Şimdi Ara

MASADAN DİZE....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an imzamda gördüğünüz sisteme kullanmaktayım, ancak laptop a geçiş yapmak istiyorum ama laptop hakkında hiç bir bilgim yok...

Sizden ricam en az imzamdaki ayarında bir performans sağlayacak laptop özelliklerini bana yazarmısınız.

bunu istememin sebebi hiç anlamamdan kaynaklanıyor...

p4 3.0 dan ekran kartımdan memnunum.... buna denk olsun, fiyatta uçucak olmasa sewinirim....

• ısınma sorunu çok büyük oluyo dizüstü sistemlerde. hani sırf internet için bile olsa 3-4 saat sonunda klavyede bariz sıcaklık artışı oluyo touchpad e dokunamıyosun bile ayrıca cd-dvd yazma hızları dizüstülerde oludkça düşük.
    ayıca senin masaüstü sistemin performansını bi dizüstü bilgisayardan alabilmen için 2000$ ı gözden çıkarman gerekiyo.esas kendine sorman gereken soru ben bu dizüstü pc yi ne için kullanıcam olmalı. oyun ve profesyonel uygulamalarda dizüstüne hiç güvenme.internet+ofis için bile dizüstüler çoğu zman 1-2 saatten sonra sıcaklık problemi nedeniyle sorun oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomeos

ısınma sorunu çok büyük oluyo dizüstü sistemlerde. hani sırf internet için bile olsa 3-4 saat sonunda klavyede bariz sıcaklık artışı oluyo touchpad e dokunamıyosun bile ayrıca cd-dvd yazma hızları dizüstülerde oludkça düşük.
    ayıca senin masaüstü sistemin performansını bi dizüstü bilgisayardan alabilmen için 2000$ ı gözden çıkarman gerekiyo.esas kendine sorman gereken soru ben bu dizüstü pc yi ne için kullanıcam olmalı. oyun ve profesyonel uygulamalarda dizüstüne hiç güvenme.internet+ofis için bile dizüstüler çoğu zman 1-2 saatten sonra sıcaklık problemi nedeniyle sorun oluyo.
    arkadaşım eğer bu özellikleri sağlayacak bir laptop almaya karar verdiysen 2000 ytl civarında
    iyi bir laptop ayarlarız sana ama biraz işlemcide kararsızım önereceğim INTEL in CORE DUO T2500 2.0gh civarında bir işlemci almanı tavsiye ederim

bu özelliklere sahip bir laptop u almanı öneririm buna uygun fiyat larda gold veya bimeks in önerdiği laptop lar var bunları dene

• quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

arkadaşım eğer bu özellikleri sağlayacak bir laptop almaya karar verdiysen 2000 ytl civarında
    iyi bir laptop ayarlarız sana ama biraz işlemcide kararsızım önereceğim INTEL in CORE DUO T2500 2.0gh civarında bir işlemci almanı tavsiye ederim

bu özelliklere sahip bir laptop u almanı öneririm buna uygun fiyat larda gold veya bimeks in önerdiği laptop lar var bunları dene

Alıntıları Göster
    2000 ytl çok para yaaa.... önerileriniz için teşekkürler....

biraz daha para biriktirmek gerekecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: fuat85

2000 ytl çok para yaaa.... önerileriniz için teşekkürler....

biraz daha para biriktirmek gerekecek gibi

Alıntıları Göster
    bu performansta bir laptop istiyorsan en hesaplı olarak

Casper Nirvana serisi

Acer

• quote:

Orijinalden alıntı: sewger

bu performansta bir laptop istiyorsan en hesaplı olarak

Casper Nirvana serisi

Acer

Alıntıları Göster
    Casper'ın hiçbir ürünü alınmaz...Acer ama hangi modeli?Ezbere sallamayın ya...

Dostum;eğer gerçekten de hareketli kullanımın olacaksa;ne bileyim seyahat ediyorsan sürekli notebook makul;ama sabit bir yerde vs çalışıyorsan kesinlikle masaüstüne devam et derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Dostum;eğer gerçekten de hareketli kullanımın olacaksa;ne bileyim seyahat ediyorsan sürekli notebook makul;ama sabit bir yerde vs çalışıyorsan kesinlikle masaüstüne devam et derim...

Alıntıları Göster
    ya ewet öylede günümün sadece 8saatini ewde geçiriyorum.... bilgisayar eksikliği oluyo.. boş waktim çok oluyo ama edeyken değil, en azından bi dizüstü olsa okulda, arabada,işte yanımda olur diye

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x_bytar_x

dostum casperın markasına bakmıyorum kullandığım için söylüyorum özelliklerine bakarım birde yazıların üstüne link verdim ordan ulaşması için ayrıntılı bilgiye yazılarından renginden anlamadınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: sewger

quote:

dostum casperın markasına bakmıyorum kullandığım için söylüyorum özelliklerine bakarım birde yazıların üstüne link verdim ordan ulaşması için ayrıntılı bilgiye yazılarından renginden anlamadınmı

Alıntıları Göster
    Ya casper külçe saf altın üretse alınmaz..O kadarını söyleyeyim..Acer'ın link olarak görememişim özür diliyorum...

• quote:

Ya casper külçe saf altın üretse alınmaz..O kadarını söyleyeyim..Acer'ın link olarak görememişim özür diliyorum...

Alıntıları Göster
    acer daha bi hoş geldi sanki göze... walla bu konuda hiç bi bilgim yok alıpta pişman olmak istemiyorum.... biraz para bulsam masa üstünüde satmasam kral olur walla.....
  • quote:

acer daha bi hoş geldi sanki göze... walla bu konuda hiç bi bilgim yok alıpta pişman olmak istemiyorum.... biraz para bulsam masa üstünüde satmasam kral olur walla.....

Alıntıları Göster
    Ya kullanacağın programlar neler?Ona göre birşeyler söyleyelim olmazsa..özel olarak programlardan bahsediyorum;yukarda genel amacını sölemişsin ama...
  • quote:

Ya kullanacağın programlar neler?Ona göre birşeyler söyleyelim olmazsa..özel olarak programlardan bahsediyorum;yukarda genel amacını sölemişsin ama...

Alıntıları Göster
    ya öyle özel programım yok nette gezinmek, müzik dinlemek, arada fazla kasıcak oyunları değil ama en azından nfs underground 2 oynatsın....

ya aslında benim kriterim şu; nero da cd dvd yazarken aynı anda müzik dinleyip nette gezen bil.... istiyorum
  • quote:

ya öyle özel programım yok nette gezinmek, müzik dinlemek, arada fazla kasıcak oyunları değil ama en azından nfs underground 2 oynatsın....

ya aslında benim kriterim şu; nero da cd dvd yazarken aynı anda müzik dinleyip nette gezen bil.... istiyorum

Alıntıları Göster
    Bkıyorum da isteklerini karşılayacak bir dizüstü alman için gerçekten de 2000 YTL'yi gözden çıkarman gerek..Biraz daha kasmalısın...
  • quote:

Bkıyorum da isteklerini karşılayacak bir dizüstü alman için gerçekten de 2000 YTL'yi gözden çıkarman gerek..Biraz daha kasmalısın...

Alıntıları Göster
    Diz üstünü dizine alıp NFS Underground 2 oynarsan, burnuna plastik kokularının gelmesi fazla sürmez(abartı oldu biraz bu ama gerçekten fazla ısınıyorlar.). Dizüstü sistemlerin ekran kartından fazla birşey bekleme, beklersende baya bir parayı gözden çıkarman lazım arkadaşların dediği gibi. Ayrıca eğer zorunlu değilsen bence CD-DVD yazdırmak için bile uygun değil diz üstü sistemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinning Star -- 21 Ağustos 2006; 17:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinning Star

Diz üstünü dizine alıp NFS Underground 2 oynarsan, burnuna plastik kokularının gelmesi fazla sürmez(abartı oldu biraz bu ama gerçekten fazla ısınıyorlar.). Dizüstü sistemlerin ekran kartından fazla birşey bekleme, beklersende baya bir parayı gözden çıkarman lazım arkadaşların dediği gibi. Ayrıca eğer zorunlu değilsen bence CD-DVD yazdırmak için bile uygun değil diz üstü sistemler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

Yok hocam o kadar da değil yavBenim bilgisayarcı asus dizüstü ile ek soğutma olmaksızın saatlerce mostwanted kasıyor,eski ev arkadaşım datron dizüstü ile saatlerce oyun kasardı..Ha zararlı mı zararlı;ama öyle yanık kokusu fln da gelmez hemenEkran kartında haklısın;masaüstü performansı beklemek yanlış olur tabii.Ayrıca paylaşımlı bellek kullanan ekran kartlarından da uzak dur.O ekran kartları ramden çalar daha da zorlanır bilgisayar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shinning Star

Yok hocam o kadar da değil yavBenim bilgisayarcı asus dizüstü ile ek soğutma olmaksızın saatlerce mostwanted kasıyor,eski ev arkadaşım datron dizüstü ile saatlerce oyun kasardı..Ha zararlı mı zararlı;ama öyle yanık kokusu fln da gelmez hemenEkran kartında haklısın;masaüstü performansı beklemek yanlış olur tabii.Ayrıca paylaşımlı bellek kullanan ekran kartlarından da uzak dur.O ekran kartları ramden çalar daha da zorlanır bilgisayar...

Alıntıları Göster
    o zaman en mantıklısı masa üstünü satmadan 2. el ucuz bi dizüstü alıp sadece nette keyif yapmak, geri kalanlarıda masaüstünde halettmek....

• quote:

o zaman en mantıklısı masa üstünü satmadan 2. el ucuz bi dizüstü alıp sadece nette keyif yapmak, geri kalanlarıda masaüstünde halettmek....

Alıntıları Göster
    Hay ağzını yiim seninEn mantıklısı o...
  • quote:

Hay ağzını yiim seninEn mantıklısı o...

Alıntıları Göster
    MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW Notebook

!!Mobil platformun sınırlarını zorlayan Notebook !!!
    AMD Turion 64 MT37 İşlemci, 128MB Ati Radeon X700 Ekran Kartı, 1GB ram, 100GB Harddsiki ile desktop performansı artık dizüstüne taşınıyor. 15,4 parlak ekran teknolojisi ile artık daha canlı, görüş açıları daha geniş, çok daha kaliteli bir lcd karşısında ve MSI şıklığı ile çalışabileceksiniz. Aradığınız herşey bu notebookda.

İşlemci, Chipset ve Bellek:
    AMD® Mobile Turion64 MT-37 2.0GHz
    64-bit yüksek performanslı düşük güç tüketimli (25W) işlemci
    ATi RX480 + ATi SB400 Chipset
    1024MB DDR400 Ram (2X512 MB maks. 2GB)

Görüntü:
    15.4" WXGA(1280 X 800) SUPER GLARE Geniş Ekran LCD
    128MB ATi Mobile X700 (kendine ait bellek) Ekran Kartı

Ses:
    Ses AC'97 SoundBlaster uyumlu Ses Kartı

Depolama:
    2.5" 9.5mm 100GB 5400 RPM IDE Sabit Disk Ultra DMA ATA-100
    DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü

İletişim:
    10/100Mbps Ethernet
    56K Modem
    Bluetooth
    802.11G Kablosuz Ethernet

Bağlantılar:
    1 x PCMCIA 2.1 uyumlu TipII
    1 x Kart Okuyucu 4'ü 1 arada (SD/MS/MMC/MS Pro)
    1 x Monitör (VGA) Port (15-pin mini D-Sub)
    4 x USB2.0 Port
    1 x Mikrofon Girişi
    1 x IEEE (Firewire) 1394
    1 x Kulaklık Çıkışı
    1 x RJ-11 Port
    1 x RJ-45 Port
    1 x TV-Çıkışı

İşletim Sistemi:
    Linux

Batarya:
    Li-Ion 8 hücreli, 4400mAh, 65W

Boyutlar:
    355 X 255 X 30 mm.

Ağırlık:
    2.8 kg.

sadece 999$+kdv

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW Notebook

!!Mobil platformun sınırlarını zorlayan Notebook !!!
    AMD Turion 64 MT37 İşlemci, 128MB Ati Radeon X700 Ekran Kartı, 1GB ram, 100GB Harddsiki ile desktop performansı artık dizüstüne taşınıyor. 15,4 parlak ekran teknolojisi ile artık daha canlı, görüş açıları daha geniş, çok daha kaliteli bir lcd karşısında ve MSI şıklığı ile çalışabileceksiniz. Aradığınız herşey bu notebookda.

İşlemci, Chipset ve Bellek:
    AMD® Mobile Turion64 MT-37 2.0GHz
    64-bit yüksek performanslı düşük güç tüketimli (25W) işlemci
    ATi RX480 + ATi SB400 Chipset
    1024MB DDR400 Ram (2X512 MB maks. 2GB)

Görüntü:
    15.4" WXGA(1280 X 800) SUPER GLARE Geniş Ekran LCD
    128MB ATi Mobile X700 (kendine ait bellek) Ekran Kartı

Ses:
    Ses AC'97 SoundBlaster uyumlu Ses Kartı

Depolama:
    2.5" 9.5mm 100GB 5400 RPM IDE Sabit Disk Ultra DMA ATA-100
    DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü

İletişim:
    10/100Mbps Ethernet
    56K Modem
    Bluetooth
    802.11G Kablosuz Ethernet

Bağlantılar:
    1 x PCMCIA 2.1 uyumlu TipII
    1 x Kart Okuyucu 4'ü 1 arada (SD/MS/MMC/MS Pro)
    1 x Monitör (VGA) Port (15-pin mini D-Sub)
    4 x USB2.0 Port
    1 x Mikrofon Girişi
    1 x IEEE (Firewire) 1394
    1 x Kulaklık Çıkışı
    1 x RJ-11 Port
    1 x RJ-45 Port
    1 x TV-Çıkışı

İşletim Sistemi:
    Linux

Batarya:
    Li-Ion 8 hücreli, 4400mAh, 65W

Boyutlar:
    355 X 255 X 30 mm.

Ağırlık:
    2.8 kg.

sadece 999$+kdv

Alıntıları Göster
    Hiro yine yapmışsın yapacağını...Sağlam alettir...Tabi ekran kartı normal bir x700 kadar değil ama...Tatminkardır...

• quote:

Hiro yine yapmışsın yapacağını...Sağlam alettir...Tabi ekran kartı normal bir x700 kadar değil ama...Tatminkardır...

Alıntıları Göster
    napalım hocam,elimizden geldiğince yardımcı olalım,aramızda kalsın benim bile canım çekti
    quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.