Şimdi Ara

Maşallah forumda herkes lys 2 de şov yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam ygs de 100 k olmuş mattan 20 geodan 10 net bekliyor ama fkb hepsinden 25 + yszmış şaka mı bu amk

• gören de herkes 25+ yapmış zanneder. yalnızca her iki kişiden üçü 25 ve üstü yapmış gözlemlerime göre.
  • arkadaşa dedim nasıl geçti kanka diye
    olm çok kolaydı ya 10 17 10 yaparım dedi
    kolaysa neden yapamadın?dedim
    oyuna geliyon mu dedi
  • Aynen çok zeki forum maşallah
  • 15 mat 7 geo yapmış biri de 22şer fkb
    İnsan gerçekten hayret ediyor
  • Abi tv de çocuk çok kolaydı diyor bu mahlukların sıralamaları nasıl oluyor çok merak ediyorum hep ilk bindekileremi uzatıyolar bu mikrofonları anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Abi tv de çocuk çok kolaydı diyor bu mahlukların sıralamaları nasıl oluyor çok merak ediyorum hep ilk bindekileremi uzatıyolar bu mikrofonları anlamadım ki

Tv'ye çıkanların alayı kolpa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

arkadaşa dedim nasıl geçti kanka diye
    oyuna geliyon mu dedi

bi an "baba başka çocuklarda vardı" diyeceksin zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuck Frump

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

arkadaşa dedim nasıl geçti kanka diye
    oyuna geliyon mu dedi

bi an "baba başka çocuklarda vardı" diyeceksin zannettim

senin kolay anlayışın bu mu bi de mezuna kalmıştın,bunun için mi mezuna kalmıştın dedim
    daha napim knka iyi işte daha ne olsun hadi oynayak dedi

• Klasik fen işte. Kolay diye çıkarlar, açıklanınca..
  • BURASI DH GARDAŞ YANLIŞ YAPILMAZ BURADA ONDANDIR....
  • quote:

Abi tv de çocuk çok kolaydı diyor bu mahlukların sıralamaları nasıl oluyor çok merak ediyorum hep ilk bindekileremi uzatıyolar bu mikrofonları anlamadım ki

bugün çıkışta rastgele bir çocukla konuştum çok kolaydı falan dedi ygs sırasını sordum 150k dedi koşarak uzaklaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaabbbb1771

BURASI DH GARDAŞ YANLIŞ YAPILMAZ BURADA ONDANDIR....
    ya kardeşim çalışmıyorsunuz adam gibi sonra donanımhaberde herkes +25 yapmış atıyolar ya bıkbıkbık.
    sınav çok rahat, her bölümden +25 çekilebilecek bir sınavdı özellikle fizik fulleyen çok fazla olacak bu sene.
    geçen senelere bakıldığında da en kolay sınavlardan biriydi, sorular açıklansın da bir göreceğiz nasılsa tam olarak.
    kısacası gidin az köşede ağlayın.
  • bakarsanız bende ilk çıkışta çok kolay dedim sonra bir sürü çelişkili soru olduğunu anladım...

bir bakarsınız ösym cevaplarına göre hepsi çakıldı

şuan her soruyu herkes kemdine göre yorumluyor doğru sayıyor...
  • Beyler hepsinden 10-15 arasi hedefleyene cok kolaydi ama 22 ustu hedefi olan icin celiskili yorum sorusu coktu ozellikle fizikte ayni soruda 4 farkli şik tartisiliyor forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

bakarsanız bende ilk çıkışta çok kolay dedim sonra bir sürü çelişkili soru olduğunu anladım...

bir bakarsınız ösym cevaplarına göre hepsi çakıldı

şuan her soruyu herkes kemdine göre yorumluyor doğru sayıyor...

Kesinlikle hocam. Fen böyle işte, sözel diye millet kolay diyor, tabi matematik gibi işleme dayanmadığından kolay geliyor millete. Sonuçlar açıklandığında apışıp kalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarKnight

quote:

bugün çıkışta rastgele bir çocukla konuştum çok kolaydı falan dedi ygs sırasını sordum 150k dedi koşarak uzaklaştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The DarKnight

quote:

Alıntıları Göster
    Foruma baksan dereceyi DH çıkaracak yöneticilerden kazananlar listesi bekliyoruz tercih döneminde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invinciblee -- 20 Haziran 2015; 21:13:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Invinciblee

Foruma baksan dereceyi DH çıkaracak yöneticilerden kazananlar listesi bekliyoruz tercih döneminde

Forumun ana sayfasına asıyorlarmış listeyi.
  • Şöyle büyük bir reklamla tam girişe bomba olur vallahi hoş orayada Boğaziçinden aşağısı yazmaz millet heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invinciblee -- 20 Haziran 2015; 21:18:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.