Bildirim
masa tenisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ahşap ve kaplamasına göre topun sekme dinamiğini çok ciddi etkiliyor, özellikle stiga masalarda fark çok rahat anlaşılıyor. fakat eğlencelik alınacaksa en ucuzundan şaşmak anlamsız olur. -
evet öylesine takılmak için bakıyorum ama çokta fark ediyorsa biraz daha başkalarına bakmayı düşünüyorum -
200 lira olanların topu çok acayip yerlere sektirecek kadar kalitesiz olduklarını hiç sanmıyorum :). çünkü kıyaslama yapacak olursanız "nizami" standarda uygun olanlar için milyar bayılmak gerektiğini göreceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ferdinnand
200 lira olanların topu çok acayip yerlere sektirecek kadar kalitesiz olduklarını hiç sanmıyorum :). çünkü kıyaslama yapacak olursanız "nizami" standarda uygun olanlar için milyar bayılmak gerektiğini göreceksiniz.
evet haklısınız. ama evinde kullanan alan varsa başka arkadaşlarında fikrini almak istiyorum -
masaları satan yerler var (fitness malzemeleri satan yerler) orada denemek iste masaları farkı görürsün ucuzları tabiki daha kötü olur ama oynadıkça elin masaya alışır bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X