istiyorum
  • masaları satan yerler var (fitness malzemeleri satan yerler) orada denemek iste masaları farkı görürsün ucuzları tabiki daha kötü olur ama oynadıkça elin masaya alışır bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.